for loverboy
  Visning av honnørposter for loverboy
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Insomnia II 05. desember 2005, 12:22
    Stoffet heter Melatonin. Slik som jeg forstår det så regulerer dette stoffet døgnrytmen vår. Kroppen produserer mindre av dette om vinteren.
    Man kan få spesiell lysbehandling som hjelper kroppen med dette og det finnes lamper til hjemme bruk(koster mellom 3000-6000kr)
    Man kan også kjøpe Melatonin som kosttilskudd. Det er derimot ulovlig i Norge, men selges fritt i Sverige. Man kan få det på resept her i Norge, men det kreves en spesiell fritak fra lovgivningen ifølge legen min.
    Men som sagt fullt lovlig og billig i Sverige. Har brukt det selv og det hjalp både på humør og søvn. Skal kjøpe mer av det på neste "harrytur"
    Men merk, dette problemet med søvn kan være forårsaket av mange ting, som f.eks når du legger deg, om du har mye bekymringer, stress, om hvor du sover er behagelig osv...

    http://www.lommelegen.no/art/art2539.asp       http://www.bodybuilding.com/store/mel.html
    Honnør gitt av : Vidis, 05. desember 2005, 19:33
    2  Trening / Doggcrap / Dogcrapp 26. november 2005, 15:43
    Har nå vært ivrig disipel av volum trening der jeg kjører hver muskel gruppe 1 gang i uken og trener fire ganger i uken(klassisk splitt)
    Dette er noe som har fungert for meg i en del år nå. Mye takket være at jeg kjører alltid basis øvelser og har hovedvekt på fri vekter. Har alltid trent tung, og det har fungert.
    Men nå synes jeg denne treningsmåten begynner å bli veldig lite spennende
    og umotiverende. Føler også at denne måten å trene på også begynner å bli mindre effektiv. Tenkt en del på dette i det siste og føler den klassiske splitt/trene muskelen tungt en gang i uken overlater overlater mye til tilfeldigheten. Og å bygge muskler er ingen tilfeldighet...
    Føler at mye av trening og kostholds informasjon man finner på nett i bøker og blader er beregnet på/skrevet av kroppsbyggere som bruker steroider. Begynner å bli mer og mer overbevist om at "naturlige" byggere og "bolere" ikke kan trene og spise på samme måte.
    Så hvorfor følger de fleste "naturlige" byggere "bole" programmer og kostholdplan?
    Føler at det ikke er et spørsmål om å bare "kutte ned på volumet". "Rene" byggere må trene på en helt anne måte.
    Hvorfor jeg skriver dette? Fordi jeg nå har lest om Dogcrapp og dens prinsipper. Fikk en liten oppvåkning. Må innrømme det virker veldig vanskelig og det er mye å sette seg inn i.
    Men det er prinsipper som virker både logiske og gjennomtenkte. Derfor tar jeg det litt mer seriøst.
    Om Dogcrapp har fått en ny tillhenger? Det har iallefall fått meg til å tenke på en annen måte når det gjelder treningen! Wink


    Honnør gitt av : HITman, 29. november 2005, 20:41
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!