Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Forbrenne 3000 kalorier på: 24. januar 2018, 11:49
    Hvorfor er det bullshit ?
    Kan legge til at jeg har en Pulsklokka av merket Polar til 3500 kr som registrerer steg og kalorier.
    Når jeg sier en dag er det fra 0800 til 2300 på kvelden. Har en aktiv jobb med 15000 til 20000 steg PER dag.
    Den klokken lyver vel ikke så mye ? Har jeg en rolig dag i helgen er det noe helt annet.
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Kan noen hjelpe angående styrketrening? på: 21. desember 2017, 21:26
    Hei! Er en mann som er 174 cm høy og startet og slanke met 11 august i år.
    Veide da 105.5 kg. Nå er jeg idag 85 kg. Er super fornøyd! Men har fortsatt mye mage og bryster igjen. Jeg lurer på, er det noe spesiell trening innen styrke dere anbefaler? Har ikke trent styrke under vektreduksjonen. Har gått i ellipse maskin og gåturer. Hva tenker dere? Jeg ønsker meg ned til 75 kg. Skal jeg prøve og stramme opp, eller fortsette som nå?
    3  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Forbrenne 3000 kalorier på: 02. november 2017, 20:57
    Hei.

    Jeg forbenner naturlig med en treningsøkt vær dag ca 3.000 kalorier. Er dette bra?
    Jeg spiser da ca 1700 kal pr dag. Er det for lite?
    4  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Alkohol ned i vekt. på: 25. oktober 2017, 18:02
    Hei.

    Visst man en dag spiser litt mindre og tar seg en fest og drikker bare lett øl som er ca 150 kal i en halvliter og kombinerer det i vektnedgangen /kaloriene pr dag vil det ødelegge for en dag? Jeg mener da at man spiser normalt men unner seg noen øl til fest eks lørdags kveld. Og styrer unna snop/nattmat osv. Jeg ligger i underskudd ellers i uka. Og fester så og si aldri. Men velger såklart lett øl. Veier meg ca vær mandag og er 94,7 kg. Bruker appen lifesum der jeg har skrevet 1 kg i uka som nedgang. Ca 1700 kal pr dag av min vekt. Så om jeg kommer på 2.000 (2.200) kal vil jeg fremdeles gå ned?
    5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Vannvekt/fett på: 11. oktober 2017, 15:07
    Hei!

    Har gått ned 10 KG på 2 mnd med nytt kosthold og trening.
    Det jeg lurer på: Er det noen som kan svare på hvor mye vann dette er i forhold til fett?
    Skjønner jo godt at det ikke er 10 KG rent fett. Og er det alltid sånn videre i prosessen at det er litt vann for vær KG man går ned ?
    6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp! Trener, men vil ned i vekt.. på: 09. oktober 2017, 12:44
    Hei!
    Nå skal du få en ''oppskrift'' av meg som kommer til og fungere. Er ingen kostholdsekspert men:
    Jeg også endret livstilen min totalt. Den 11 august startet jeg og endre kostholdet med en vekt på 105.5 kg. I dag veier jeg 95,6 KG.(ca 10 kg ned)
    Jeg kuttet ut alt av sjokolade og potetgull og ferdig mat som Pizza og andre ting. Jeg startet og trene, 3 dager i uken gjerne 4. Jeg startet med å gå raskt ute i ca 50 min 3 dager i uken, etter vert startet jeg og jogge lett som ble kombinert med rask gange i samme lengde. Jeg gjør dette nå 4-5 ganger i uka for det at jeg har øket litt i trenings mengde. Jeg gikk også til anskaffelse av en ellipsemaskin som jeg har hjemme noen dager som rullerer litt på. Prøver og ha høy puls gjennom hele økta. Det var treningen ikke mer og si om det egentlig Smiley Jeg trener da ikke styrke trening enda, kunn kondisjon.

