Visning av honnrposter for Hardrock_ram
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 8
 • 16  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Proteintilskudd - tisser det ut igjen (?) 23. oktober 2010, 01:12
  Okay da, jeg skal starte å kritisere alle som snakker om at de tar opp proteiner, for hvis de gjør det så har de mutanttarmer from hell! For proteinene må jo tilføres proteaser i hydrolysen før aminosyrene kan trekkes opp i blodbanen .... osv   osv  :Smiley

  Noen ganger trenger man ikke å show off. Man kan kalle en spade for en spade og godta at selv om man må åpne døren for å gå igjennom den så holder det å si at man kan gå igjennom døren uten å nevne prssessen.  Du er dame, han er mann. Altså vet han pr definisjon mer enn deg. Konsentrer deg heller om oppvasken du søta! Wink

  *provosere*
  Honnr gitt av : Pans, 23. oktober 2010, 01:30
  17  Generelt / Saker fra media / Sv: Jan Thomas innrømmer steroidebruk 22. oktober 2010, 12:28
  Bra du står frem på treningsforum. Gratulerer Smiley

  Hva med vår hete natt forrige helg hvor du sa at du elsket meg, og hvis jeg stod fram, så skulle du gjøre det samme?! Utrolig dårlig av deg å late som ingenting i dag ...
  Honnr gitt av : HardCoreBakken, 22. oktober 2010, 12:32
  18  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Fullkroppsprogram - Et godt valg for en proporsjonal fysikk med mye muskelmasse? 21. oktober 2010, 22:31
  Første innlegget er helt idiotisk, og da ser jeg bort fra alle "fornærmelsene" mot vektløftere og styrkeløftere.

  Hele innlegget er fundert på forfatterens "observasjoner". Styrkeløftere er lubne. De trener ofte fullkroppsprogram. Altså må fullkroppsprogram bety at man blir lubben.

  Muskeldefinisjon er et produkt av fettprosent. Det virker som at forfatteren av innlegget tror at om man trener biceps færre ganger i uka, så vil den av en eller annen magisk grunn bli mer definert enn om den trenes flere ganger i uka. For det er nettopp det som blir sagt. det er INGEN regler mot å inkludere bicepstrening i et fullkroppsprogram. Man må bare bruke huet fordi man kan ikke hive på med alle mulige unyttige øvelser, med mindre man har planer om å være på gymmet hele dagen.

  Jeg vil påstå at folk som trener splitt får mye mindre resultater pr investert treningstime, og det er et særdeles viktig poeng for mange.
  Med fullkroppsprogram må man nødvendigvis fokusere på øvelser som gir mest effekt, altså flerleddsøvelser.

  Jeg kan legge til at jeg personlig gikk fra typisk splittprogram til fullkroppsprogram, og på et års tid så har jeg nærmest eksplodert i i styrke, sammenlignet med de tidligere resultatene mine.
  Det samme gjelder de få av kundene jeg har ansvaret for som er interessert i å bygge kropp. Nå har gener mye å si, så det jeg sier er nærmest verdiløst hvis man ikke har foretatt en ordentlig statistisk undersøkelse, men siden det kun har vært gnål om hva man har "sett" selv i denne tråden, så kan jeg like gjerne kaste inn mine egne erfaringer.
  Honnr gitt av : Ryū, 21. oktober 2010, 22:33
  19  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Bånn gass med CrossFit 31. august 2010, 12:22
  Dette ser akkurat ut som sirkeltreningsopplegget vi gjorde BÅDE på ungdomskolen, videregående, og på sykkelsamlingene som variasjon til syklinga.

  Bortsett fra navnet; er ikke denne treninga noe som "alltid" har blitt gjort? Ser ut som keiserens nye klær for meg. Men kanskje det er noe helt nytt iblandet også?
  Honnr gitt av : Beefcake, 31. august 2010, 12:28
  20  Trening / Styrkeløft / Sv: Doping og ny forskning 17. august 2010, 12:39
  For det første så har det vel noe med saken å gjøre, da det ikke gir anledning for folk uten astma å bruke astmamedisin.

