for Gorbag
  Visning av honnørposter for Gorbag
Sider:
  • 1
  • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: metern 17. november 2010, 13:37
    Veldig mange som ikke kan la en SPADE være en SPADE, og må skyte ting veldig høyt opp i været med å hakke på folk!!

    Det som blei sagt i den andre trÃ¥den var ikkje mykje til hakking.  NÃ¥r han stiller opp i konkurranser der det forekommer dopingtester mÃ¥ man regne med reaksjoner nÃ¥r han blir tatt.
    Dop "tilhengerene" her inne argumenterer ofte for at så lenge dei konkurrerer mot andre som er dopa så er ikkje det noko problem, da må dei og holde kjeft når ein av sine eigne blir tatt. Heile diskusjonen der var om hvordan Treningsforum skulle forholde seg til dette. Noko som er ein legitim diskusjon sjøl om det ganske kjapt kom svar om det motsatte. Og når Number1 kommer med forsvaret å seier han blei tatt for noe han ikkje har brukt blir det bare enda dummere. Spesielt med måten han ordla seg som lett kunne tolkest som om han brukte andre ting enn det han testet positivt på. Synes ikkje noko om att verken redaktører eller andre går ut å forsvarer utøvere på den måten.
    Men seriøst driter eg i om meteren eller andre doper seg så lenge dei har vet til å holde seg vekke ifra konkurranser med eit antidoping reglement.

    Men når han da også melder seg ut ifra forumet etter ha fått eit par kritiske spørsmål mot seg fremstår han som ingenting annet enn ein umoden fjott.
    Honnør gitt av : Einar B. Gilberg, 17. november 2010, 15:35
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!