Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Trening / Doggcrap / Sv: Sticky: Doggcrapps treningsprinsipper oversatt til norsk på: 16. august 2017, 14:23
    Hei!
    når det kommer til øvelser på ryggtykkelse som foroverbøyd roing osv, skal jeg kjøre rest-pause der? fant ikke noe om det på stickyen her, men leste en sak om doggcrapp på simplyshredded.com, og der stod det noe om at man skal ta et tungt set på 6-8 reps etterfulgt av et lettere set på 10-12 reps. Blir det det samme som på markløft? Eller skal jeg kjøre ett set til failure etterfulgt av rest-pause på ryggtykkelse? Smiley

    Legger ved intervjuet med dante fra simplyshredded sin nettside:
    http://www.simplyshredded.com/a-load-of-doggcrapp-is-dante-trudels-doggcrapp-training-system-the-next-big-thing-in-bodybuilding.html
    2  Trening / Doggcrap / SPØRSMÅL- Lagging bodyparts på: 07. august 2017, 22:56
    Hei!
    Skal begynne på igjen med doggcrapp nå om ikke så lenge. Har lyst til å kjøre opplegget helt frem til jul da jeg vil gi programmet et skikkelig forsøk da jeg kun ga det 8 uker sist (ifjor). Samtidig så har jeg merket at jeg kunne tenkt meg større skuldre, men jeg vil heller bygge mer overall, enn å bare fokusere på en muskelgruppe før jeg begynner å konsentrere meg like mye om resten av kroppen!

    Det jeg lurte på var om jeg kan ha en ekstra dag der jeg trene skuldre, forutsatt at jeg føler at jeg har fått restituert meg nok? jeg tenkte ikke en sånn voldsom økt, bare å kjøre et giant set med feks fronthev, sidehev, rear delt flie etc? går det fint å kjøre de tre øvelsene som et giant set 3x10-15 bare for å få litt ekstra på skuldre?  Smiley

    Setter pris på svar! Cheesy
    3  Trening / Skader og Smerter / Sv: skade etter strakmark på: 05. august 2017, 20:39
    takk for svar! Skal ta det rolig i 2 uker nå før jeg begynner å trene skikkelig når skola starter. Blir vel å gjøre rackpull og evt nordic hamstringcurl som erstatning til mark og strakmark i tilfelle så smertene ikke skal komme tilbake Smiley får ikke vondt av å gjøre lårcurl, knebøy, benpress osv så beintrening skal gå greit Wink I tillegg bruker jeg voltarol krem/ icegel å påfører på smertområdet i håp om at det blir bedre Smiley
    4  Trening / Skader og Smerter / skade etter strakmark på: 11. juli 2017, 19:38
    Hei!
    Her om dagen merket jeg at jeg fikk skikkelig vondt bak ved hamstringen/lysken/rompa på venstre bein. når jeg skulle ta siste settet på strakmark. Kjører doggcrapp programmet så på strakmark blir det en vanlig 4x6-8. Det samme skjedde for litt under et år siden da jeg gikk veldig lavt på reps antallet og med tyngre vekter. tydeligvis så må det være noe med teknikken min, men hva? kan det evt være at jeg ikke "legger" stanga på låret når jeg går ned? eller at beina mine er for strake så hofta ikke blir skutt langt nok bak? Føler det går veldig greit å kjøre 10 reps og oppover, men har også hørt at hamstrings reagerer veldig bra på lave reps? Litt dumt at det skjedde nå da det er bein jeg vil ha opp mer i volum Sad

    Noen som har opplevd det samme? evt hvor lang tid det vil ta før jeg kan begynne på igjen? smerten kom gradivs når jeg gikk ned på øvlesen, så renger med det ikke er store skaden? regner med at jeg ikke bør kjøre markløft før det blir bra igjen heller :/ Skal få tak i en sånn voltarol gel som forhåpentligvis vil hjelpe.
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Matbudsjett for 1 person- Nok eller for lite? på: 09. april 2017, 17:32
    Hei!

    Er en gutt på snart 17 år. Til høsten blir det antakelig vis hybel. Har regnet litt og funnet ut at om jeg får bo stipend på rundt 4k, pluss barnebidrag siden mamma og pappa er skilt, pluss litt helgejobb, vil jeg sitte igjen med rundt 4k om jeg betaler 3000kr i mnd for hybel.

    Det jeg lurer på er om 3000kr holder som matbudsjett for en person? Har lyst å bli enda mer seriøs med kosthold ettersom jeg kan bestemme selv hva slags mat jeg vil spise. Har veldig lyst å ta med meg noe form for kjøtt og pasta/ris på skolen hver dag, pluss kjøtt til middag.

