Visning av honnrposter for Päron
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Arkiv / The Best Of Treningsforum / VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:20
  Her vil jeg legge inn bilder (og linker til videoklipp) av vektløftere og oppdatere fortløpende ettersom jeg har tid. Gamle og nye bilder. Send gjerne spørsmål om navn på de forskjellige dersom det ikke er oppgitt under bildene, eller kom med egne bilder/videoer.
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 23. juni 2009, 16:48
  2  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:24
  .
  Honnr gitt av : Dan, 08. desember 2006, 14:34
  3  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 08. november 2006, 21:32
  Oppdatering 2:

  Svend Karlsen og Magnus Samuelsen sammen med Zhang og Shi


  Zhang i rykk i -69 kg.

  Zhang i støt:

  Shi i rykk:


  Szymon Kolecki støter 232,5 kg i -94kg kunn 17 år gammel (bildet under)!!!  Honnr gitt av : Dan, 08. desember 2006, 14:34
  4  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 10. november 2006, 19:15
  +
  Virker lite sannsynlig å skulle tro at denne spinkle gutten var i stand til å markløfte 200 kg, vel.... han har 202,5 kg som pers i støt, 18 år gammel.
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 10. november 2006, 19:24
  5  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:29

  Honnr gitt av : Kaizermeister, 09. november 2006, 23:20
  6  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:29

  Honnr gitt av : Down and coming, 08. november 2006, 23:15
  7  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 08. november 2006, 21:32
  Oppdatering 2:

  Svend Karlsen og Magnus Samuelsen sammen med Zhang og Shi


  Zhang i rykk i -69 kg.

  Zhang i støt:

  Shi i rykk:


  Szymon Kolecki støter 232,5 kg i -94kg kunn 17 år gammel (bildet under)!!!  Honnr gitt av : TAFATT, 08. november 2006, 21:49
  8  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:29

  Honnr gitt av : Ivrig pingle, 07. november 2006, 22:24
  9  Arkiv / The Best Of Treningsforum / VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:20
  Her vil jeg legge inn bilder (og linker til videoklipp) av vektløftere og oppdatere fortløpende ettersom jeg har tid. Gamle og nye bilder. Send gjerne spørsmål om navn på de forskjellige dersom det ikke er oppgitt under bildene, eller kom med egne bilder/videoer.
  Honnr gitt av : Kengdal, 07. november 2006, 21:30
  10  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:29

  Honnr gitt av : Charro, 07. november 2006, 17:26
  11  Arkiv / The Best Of Treningsforum / VEKTLØFTER-BILDESERIE!!! - Oppdateres fortløpende. 07. november 2006, 14:20
  Her vil jeg legge inn bilder (og linker til videoklipp) av vektløftere og oppdatere fortløpende ettersom jeg har tid. Gamle og nye bilder. Send gjerne spørsmål om navn på de forskjellige dersom det ikke er oppgitt under bildene, eller kom med egne bilder/videoer.
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 07. november 2006, 17:21
  12  Trening / Styrkeløft / SV: Vektløfting eller styrkeløft? 04. oktober 2006, 14:06
  Styrkeløft var gøy når man ikke var avhengig av masser av utstyr som man må ha hjelp til å få på seg. Som en kompensasjon for doping, i tillegg til at de er mindre tøffe, så fant styrkeløfterne ut at de måtte lage utstyr som gjør at de løfter mer (hvor i all verden er det tøft ? ). Det ville blitt samme sak dersom vektløfterne løftet med jekk.