  Og for det andre: Den differansen du snakker om var vel bare hvordan du selv følte hvor lett det er å puste. Det behøver ikke å bety noe som helst! For å kunne si noe som helst om det, så må du måle O2-opptaket med og uten astmamedisin. Hva du selv "føler" er irrelevant.
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 17. august 2010, 12:58
  21  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: 2500 kr til Kosttilskudd! 25. juni 2010, 21:07
  Jeg anbefaler:

  Anaconda protocol 2 - en kompis ble dritsvær og han sa det var pga. den
  Creakic hardcore - Sett de gutta i reklamen ell?!
  Cell-tech og nitro-tech - Flere båddibildere i en youtubevideo tok dette før og etter trening
  Creatine ethyl ester - som vanlig kreatin, men med mye bedre opptak. det blir ikke til kreatinin
  Mutant mass - danner basis i protein og karbohydratbehovet
  Honnr gitt av : Johann, 25. juni 2010, 21:11
  22  Generelt / Åpent forum / Sv: Bryllupet til Petter stordalen 13. juni 2010, 03:56
  Hva er en miljøhykler, og hvorfor er han det?

  Kødder du? Fordi han preker om miljø, til tross for at han er blant Norges største miljøsyndere. Man skal være rimelig tett i pappen når man bor i et palass, og samtidig skryter på nyhetene av at varmtvannet blir varmet med solcellepaneler. I samme innslag åpnet han garasjen for å vise at han hadde en Think elbil. Ved siden av stod det Lamborghinier og Ferrarier. Han arrangerer et bryllup som er så overdådig at energi, mat og pengeforbruk kunne holdt en stor afrikansk landsby gående i flere måneder.
  Mannen har selvsagt lov til å bruke pengene han tjener, men han burde være blant de siste i Norge til å prate om miljø så lenge hans forbruk sikkert tilsvarer 10 "vanlige" nordmenn og 5000 fattige afrikanere.

  Og miljøprofilen til hotellene hans kan det vel bare være tilbakestående personer som biter på? Miljøtiltakene der dreier seg stort sett om å få ned forbruk av energi, såpe osv. som betyr at de sparer penger. Ikke nok med det, de får god PR av å ha en slik profil. Vinn-vinn altså!

  Faktum er at planeten ikke hadde hatt sjans i havet til å brødfø verdens befolkning hvis alle hadde hatt et forbruk som Petter Stordalen, det er et faktum! Så det solcellepanelet kan han dytte opp et visst sted ...

  Og vær så snill, ikke kom med den standard jantelov-hersketeknikken hvis dere er uenige.
  Honnr gitt av : Snillefart, 17. juni 2010, 10:38
  23  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Floor Press 18. januar 2010, 11:44
  Sitat
  Ettersom albuene treffer gulvet, vil man dessuten fjerne strekkrefleksen som inntrer i vanlig benkpress når man spretter stangen på brystkassen

  Strekkrefleksen inntrer når muskelen blir strukket raskt. Dette er den samme effekten man ser når man for eks. slår noen lett på kneet. Dette kan gi en plyometrisk "spensteffekt" som hjelper i bunn, men har absolutt ingenting med spretting av stanga på brystkassa å gjøre.
  Man kan ikke gi en øvelse leverett på grunnlag av at mange gjør en annen øvelse feil. Riktig utførelse av benkpress betyr at man IKKE spretter i brystkassa, og at man utnytter minimalt av den plyometriske effekten ved å ha en kontrollert tempo og markert stopp i bunn.
  Honnr gitt av : Mr Melk, 18. januar 2010, 15:41
  24  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tine lanserer treningsmat 13. januar 2010, 22:54
  Som det er nevnt tidligere; NÅ er det plutselig helt topp med kosttilskudd fra OT sin side? OT har jeg aldri sett på som kjøpt og betalt. De har også styrt unna alle mytene om proteinbehov og behov for tilskudd, og det de påstår har vært forankret i solid forskning, så langt jeg vet.

