Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 447
 • 1  Trening / Strongman / Midnight Sun Invitational på: 10. juni 2014, 10:35
  Fredag 27. og lørdag 28. juni arrangeres en stor internasjonal strongwoman-konkurranse i Vestfold. Dette er første internasjonale kvinnekonkurranse i Norge siden Europas Sterkeste Kvinne ble arrangert på Melhus i 2007.

  Flere av Europas sterkeste kvinner kommer for å delta i denne konkurransen, som er en invitational - dvs. utøvere er invitert.

  Første øvelse er flytrekk, hvor Widerøe flyselskap velvillig stiller med fly for trekking, og Sandefjord Lufthavn Torp stiller med konkurranseområde på flyplassen. Konkurransestart er ca 21.00 fredag 27. juni. Flyet Widerøe stiller med er en Dash-8 Q400, som er et passasjerfly med plass til 78 passasjerer. Vekt tomt er ca 19 tonn. Flytrekk er en øvelse som aldri før har vært gjort i en kvinnekonkurranse noe sted i verden, så det blir en "verdenspremiere" her i Norge.

  De siste fire øvelsene går av stabelen lørdag formiddag på Proteinfabrikken sitt område i Stokke i Vestfold.

  Øvelsene er dekk/farmersmedley, hvor et dekk på ca 330 kg skal veltes et gitt antall ganger før man løper videre med 100 kgs kofferter i hver hånd ca 15 meter.
  Deretter er det carry&drag, en øvelse hvor 4 objekter (i dette tilfellet sandsekker og tønner) skal løftes opp, løpes med over til en slede og så skal sleden trekkes 15-20 meter over målstreken.
  Tredje øvelse er Weight for Height, hvor 2 kettlebells på henholdsvis 12 og 16 kg, samt to ølfat (10/15 kg) skal kastes over en gitt høyde.
  Siste øvelse er strongmansportens signaturøvelse; Atlassteiner. Steinserien er fra 70 til 110 kg, og skal løftes opp på 120 cm høyde.

  En av verdens aller sterkeste kvinner, Gemma Magnusson, er dommer for konkurransen, og går alt som vi håper er Verdens Sterkeste Mann 2001, Svend Viking Karlsen engasjert speaker.

  Dette blir en rå konkurranse med rå utøvere, så dette bør du få med deg! Smiley
  2  Trening / Strongman / Sv: Arnold Classic 2014 strongman på: 07. mars 2014, 09:44
  Dette var alldeles rått å se live!  Grin
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 17. februar 2014, 15:42
  Med åtte dager til avreise og elleve dager igjen til konkurranse er det vel på tide å komme med en oppsummering her.

  Denne fantastiske reisen -  som oppkjøringa til Arnolds og Verdens Sterkeste Kvinne har vært - har vært fantastisk spennende. Jeg har lært vanvittig mye om hvordan jeg fungerer, hvordan jeg responderer på forskjellige treningsformer og ikke minst hvordan kroppen min responderer på "carb backloading". Jeg har trent på måter jeg knapt visste fantes, jeg har gjenoppdaget og oppdaget forskjellige treningsformer. Jeg har lært at det går an å få en elefant til å bli eksplosiv, jeg har bevist at også Grand Danoiser kan være hissige, jeg har lært hvordan jeg styrer den mentale biten ... og jeg har lært at man kan tenke utenfor boksen når det kommer til noe så sært som strong(wo)mantrening. Jeg har lært at det er lov å være litt klysete ... at det er lov å si at man vil vinne. Wink

  Jeg har økt i vekt, gått ned i fettprosent, midjemålet er betraktelig smalere og jeg har økt rundt f.eks rygg, lår, biceps, rumpe ... Cheesy Kondisen er betraktelig mye bedre, hurtigheten er bedre ... alt er bedre.

  Jeg er så fysisk sterk som jeg aldri har vært før. Jeg er så psykisk sterk som jeg aldri har vært før. Jeg har satt meg mål, og Gu'bedre, skal jeg sloss for å nå dem!  Grin

  Jeg gleder meg som en unge til å dra til USA, jeg gleder meg som en unge til å konkurrere, og jeg gleder meg som en unge til å ha kjæresteferie sammen med Egil min. Det fortjener vi jammen.

  Jeg er enormt glad for å ha Gemma (... og Benni ... ) på laget mitt, og jeg gleder meg til å jobbe mer sammen med dem også etter Arnolds. Jeg er enormt glad for at Egil har så troa på meg som det han har. Uten ham hadde ikke dette gått.

  Jeg er klar!

  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 09. februar 2014, 16:08
  180 kg i markløft i dag ... lett. Wink
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 27. januar 2014, 12:27
  Jeg aner ikke hvem jeg skal konkurrere mot, Hallvard, så det er vanskelig å si hvordan jeg ligger an. Det hadde vært vanvittig kult å komme seg videre til dag 2, så det er hovedmålet mitt. Smiley Jeg skal nok få til hantelen innen jeg drar til USA, jeg må bare fortsette å overvinne panikken min for å ha noe over hodet. Det er i hvertfall der Gemma sier problemet mitt ligger. Smiley


  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 27. januar 2014, 08:41
  Takk kennyo. Smiley

  Det er heldigvis en økende trend at kvinner trener tungt og for styrke. Det er godt. Det er virkelig på tide at kvinner i alle aldre får opp øyene for fordelene styrketrening fører med seg for oss.