  Dersom styrkeløfterne får bort utstyrsbruken, så er de godt på vei. Dette bør de kjempe for å få til. Er vektløfter selv, og kunne skryte av å benke 120 kg som 16/17-åring på ca. 80 kg kroppsvekt i strikt benk før, så ser ikke noe problem med å tillegge litt pomping/strongman-øvelser. I tillegg trener vektløftere veldig mye styrkeløft i form av mark og DYPE knebøy på en mer eksplosiv måte, slik at man etterhvert får tunge vekter til å se veldig lette ut  Wink

  Men dersom jeg ikke hadde valgt vektløfing, så hadde  jeg valgt strongman!
  Honnr gitt av : AKBS, 04. oktober 2006, 15:47
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Resultat etter ca. 1 års trening - NYHET!!! Nye bilder s. 3+4+5 17. september 2005, 18:26
  Hei hei Anja  Cheesy Joa, blir mye vektløfting nå. Ryggen er 99% bra, så trener meg opp igjen (og resultatene kommer fort). Kvalifiserer meg KANSKJE til Nordisk Junior også, men skal jo inn i garden nå (4. oktober) så vi får se hva som skjer. Håper ikke jeg mister noe styrke (skal spise og trene det jeg kan for å opprettholde styrken).

  Synes du skal lage din egen profil. Du har jo masse flotte bidler og resultater å komme med (du har jo bildene jeg sendte deg). HÅPER DU FIKSER DETTE!!!

  BTW: skal lage meg en profil i slutten av september jeg også. 
  Honnr gitt av : Tater Høve, 05. oktober 2005, 16:41
  14  Generelt / Antidoping / SV: Antidoping Norge lanserer kampanjen ”Doping er noe dritt!” 19. september 2005, 02:49
  Jeg synes ADN gjør en god jobb for å forebygge. De beste her i landet (uansett sport) blir testet. HELE TIDEN. Og de må til en hver tid oppgi hvor de er (les saken rundt volley-ball-gutta). Doping-problemene er små i Norge (idrettsmessig) bla. fordi ADN har gjort en meget god jobb (òg det har noe med landets økonomi og moral å gjøre), men problemene er større i de fattige landa. Så det ADN må gjøre, er nettopp å forebygge. Slik verden er i dag, så finnes det faktisk værre ting en å la sin 12 år gamle sønn bli doping-testet. Han vil neppe få traumer av det. Det har heller en meget god og forebyggende virkning.

  Jeg synes folk her på dette forumet argumenterer så mye for doping at det er skremmende. Greit nok, alkohol og andre ting kan ha værre effekt enn steroider på kort sikt. Men begynner man med doping, så er man inne i en ond sirkel. Hvem tar bare èn kur? Og det er på lang sikt de psykiske og fysiske problemene kommer.

  Personlig så synes jeg det er alt for mange som har begynt med doping på jakten etter en bra kropp. Og mange av dem er langt under 20 år. Når disse gutta får super-resultater på kort tid, så er det en MEGA REKLAME for doping. Husker selv at en som jeg kjente (som var mye mindre og svakere enn meg), bare på noen måneder økte fra 70 til 130 kg i benkpress bla. pga steroider. Jeg var da 16 år, og syntes dette var både urettferdig og samtidig spennende. For jeg ville jo blitt MYE sterkere enn han igjen hvis jeg også hadde brukt steroider. Ja.... tanken var der. Det hadde vært kult.... Bare èn kur for å øke ifra alle de andre. Dessuten så hørte jeg aldri om noen av bi-virkningene.

  Dog driver jeg med vektløfting, så selv om tanken og fristelsen var der, så holdt jeg meg unna, og det har jeg gjort siden. Ikke pga. alle bi-virkningene, men pga. prinsipp for å være en ærlig idrettsutøver, og fordi ADN hele tiden har gjort en god jobb med å komme å teste meg og andre i klubben på uanmeldte opptredner. Første gang jeg ble testa, var jeg 15 år, og selv om jeg syntes det var latterlig da, så takker jeg ADN for dette. Synes bare staten burde bevilge mere penger til ADN, slik at de kan få testet flere ungdommer.