  At de skal gå god for en serie med kostilskudd fra Tine som skal selges i butikken synes jeg er på TRYNET! Olympiatoppen har (med rette) sagt at de aller fleste som trener (muligens bortsett fra de som trener ekstremt hardt) ikke trenger tilskudd, de må bare spise sunt. Nå skal kosttilskudd plutselig selges til hvermannsen i dagligvarehandel med OTs velsignelse. Spis tunfisk, egg, grovbrød og grønnsaker, og drikk vann og melk! Noe annet vil for de aller fleste (inkludert de 17 år gamle kroppsbyggerspirene her på forumet) bare være ingredienser til ekstremt dyr urin.
  Honnr gitt av : The Child, 14. januar 2010, 01:20
  25  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå setter feministene inn siste støtet mot menn! 01. oktober 2009, 00:20
  Personlig liker jakt, fiske, sport, stå å brøle ukvemsord på fotballkamper, krigsfilmer/actionfilmer, pupper, porno, kampsport, å være sterk osv. Jeg får av og til en følelse av at ved neste generasjon "menn" vil disse tingene være sett på som harry og gammeldags. Og den dagen kvinner offesielt har klart å omforme alle menn til å være biseksuelle, overfølsomme, feminine guttejenter så tror jeg kvinner vil savne det gamle mannsidealet...

  Og med fare for nå å høre "overmacho" ut, så har jeg myke sider også. Og jeg ser ikke ned på menn som naturlig har feminine sider. Men for oss som ønsker det, la menn være menn!

  Hva er det som er så mandig med å skyte en elg eller lure en fisk på kroken? Jeg er helt sikker på at verdens mest feminine pingle også klarer å brøle på en fotballkamp. Og du mener kanskje at man ikke er mandig hvis man er såpass velutviklet i hodet at man ikke blir tilfredstilt av filmer med haugevis med repetive actionscener som ikke tvinger fram et ørlite behov for å tenke?

  Det du definerer som mandig er KUN artifakter (symboler), og grunnen til det er at du aldri har opplevd en situasjon som VIRKELIG har krevd noe av deg. Historien er stappfull av menn som har vist heltemot i krig, ofret seg selv for andre eller har vist store evner som hærfører med seg selv i frontlinjen, og her definerer du deg selv som mann fordi du brøler på en fotballkamp og liker actionfilmer? Sannheten er at du ikke er det spor mer mandig enn de som går med sminke og metrofile klær.

  Samtlige homofile er mer mandige enn deg, for de har turt å stå opp imot fordommer, mobbing og latterliggjøring for sin rett til å være seg selv. Men reelle tilfeller av mot inngår jo ikke i din definisjon av en mann, som mest av alt høres ut som en harry slask det aldri har blitt stilt krav til.

  Så nei, det er ingen fare for at du høres overmacho ut.
  Honnr gitt av : ErikV, 01. oktober 2009, 14:12
  26  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå setter feministene inn siste støtet mot menn! 01. oktober 2009, 00:20
  Personlig liker jakt, fiske, sport, stå å brøle ukvemsord på fotballkamper, krigsfilmer/actionfilmer, pupper, porno, kampsport, å være sterk osv. Jeg får av og til en følelse av at ved neste generasjon "menn" vil disse tingene være sett på som harry og gammeldags. Og den dagen kvinner offesielt har klart å omforme alle menn til å være biseksuelle, overfølsomme, feminine guttejenter så tror jeg kvinner vil savne det gamle mannsidealet...

  Og med fare for nå å høre "overmacho" ut, så har jeg myke sider også. Og jeg ser ikke ned på menn som naturlig har feminine sider. Men for oss som ønsker det, la menn være menn!

  Hva er det som er så mandig med å skyte en elg eller lure en fisk på kroken? Jeg er helt sikker på at verdens mest feminine pingle også klarer å brøle på en fotballkamp. Og du mener kanskje at man ikke er mandig hvis man er såpass velutviklet i hodet at man ikke blir tilfredstilt av filmer med haugevis med repetive actionscener som ikke tvinger fram et ørlite behov for å tenke?

  Det du definerer som mandig er KUN artifakter (symboler), og grunnen til det er at du aldri har opplevd en situasjon som VIRKELIG har krevd noe av deg. Historien er stappfull av menn som har vist heltemot i krig, ofret seg selv for andre eller har vist store evner som hærfører med seg selv i frontlinjen, og her definerer du deg selv som mann fordi du brøler på en fotballkamp og liker actionfilmer? Sannheten er at du ikke er det spor mer mandig enn de som går med sminke og metrofile klær.

  Samtlige homofile er mer mandige enn deg, for de har turt å stå opp imot fordommer, mobbing og latterliggjøring for sin rett til å være seg selv. Men reelle tilfeller av mot inngår jo ikke i din definisjon av en mann, som mest av alt høres ut som en harry slask det aldri har blitt stilt krav til.

