Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 444
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Missy: Fighting og bygging på: 29. oktober 2009, 12:33
  Gratulerer med dagen! Smiley
  2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Arild Haugens first boxing "match" på: 23. oktober 2009, 17:24
  Poenget mitt er at folk som var svake på gulvet nå har lært seg grunnleggende prinsipper så det blir generelt vanskeligere å sumbmitte folk i MMA.. tiden for Gracie familiens lignende utøvere som har ikke noe særlig stand up og bare er rå i bakken er forbi. MMA er virkelig nå blitt MMA..

  De som er best på bakken, vinner som regel fortsatt på bakken, så fremt de klarer å ta kampen dit og holde den der. Submission grappling er på ingen måte blitt avleggs, men det er blitt mye viktigere å ha gode nedtakninger, samt evnen til å holde motstanderen nede mens man jobber fra topposisjon. Folk har blitt flinkere til å forsvare seg mot nedtakninger, samt til å reise seg opp igjen ved første anledning.
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Missy: Fighting og bygging på: 05. oktober 2009, 14:30
  Som en norsk skihopper vistnok en gang sa til en amerikansk journalist: You gotta start with a great fart.

  I took a big fart and landed with an awful smell.
  4  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvordan få henne tilbake? på: 22. september 2009, 13:43
  Eneste måten å bli kvitt de slitsomme sjekkeartistene er å true dem med bank (det står i the game). De er verre enn nyankomne asylsøkere i frognerparken

  Det mest effektive er å utbryte høyt: "Jaså, så du har lest The Game, du?"
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 17. september 2009, 16:18
  Er det ikke lettere å anta at noen, med god planlegging, har klart å komme seg gjennom en ussel sikkerhetskontroll, enn å tro på en helt vill konspirasjonsteori?

  Occams barberblad FTW.
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 17. september 2009, 13:50
  La oss si at det var ekte "terrorister". Og USA satte kursen mot AFG og Irak. Men hva gjør de der nå? Når får de tak i den idioten Bin Laden og de kjemiske våpen i Irak? 8 og 6 år, men fremdeles er ingenting funnet. Ganske morsomt ikke sant?

  Jeg tror de er der bare for kontroll av midt-østen. Dessuten er belligenheten til AFG veldig gunstig for dem. Midt mellom alt og lett og angripe andre dersom det trengs.

  Kall meg gjerne hjernevasket og mine meninger for konspirasjonsteorier, men jeg synes ikke mye bedre om de som ikke klarer å se hva USA driver med.

  Hva er mer sannsynlig, at USA brukte et reelt terroristangrep som påskudd for et styrket nærvær i Midtøsten, eller at myndighetene (og jødene, Illuminati, reptilfolk, whatever) iscenesatte det hele, forfalsket Osama Bin Ladens gjentatte tilståelser i videoopptak, og i tillegg slapp unna med det?
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 17. september 2009, 10:43
  Nei, to menn med lang skjegg kom seg lett gjennom den mest sikkerhetstunge flyplassen i verden og med seg hadde de pistoler og spregstoff som de også lett fikk med seg inn. Ingen la merke til dem og de kapret flyet og styrtet det i en høy byggning, alt gikk på 1-2-3, ingen i det hele tatt mistenkte dem Cheesy Høres nesten ut som noveller jeg skrev i 9 klasse.

  Serr, du trenger ikke være professor for å skjønner at alt er et spill for galleriet. Du kan vel ikke legge under teppet lobbyvirksomheten til jødene i USA.

  Hva med å sjekke fakta før du analyserer saken? Kaprerne hadde ikke sprengstoff med seg, og våpnene deres var tapetkniver, ikke pistoler. Journalister har dessuten i etterkant klart å smugle med seg litt av hvert gjennom den dårlige sikkerhetskontrollen på diverse flyplasser.

  Tror du kanskje også at det ikke døde noen jøder i WTC, eller?
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 16. september 2009, 17:45
  Et demokrati går mer på at det er folkets vilje, som ikke nødvendigvis rettferdig, som skal styre.

  Hvis det er folkets vilje som skal styre, bør alle stemmer telle likt.
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 16. september 2009, 16:28
  Nå er det vel en grunnleggende demokratitanke å beskytte og sørge for at minoriteter høres? Sånn at ikke "tankesettet" til folk i storbyer blir alt som har noe å si.

  Argumentet ditt er tilsynelatende at det bør finnes kontrollmekanismer for å ivareta distriktenes interesser; dette er vel ingen uenig i. Du må dog gjerne forklare hvorfor det er rettferdig at de som bor i fylker med et gunstig forhold mellom befolkningstall og landareal, skal ha mer innflytelse enn andre stemmeberettigede borgere. Det minner sterkt om Orwells udødelige "some animals are more equal than others".
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Keiko' 88 - 230kg i benk s. 113 på: 16. september 2009, 13:05
  Ditt DYR! Shocked
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 16. september 2009, 11:11
  Var det noe du trengte forklart i den artikkelen siden du skriver "Hmmmm". ? Tongue Er det bare jeg som trodde det var allmennkunnskap?

  Synes du det er demokratisk at nesten 50 000 stemmeberettigede marginaliseres ved opptellingen?
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 15. september 2009, 17:00
  Forstår ikke hvordan du kan si at SV er et populistisk parti? Greit nok, de har de samme ekstremistiske holdningene som FRP til enkelte saker, men det er vel stort sett lærere og andre idioter som vil redde naturen og syns unger skal være på skolen hele dagen som stemmer SV?

  Jeg kan gå med på at ordet sin rette forstand ikke er helt treffende i SVs tilfelle, da de ikke prøver å tekkes samme "folk flest"-gruppering som FrP smisker med, men de farer med like enkle og naive fremstillinger, og spiller på fordommer og stereotyper blant sin demografiske målgruppe (stort sett unge, venstrevridde mennesker).
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 15. september 2009, 12:52
  Noe som hadde vært gøy er å få høre hvorfor høyrefolk og Frp'ere mener AP er forferdelig og hvilke positive sider henholdsvis høyre eller frp ville hatt i regjering! Smiley Lag gjerne en oversiktelig liste!!

  Jeg mener ikke at AP i seg selv er forferdelig. Deres allierte i SV, derimot, er etter min mening noen virkelighetsfjerne åndsinger, og minst like populistiske og tabloidistiske som FrP. Den delen av AP som ikke er fobisk privatiseringsfiendtlig og bakstreversk, har jeg fint lite imot.

  Hva Høyre angår, føler jeg at de er det mest fornuftige alternativet når det skal legges til rette for en levedyktig økonomi etter oljealderens slutt.
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 15. september 2009, 11:28
  Stemte Høyre, og er glad for at de gjorde et brakvalg, tross svært ugunstige samarbeidsforhold på borgerlig side. Aller helst ville jeg ha hatt en koalisjonsregjering mellom venstrefløyen i Høyre, høyrefløyen i AP, og Venstre. Så kunne populistpartiene (FrP og SV), bøndene, kommunistene og de kristne sitte i opposisjon og sutre.
  15  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Starte med mma, når? Treningsgrunnlag? på: 15. september 2009, 11:21
  Jeg startet og på MMA uten noe annet kampsportgrunnlag, og det går fint ettersom kurset er basert på nybegynnere. Er frontline academy det er snakk om.

  Da har de i så fall lagt om MMA-opplæringen denne høsten. Går ikke på MMA-timene selv, så jeg henger ikke helt med. Smiley
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 444
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.