  Men utviklinga i ungdomsmiljøet er skremmende. VELDIG mange jeg kjenner som trener på helsestudio for å bygge muskler og styrke, bruker steroider. Og de fleste veit ikke en gang hva det er eller hva det gjør med kroppen, eller hvordan det skal brukes. Selv varene er ofte fake da lokale forhandlere gjør det de kan for å tjene penger på ungdommene. De yngste jeg veit om som bruker steroider, er 14 år, og de setter sprøyter og putter i seg piller som proffene, fordi de tror det vil ha bedre effekt. Jeg veit heller ikke om noen som har brukt steroider, som bare har tatt èn kur.

  Selv har jeg satt meg godt inn i faget, og har god kunnskap og innsikt i de forskjellige medikamentenes virkning og bi-virkninger. Har vel lest "daglig" om steroider nå i ca. 3 år, og angrer ikke et sekund på dette. Har nå MYE bedre kunnskap for å argumentere imot doping. En ting er når gutta uten peil kommer å sier "Doping må du holde deg langt unna" til en nyskjerrig 16-åring. Noe annet er når en med kunnskap om det, og som ellers har fått bra resultater, sier det samme.

  Jeg mener at de under 20 som bruker doping for å bygge kropp, HAR GITT OPP !!!
  Det å satse 100% på kosthold og trening, og heller skaffe seg god kunnskap rundt nettopp dette, er mye mer anabolt enn å kjøre i seg en haug med steroider. Dessuten så vil man også få mye mer igjen for det til siden.

  Greit nok, er man over 20 og har trent seriøst i flere år, med god kunnskap innen kosthold og trening, og fremdeles har lysst på bedre resultater, så skal ikke jeg nekte dem å bruke andre prestasjonsfremmende midler. Men før dette, så har jeg mine meninger.

  Og nei, folk under 18 år bør ikke få gjøre som de vil med kroppen sin, da de ikke veit sitt eget beste. Hvem av dem gidder å sette seg skikkelig inn i teorien før de tar praksisen? Teorien tar lang tid, og krever mye lesning. Folk som bruker steroider er utolmodige, og gidder ikke å vente. De skal ha resultater NÅ!!! Og derfor må noe gjøres.

  Det eneste organet som faktisk bryr seg om dette problemet, er ADN. Derfor synes jeg folk skal komme med saklige tips, istedet for å rakke ned på det de gjør. Ønsker dere lykke til videre, ADN, og håper dere klarer å få bukt med problemene.

  Helt ærlig.... Jeg gir f*** i hva de over 18 gjør med kroppen sin, men de reklamerer faktisk med steroidenes resultater til den yngre garde, og det skaper desverre et MEGET dårlige ufall i ungdomsmiljøene. Noe som slår tilbake på hele samfunnet.

  Honnr gitt av : Udrugn, 22. september 2005, 11:21
  15  Generelt / Antidoping / SV: Antidoping Norge lanserer kampanjen ”Doping er noe dritt!” 19. september 2005, 02:49
  Jeg synes ADN gjør en god jobb for å forebygge. De beste her i landet (uansett sport) blir testet. HELE TIDEN. Og de må til en hver tid oppgi hvor de er (les saken rundt volley-ball-gutta). Doping-problemene er små i Norge (idrettsmessig) bla. fordi ADN har gjort en meget god jobb (òg det har noe med landets økonomi og moral å gjøre), men problemene er større i de fattige landa. Så det ADN må gjøre, er nettopp å forebygge. Slik verden er i dag, så finnes det faktisk værre ting en å la sin 12 år gamle sønn bli doping-testet. Han vil neppe få traumer av det. Det har heller en meget god og forebyggende virkning.

  Jeg synes folk her på dette forumet argumenterer så mye for doping at det er skremmende. Greit nok, alkohol og andre ting kan ha værre effekt enn steroider på kort sikt. Men begynner man med doping, så er man inne i en ond sirkel. Hvem tar bare èn kur? Og det er på lang sikt de psykiske og fysiske problemene kommer.