    Det som er 100 prosent her spør du meg det er KOSTHOLD, det har fått meg ned i vekt. Ikke trening.
    En typisk dag er slik: Frokost 2 knekkebrød og et epple med vann til siden.
    Mellommåltid ca 10:00 et epple eller en skyr.
    Kan også ta en epple igjen kl 3 da det er middag ca 16:45. Middag: består av mye kyllingfillet med brokkoli, samt at vi har fisk 2-3 ganger i uka. Laks, sei osv. Spiser da også ca 50 gram ris ved siden. Kveldsmat: varierer, men som regel 2 knekkebrød her med magert pålegg, eller en banan eller epple. Jeg bruker appen lifesum, der registrerer jeg alt av trening og mat jeg spiser vær bidige dag. Det kan være litt tungvint i starten men du verden det fungerer! appen regner ut antall protein, fett og karbohydrater du skal ha pr dag. Prøv det! Vær så snill, styr unna diett. Dette er en standart ''diett'' som appen kaller det. Det er alt i alt endring av kosthold.
    Andre matvarer du kan spise er: karbonadekjøtteig, omelett, mye egg, skinke sopp løk og så klart salater.
    Men man skal også kose seg, på en fredag eller lørdag kan vi lage taco eller ha kyllingfillet ris og bærne saus uten problemer.
    Du må bare finn en fin balanse! jeg ligger på maks 1700 kalorier per dag som appen regner ut. Har gått ned 1 kg så si vær uke. Sist uke 700 gram (flater sikkert litt ut) Det høre jo ut som du har treningen som den skal være da Smiley men jeg synes du burde spise mer. Det er viktig og spise nok. Ellers vil du ikke gå like mye ned. Som sagt min erfaring 100 prosent kosthold! ta trening for helsa sin del. Neida, skal ikke påstå at trening ikke får deg ned i vekt, men det hjelper deg ned i vekt ja. Enklere og kutte 500 kalorier fra kostholdet vær dag en og forbrenne 500 på trening vær dag. igjen, KOSTHOLD Smiley Følger du dette så spiser du 4-5 ganger pr dag. Du må bare føle det litt frem. Ikke gå sulten.  Lykke til dette fikser du.
    7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Vekten står stille på: 30. september 2017, 23:21
    Jeg startet og slanke meg den 11.August i år med en vekt på 105,5 kg.
    Nå idag veier jeg 97,6 (98 ish)  og er veldig fornøyd med resultatet mitt! Men denne uken har jeg ikke gått ned et eneste gram.
    Opplevde og gå fra 97,6 til 98 kg og jeg har ikke overspist en eneste dag. Jeg veide meg igjen og skulle sjekke når det nærmet seg fredag og vekten stå på det samme tallet 97,7. Jeg har ikke gått ned noen ting. Kan noen komme med innspill til hvorfor jeg ikke gikk ned noenting denne uken? ikke meningen og virke stresset ellerno men greit og vite hva det kan være og evnt hvordan jeg kan få neste uke til og bli bedere. Her er en typisk mat dag for oss:

    Frokost 2 knekkebrørd med noe magert pålegg og et epple med vann ved siden kl 07:00
    Mellomåltid kl 10:00 kan bestå av en skyr eller knekkebrød/frukt.
    kl 12:00 er det lunsj, her er det også gjerne noen knekekbrød med frukt og vann. Noen ganger 2 skiver brød med magert pålegg vist jeg spiser på jobben.
    kl 16:45 er det middag hjemme, det består av mye kyllingfillet og grønnsaker eks på mandag. Tirsdag er det som regel fisk og grønnsaker. Onsdag Blomkålsuppe og spelt rundtstykker. Torsdag fisk igjen, prøver minimum 2 dager i uka med fisk.
    Fredag, da er det helg så enten taco med karbonade kjøttei med mindre fett eller hjemmelaget pizza med salat.

    Har kuttet ut alt av potetgull og sjokolade og andre retter som er direkte usunt, så til kveldskos kan jeg ta en rislunsj eller mager kesam med banan i. Da bruker jeg det som kveldsmat på fredag. Lørdag er det samme som over.

    Legger til at jeg bruker appen lifesum som jeg synes fungerer utmerket! her skal jeg ha 1700 kalorier pr dag for et vekttap på 1 kg pr uke. Den regner ut karbohydrater protein og fett. Det hender jeg overstiger protein mengden med 20 gram men prøver å ikke gjøre dette. Det er visst jeg spiser kylling og for eks egg i tilleg, det blir visst for mye i følge appen.

    Trening: Her trener vi 3-5 dager pr uke. Vi er ute i skog og mark og jogger med rask gange. Det hender jeg trener hjemme også på ellipsemaskinen vi har. Varierer litt her på dagene.

    Har hørt om såkalte vektplatå, men jeg synes det var litt tidlig og få det nå?

    Takker for alle innspill! Smiley
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!