  Så nei, det er ingen fare for at du høres overmacho ut.
  Honnr gitt av : Junkfood-mannen, 01. oktober 2009, 13:31
  27  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå setter feministene inn siste støtet mot menn! 30. september 2009, 17:00
  At noen tolker dette i retning av feminisme kan jeg ikke fatte. Hva som i utgangspunktet er så mandig med å stå forstår jeg ikke. Det er vel enda et produkt av putesamfunnet hvor "mandighet" bestemmes av latterlige artifakter som hvordan man gjør fra seg, eller hva slags klær man går i.

  Fikk selv en rimelig tydelig beskjed om at jeg måtte sitte på dass til jeg "lærte å pisse i dass, og ikke på gulvet" når jeg var 10-11 år, og jeg lærte ganske fort å både sikte og evt. tørke opp etter meg. jeg blir rimelig oppgitt når jeg kommer på dass etter voksne menn, og det er piss utafor. Hvis noen hadde oppdratt dem, så hadde de kanskje lært å ikke grise til.
  Honnr gitt av : Nann-Rosita, 01. oktober 2009, 09:53
  28  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå setter feministene inn siste støtet mot menn! 01. oktober 2009, 00:20
  Personlig liker jakt, fiske, sport, stå å brøle ukvemsord på fotballkamper, krigsfilmer/actionfilmer, pupper, porno, kampsport, å være sterk osv. Jeg får av og til en følelse av at ved neste generasjon "menn" vil disse tingene være sett på som harry og gammeldags. Og den dagen kvinner offesielt har klart å omforme alle menn til å være biseksuelle, overfølsomme, feminine guttejenter så tror jeg kvinner vil savne det gamle mannsidealet...

  Og med fare for nå å høre "overmacho" ut, så har jeg myke sider også. Og jeg ser ikke ned på menn som naturlig har feminine sider. Men for oss som ønsker det, la menn være menn!

  Hva er det som er så mandig med å skyte en elg eller lure en fisk på kroken? Jeg er helt sikker på at verdens mest feminine pingle også klarer å brøle på en fotballkamp. Og du mener kanskje at man ikke er mandig hvis man er såpass velutviklet i hodet at man ikke blir tilfredstilt av filmer med haugevis med repetive actionscener som ikke tvinger fram et ørlite behov for å tenke?

  Det du definerer som mandig er KUN artifakter (symboler), og grunnen til det er at du aldri har opplevd en situasjon som VIRKELIG har krevd noe av deg. Historien er stappfull av menn som har vist heltemot i krig, ofret seg selv for andre eller har vist store evner som hærfører med seg selv i frontlinjen, og her definerer du deg selv som mann fordi du brøler på en fotballkamp og liker actionfilmer? Sannheten er at du ikke er det spor mer mandig enn de som går med sminke og metrofile klær.

  Samtlige homofile er mer mandige enn deg, for de har turt å stå opp imot fordommer, mobbing og latterliggjøring for sin rett til å være seg selv. Men reelle tilfeller av mot inngår jo ikke i din definisjon av en mann, som mest av alt høres ut som en harry slask det aldri har blitt stilt krav til.

  Så nei, det er ingen fare for at du høres overmacho ut.
  Honnr gitt av : Solbækken, 01. oktober 2009, 01:07
  29  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå setter feministene inn siste støtet mot menn! 01. oktober 2009, 00:20
  Personlig liker jakt, fiske, sport, stå å brøle ukvemsord på fotballkamper, krigsfilmer/actionfilmer, pupper, porno, kampsport, å være sterk osv. Jeg får av og til en følelse av at ved neste generasjon "menn" vil disse tingene være sett på som harry og gammeldags. Og den dagen kvinner offesielt har klart å omforme alle menn til å være biseksuelle, overfølsomme, feminine guttejenter så tror jeg kvinner vil savne det gamle mannsidealet...

  Og med fare for nå å høre "overmacho" ut, så har jeg myke sider også. Og jeg ser ikke ned på menn som naturlig har feminine sider. Men for oss som ønsker det, la menn være menn!

  Hva er det som er så mandig med å skyte en elg eller lure en fisk på kroken? Jeg er helt sikker på at verdens mest feminine pingle også klarer å brøle på en fotballkamp. Og du mener kanskje at man ikke er mandig hvis man er såpass velutviklet i hodet at man ikke blir tilfredstilt av filmer med haugevis med repetive actionscener som ikke tvinger fram et ørlite behov for å tenke?

