Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SINT av å ikke klare slanking!!! på: 03. februar 2018, 03:25
    Hei! Jeg er en mann i midten av 20-årene, som er rundt 170 høy og 100 kilo. Jeg har tidligere spilt fotball i 13 år, og drevet aktivt med kampsport i noen år i voksen alder. Har altså vært i betydelig bra form.

    NÅ, har alt falt i grus.. Psykiske plager gjør det vanskelig for meg å dra på treningsstudio som jeg gjorde før, eller melde meg inn i en sportsklubb.

    Jeg ELSKER trening og kosthold. Jeg vet at jeg må spise mindre kalorier enn det jeg forbrenner i løpet av dagen, elsker alt av grønnkål, spinat, ingefær, vann og den type ting. Jeg har testet å bare juice, spise mindre, og være aktiv men failer hver BIDIGE gang... Jeg løper gjerne turer, men har blitt såpass feit i hoftene at jeg synes det er flaut. Er ikke på det rød foreløpig i BMI kalkulatoren, men nærmer meg. Jeg kan gjerne spise sunt, og gå turer hver eneste dag også videre, men HVORDAN gjør jeg det over lengre tid uten å sprekke? Og måtte spise store måltider med ost på, smågodt osv? Det er neste umulig...!

    Teoretisk sett vil jeg gjøre HVA SOM HELST for å komme meg i form igjen, men jeg vet at teoretisk blir det utrolig vanskelig..

    Har noen vært i samme situasjon, og kan gi meg noen verdifulle råd? Hvis noen faktisk har mulighet til å hjelpe på noen som helst måte i form av råd eller noe som helst så takker jeg JA, og følger det vedkommende sier hvis det erfaringsmessig fungerer.

    JEG VIL IKKE BLI UT AV KONTROLL OVERVEKTIG!  Huh Huh Huh Huh


    ps; innlegget blir lagt inn pga sovnproblemer i dag.. blir lagt mye tanker og stress rundt dette emnet her!
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!