  Om jeg kan være til inspirasjon for noen blir jeg glad ... jeg håper jeg stort sett formidler trenings -og livsglede. Smiley Og jeg håper jeg klarer å formidle at man fint kan trene og satse seriøst selv om man har familie og barn. Når det er sagt hadde vi med oss fostersønnen vår, Mr. E, på trening i går. Han koste seg, og tok teknikk utrolig fort. På hjemvei lurte han på når han skal få lov til å løfte stein, så nå funderer Egil på hvordan han kan støpe en så lett stein som 40 kg. Wink

  Jeg fikk forresten treningsprogrammet for de neste fire ukene i går kveld ... dette blir interessant. Wink
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 26. januar 2014, 17:20
  Opp i vekt, ned i fett, opp i centimeter der jeg skal opp, ned i centimeter rundt midje. Tyngre enn noensinne men likevel mer markert enn noen gang før. Dette er litt kult. Wink
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 22. januar 2014, 08:19
  Øvelsesøkt i går, av den tunge sorten.

  Farmers, 100 kg pr hånd.
  Ingen problemer med å løsne dem, ingen problemer med å gå med dem. Må jobbe litt mer med grepet, slik at jeg lett holder ut 25 meter. Tross alt ... 25 meter er ikke langt.

  Yoke, 220 kg
  Ingen problemer med å løsne, ingen problemer med å gå. Konkurransevekten på 250 kg er helt grei, og igjen; 25 meter er jo ikke langt.

  Keg carry,90 kg
  Jeg knakk tønnebærekoden sist uke, og det var enda enklere denne gangen. Sliter litt med å puste skikkelig når jeg bærer sånn, men det får jeg trene på. Max distanse ... det skal bli spennende å se hvor langt jeg ender opp med å gå.

  Atlasstein 110 kg
  Reppet på 60, 80, 90 og 100 kg før jeg løftet denne. Lett, greit ... ingen problemer med å reppe på denne heller. Uvant å løfte "over bar" og ikke på plattform.

  Jeg har kontroll på disse øvelsene, så nå gjenstår det bare å knekke den store sirkushantel-koden. Fy, som jeg sliter med å få til den greia der. Ingen problemer opp til 45 kg ... etter det sliter jeg. Men ... det er enda drøye fire uker igjen med trening, og mirakler har skjedd før. Smiley

  Stokk er også noe dritt, forresten ...

  På morraen i dag oppdaget jeg at keg er byttet ut med husafell, noe som passer meg perfekt. Smiley Likevel litt kjipt, nå som jeg har knekt tønnebærerkoden.

  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 20. januar 2014, 12:09


  170 kilo i markløft, uten drakt og reimer, er helt kurant. Wink
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 12. januar 2014, 13:06
  Knallform Cheesy Og tre plater på hver side er alltid tøft Smiley

  Spesielt når platene er blå og har 20 kg skrevet på seg, og jeg aldri har vært oppe på slike vekter før. Wink
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 11. januar 2014, 16:17
  Det er lørdag, og jeg sitter her nydusja og totalt utkjørt. Har hatt ukas siste treningsdag, og er mer enn klar for en hel dags hvile før jeg skal trene øvelser, spenst, hurtighet og kjernemuskulatur.

  Denne uka har vært tøff. Jeg har vært (og er) så totalt utkjørt i hver eneste muskel at bare det å tenke på trening har fått meg til å bli sliten. Dette er visst helt i henhold til hvordan det skal være om jeg skal tro på supertrener Gemma. Jeg skal være så sliten nå at jeg må tvinge meg selv til å spise. Og er det noe jeg må så er det å tvinge meg selv til å spise nok. Har nemlig fått lagt inn 1000 kcal ekstra fire dager i uka, og tro meg; 1000 kcal ekstra i et allerede sprengt matprogram er mye. Wink

  Det positive er at jeg går opp i vekt, ned i fett og har synlige blodårer på skuldre og biceps. Det er jaggu ikke verst når man tenker på at jeg veier mye nå! Jeg prøver å ikke la meg stresse av vekta, jeg prøver å si til meg selv at jeg ser bra ut ... men ofte er det dessverre ikke enkelt å overbevise meg selv.

  Men at noe skjer er det ingen tvil om, og at Gemma vet hva hun gjør er det enda mindre tvil om. To uker igjen på dette programmet før jeg går over til nytt. Det skal bli spennende å se hva hun vil med meg de siste fem ukene før Arnolds.


  Mageformen etter nyttårsfeiring med ubegrenset inntak av mat og snop ...  Nyttårsformen  Litt sjølskryt, rett og slett. Wink  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 09. januar 2014, 20:25
  Kul kone!  biggrin Jeg liker at jenter/kvinner løfter tung og ikke bare puser rundt på gymmet.

  Jeg er så heldig at Egil er som deg; han liker muskler på en kvinne. Når jeg står og surmuler foran speilet fordi jeg har for mye muskler (men fortsatt vil være sterk) prøver han å overbevise meg om at jeg er flott. Jeg må innrømme at selv om disse komplimentene stort sett trenger gjennom den noe forvirra skallen min, så hender det at jeg slettes ikke tror ham.
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 09. januar 2014, 09:49
  Er det slibrig at jeg syns det er sexy?


  Neida ... det er bare hyggelig. Wink Selv har jeg litt problemer med å se at det er sexy, og jeg har et ekstremt ambivalent forhold til min egen muskelmasse.
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 08. januar 2014, 08:39


  Det skjer noe med kroppen når man kommer opp på tunge vekter i markløft ... Wink
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kikki - Norges Sterkeste Kvinne 2012 og 2013! på: 27. desember 2013, 22:53
  https://www.facebook.com/photo.php?v=10152086581591075&set=o.515641351812229&type=2&theater

  Jeg måtte teste det "umulige" mannedekket vi fikk til klubben ... Wink En plass mellom 330 og 350 kg. Fint dekk, lett å få tak i, greit å velte.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 447
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?