  Det du definerer som mandig er KUN artifakter (symboler), og grunnen til det er at du aldri har opplevd en situasjon som VIRKELIG har krevd noe av deg. Historien er stappfull av menn som har vist heltemot i krig, ofret seg selv for andre eller har vist store evner som hærfører med seg selv i frontlinjen, og her definerer du deg selv som mann fordi du brøler på en fotballkamp og liker actionfilmer? Sannheten er at du ikke er det spor mer mandig enn de som går med sminke og metrofile klær.

  Samtlige homofile er mer mandige enn deg, for de har turt å stå opp imot fordommer, mobbing og latterliggjøring for sin rett til å være seg selv. Men reelle tilfeller av mot inngår jo ikke i din definisjon av en mann, som mest av alt høres ut som en harry slask det aldri har blitt stilt krav til.

  Så nei, det er ingen fare for at du høres overmacho ut.
  Honnr gitt av : Azmari, 01. oktober 2009, 00:39
  30  Generelt / Åpent forum / John Gunnar Oppheim - Bør mannen få munnkurv? 30. september 2009, 11:30
  John Gunnar Oppheim er en morsom mann. Her er hans "ekspertsvar" til et spørsmål på trim.no:

  Hva kan jeg gjøre med min pukkelrygg?
  Jeg er en 15 år gammel gutt som allerede har fått en såkalt `pokkelrygg`,rettere sagt at skuldrene henger framover istendenfor være rett i ryggen.Har du noen gode råd om hvordan jeg trener ,meg opp igjen!Har faktsisk litt smerter...

  Svar
  "Pukkelrygg" er et folkelig uttrykk for en tilstand som innenfor medisinen ofte benevnes som Schøyermanns rygg (arrester meg ikke for den stavingen der), "gammelmanns-holdning", osv. Ifølge legeviten kommer som regel den krumme ryggen av noe de kaller for Spinal stenose. Her går teoriseringen ut på nerver i klem og diverse innviklede ideer. Jeg har liten tro på mye av dette.

  Ifølge egne erfaringer har jeg selv hatt krummet rygg. Øvre del av ryggsøylen ble betydelig bøy etter flere år i rullestol der jeg satt rett opp og ned uten ryggstøtte eller vinkel bakover. Ryggen lot seg meget fint trene opp igjen, inntil jeg igjen hadde en fullstendig rett rygg. Så i de fleste tilfeller er bøyd rygge en trenings- eller holdningssak, og i sjeldnerer tilfeller foreligger det anatomiske eller fysiologiske forandringer som fører til krummen på ryggen.

  De fleste har gode utsikter til å påvirke bøyd rygg og regelrett rette opp problemet. Uthvilte muskler er helt nødvendig. Så lenge du er sliten i ryggen, så nytter det ikke å trene. Friske og uthvilte muskler vil bygge seg opp og etterhvert venne seg til en rygg som retter seg opp.


  John Gunnar Oppheim


  Hva skal man med leger når man har selvoppnevnte eksperter som kan mye bedre?
  Han har altså liten tro på seriøs vitenskap, og kan stille en bedre diagnose og behandling i et innlegg på internett. men på en annen side kan man jo forstå at mannen ikke har noe til overs for vitenskap og vitenskapsmenn, da disse stikker store kjepper i hjulene for hans fanatiske gudstro.

  Han mener videre at siden han trente opp sin rygg til å bli helt rett igjen, så er det dette som er behandlingen i de fleste tilfeller. Mannen er ihvertfall beskjeden, det skal han ha! Ifølge hans egne empiriske undersøkelser, så er det jo den typen opptrening han har drevet med som er behandlingen i 100% av tilfellene.

  kan bare nevne at den samme mannen helt seriøst mener at hele legevitenskapen har tatt feil om hvordan fordøyelsessytemet fungerer. Han skriver lange artikler, til og med hefter som han selger hvor han forteller om en spesiell ernæringsvæske i tarmene som enda ikke er oppdaget. For dere som er interessert i å "lære mer", her er en artikkel: http://www.trim.no/pub/art.php?id=287

  Mannen er underholdende, men når han framstår som en slags autoritet og folk begynner å ta han seriøst blir det verre.
  Honnr gitt av : Zuul, 30. september 2009, 19:16
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 8
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!