  Personlig så synes jeg det er alt for mange som har begynt med doping på jakten etter en bra kropp. Og mange av dem er langt under 20 år. Når disse gutta får super-resultater på kort tid, så er det en MEGA REKLAME for doping. Husker selv at en som jeg kjente (som var mye mindre og svakere enn meg), bare på noen måneder økte fra 70 til 130 kg i benkpress bla. pga steroider. Jeg var da 16 år, og syntes dette var både urettferdig og samtidig spennende. For jeg ville jo blitt MYE sterkere enn han igjen hvis jeg også hadde brukt steroider. Ja.... tanken var der. Det hadde vært kult.... Bare èn kur for å øke ifra alle de andre. Dessuten så hørte jeg aldri om noen av bi-virkningene.

  Dog driver jeg med vektløfting, så selv om tanken og fristelsen var der, så holdt jeg meg unna, og det har jeg gjort siden. Ikke pga. alle bi-virkningene, men pga. prinsipp for å være en ærlig idrettsutøver, og fordi ADN hele tiden har gjort en god jobb med å komme å teste meg og andre i klubben på uanmeldte opptredner. Første gang jeg ble testa, var jeg 15 år, og selv om jeg syntes det var latterlig da, så takker jeg ADN for dette. Synes bare staten burde bevilge mere penger til ADN, slik at de kan få testet flere ungdommer.

  Men utviklinga i ungdomsmiljøet er skremmende. VELDIG mange jeg kjenner som trener på helsestudio for å bygge muskler og styrke, bruker steroider. Og de fleste veit ikke en gang hva det er eller hva det gjør med kroppen, eller hvordan det skal brukes. Selv varene er ofte fake da lokale forhandlere gjør det de kan for å tjene penger på ungdommene. De yngste jeg veit om som bruker steroider, er 14 år, og de setter sprøyter og putter i seg piller som proffene, fordi de tror det vil ha bedre effekt. Jeg veit heller ikke om noen som har brukt steroider, som bare har tatt èn kur.

  Selv har jeg satt meg godt inn i faget, og har god kunnskap og innsikt i de forskjellige medikamentenes virkning og bi-virkninger. Har vel lest "daglig" om steroider nå i ca. 3 år, og angrer ikke et sekund på dette. Har nå MYE bedre kunnskap for å argumentere imot doping. En ting er når gutta uten peil kommer å sier "Doping må du holde deg langt unna" til en nyskjerrig 16-åring. Noe annet er når en med kunnskap om det, og som ellers har fått bra resultater, sier det samme.

  Jeg mener at de under 20 som bruker doping for å bygge kropp, HAR GITT OPP !!!
  Det å satse 100% på kosthold og trening, og heller skaffe seg god kunnskap rundt nettopp dette, er mye mer anabolt enn å kjøre i seg en haug med steroider. Dessuten så vil man også få mye mer igjen for det til siden.

  Greit nok, er man over 20 og har trent seriøst i flere år, med god kunnskap innen kosthold og trening, og fremdeles har lysst på bedre resultater, så skal ikke jeg nekte dem å bruke andre prestasjonsfremmende midler. Men før dette, så har jeg mine meninger.

  Og nei, folk under 18 år bør ikke få gjøre som de vil med kroppen sin, da de ikke veit sitt eget beste. Hvem av dem gidder å sette seg skikkelig inn i teorien før de tar praksisen? Teorien tar lang tid, og krever mye lesning. Folk som bruker steroider er utolmodige, og gidder ikke å vente. De skal ha resultater NÅ!!! Og derfor må noe gjøres.

  Det eneste organet som faktisk bryr seg om dette problemet, er ADN. Derfor synes jeg folk skal komme med saklige tips, istedet for å rakke ned på det de gjør. Ønsker dere lykke til videre, ADN, og håper dere klarer å få bukt med problemene.

  Helt ærlig.... Jeg gir f*** i hva de over 18 gjør med kroppen sin, men de reklamerer faktisk med steroidenes resultater til den yngre garde, og det skaper desverre et MEGET dårlige ufall i ungdomsmiljøene. Noe som slår tilbake på hele samfunnet.

  Honnr gitt av : HITman, 19. september 2005, 23:39
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!