    Hva tror dere? Får jeg mye mat for 2500-3000kr i måneden?
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Geriljacardio- deffing på: 05. april 2017, 19:37
    Hei!

    Etter påske skal jeg starte på en 8 ukers deffeperiode der jeg vil gå ned så mye som mulig i fettprosent uten å miste muskelmasse. Har tenkt å variere styrketreningen etter hva jeg har lyst til å trene, og har bestemt meg for å kjøre cardio hvertfall 3-5 ganger per uke.
    Det jeg lurer på er om det kan bli for mye med å kjøre geriljacardio 2-3 ganger i uken etter styrketrening? Styrkeøkta blir ikke mer enn ca 45min, men kan det bli for mye med gerilja 3 ganger i uka? Stusser litt på det hvertfall i og med at det sikkert krasjer med beintrening om det skulle gjøre noe. Hørt at geriljacardio tydeligvis skulle forbrenne 9 ganger mer enn om du skulle gjort 1 time på tredemølla, så frister jo åpenbart å kjøre det 2-3 ganger i uken Smiley

    Håer på svar! Cheesy
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Strak markløft på: 17. februar 2017, 20:16
    Hei!
    Lurer på om det er meningen at man skal kjenne det svi når man gjør strakmark? Kjenner jo selvfølgelig når jeg går nedover og det strekker skikkelig i hamstringen, men ikke når jeg går oppover igjen... heller ikke en brennende følelse i hamstringen etter noen set med strakmark.
    Skal det være sånn? Eller er hele meningen med strakmark at man skal strekke hamstringen bare? Smiley
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / trenger hjelp til oppsett av program! på: 09. februar 2017, 17:47
    Hei
    Har idet siste tenkt på å kjøre en 3-splitt, men siden beina og leggene mine er mindre i forhold til overkroppen som bør jeg fokusere mye mer på de. Så lurer på om jeg bare bør kjøre en 4-splitt for så å trene ben to ganger i uka for å bygge de mer opp! Eller er det noe annet jeg kan gjøre for å fokusere mer på bein?

    setter pris på svar! Smiley
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / A uke-B uke? på: 16. november 2016, 16:13
    Lurte på hva folk mener om a-uke og b-uke? Har litt lyst å prøve det så treninga ikke blir den samme hele tiden og at progresjonen da skal øke.
    Det jeg tenkte med å ha a-uker og b-uker var at i a-uka så kjører jeg høyt antall reps der målet er volum, men i b-uka kjører jeg færre reps for å øke styrken.
    I tillegg kunne jeg kjørt f.eks dropset, myo reps i a-ukene, og restpause o.l i b-uka?
    Hva tenker dere om det?

    Håper på svar? Cheesy
    10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Lavere fettprosent, beholde muskelmasse? på: 06. november 2016, 19:26
    Hei!

    Går det an å gå ned i fettprosent, men at man beholder muskelmassen? Eller går det til og med an at man bygger mer muskler så lenge man får i seg nok proteiner?

    Om jeg da skal prøve å gå ned i fettprosent, holder det da med at jeg kutter ut litt karbohydrater til hvert måltid og sørger for at jeg får i meg nok proteiner så jeg beholder muskelmassen? I tillegg til at jeg kjører cardio?

    Takker for svar! Grin
    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Cardio mens man bulker? på: 24. oktober 2016, 19:34
    Okei! Smiley
    sånn styrketrenings messig under en liten bulkeperiode: kan man kjøre volumtrening med 8-12 rep eller bør man kjøre flere sett med lavere reps?

    Og kan det kalles bulking så lenge man er i et kalorioverksudd, eller må det kalorioverskuddet være veldig mye, hvis du skjønte hva jeg mente? Smiley
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Cardio mens man bulker? på: 23. oktober 2016, 22:45
    Hei!
    Om man har lyst å bulke og bygge litt masse, kan man da kjøre cardio 2-3 ganger i uken for å holde fettprosenten ved like? Går det i hele tatt ann å bulke samtidig som man går ned i fettprosent? what
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Karbohydrater til kveldsmat? på: 18. oktober 2016, 17:19
    Hei!

    Blir liksom ikke klok på det med karbohydrater til kveldsmat. Noen steder står det at det går fint, andre steder står det at det beste til kveldsmat er mat med mye proteiner og lite karbo. Hva kan være den beste løsningen for de som vil bygge muskler?
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Øvelser til skuldre og triceps trening på: 18. oktober 2016, 13:55
    Øvelsene jeg har valgt for skuldre er:
    Millitærpress 4x6-10
    Arnoldpress 4x6-10+dropset
    Sidehev 4x8-12
    Uprightrow 3x8-12
    facepull 3x8-12

    15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Treningsprogram bein på: 18. oktober 2016, 13:51
    Ok Takk for svar! Grin
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!