Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 41
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: "Tunfisk, vann og skje-metoden" på: 05. oktober 2012, 04:34
  Bare nevner at mat BØR tygges for at det skal utnyttes maksimalt, og skal ha en grei tur igjennom fordøyelsessystemet. Videre er tunfisk på boks totalt mishandlet, og inneholder omtrent ingenting av alt det gode som vanlig fisk gjør. Dette skjer i hermetiseringsprosessen. Og som Rita nevner; tunfisk er jo godt! Spesielt om du kjøper fra King Oscar eller et annet merke som ikke har som mål at det kun skal være billig.
  2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trening alene på: 03. oktober 2012, 15:40
  Mye sprøyt her av folk som aldri har brukt 10 sekunder på å tenke ut en teknikk for å hjelpe seg selv.

  Benkpress går helt fint å trene alene. Når stanga ligger på brystkassa og du ikke får den opp, så gir du den et støt med selve brystkassa samtidig som du dytter den ned mot hofta og reiser deg opp. Da sitter man med stanga i fanget. Litt vanskelig å beskrive teknikken, men det er NULL stress. Gjort det MANGE ganger, også med over 150kg. Det gjør ikke vondt (i det hele tatt), og hvis du regner det som en repetisjon, så er det absolutt den letteste av dem alle.

  I knebøy er man avhengig av å ha et stativ som man kan tippe mot og legge stanga på plass når man ikke greier å reise seg opp. Altså er det ikke alle stativer dette går an på. Ellers nevnte kimDKvam en teknikk. Kan sikkert funke, men jeg har uansett "riktig" stativ tilgjengelig, så jeg slipper å slippe vektene i gulvet.

  Som alle andre (tydeligvis), så trodde jeg også at det var "dritfarlig" å trene tungt på benk alene, helt til den dagen jeg brukte noen minutter på å faktisk PRØVE ut teknikker for å redde meg selv, framfor å tro.
  Det blir som de to svære vektløfterne på et treningsstudio jeg besøkte engang. De så meg gjøre dette i benk med relativt tung vekt. Etterpå spurte de meg hvorfor jeg ikke ville ha hjelp. Jeg svarte at det er like lett som en vanlig repetisjon. De bare rista på hodet og svarte "jævli mye vits i å ødelegge brystkassa bare fordi du ikke vil ha hjelp ..." Vel, kanskje greit å prøve selv, framfor å tro at en som helt åpenbart har snøring på teknikken egentlig ikke vet hva han driver med?
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: fy faen, INSPIRASJON på: 01. oktober 2012, 22:50
  Er denne tråden seriøs? Full av BS og tatt opp igjen ni år senere, krydret med OT som posten over? Burde stenges ...
  4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvofor er intens trening så bra? på: 14. august 2012, 22:57
  Fordi folk generelt ikke forstår seg på trening, og kommer dermed med slike råd. Bruken av ordet "intensitet" er i tillegg ofte feil, men det er semantikk
  5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Ris og Ros til Helkroppsprogram. på: 09. juli 2012, 07:31
  Ja, det er det, og det funker UTMERKET!

  Helt sikkert ...
  6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Ris og Ros til Helkroppsprogram. på: 08. juli 2012, 06:56
  Hvorfor finne opp hjulet på nytt?

  *Splittprogram*

  Fordi "hjulet" er skjevt og triller dritdårlig. Er det virkelig folk enda som trener hver muskelgruppe en gang i uka, uten progresjon og periodisering?
  7  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen mot NY maraton på: 21. juni 2012, 03:41
  Jeg har hørt rykter om at Arild er homofil. En kompis av meg har hatt sex med han. Riktignok bare i fylla, så det teller vel ikke ...
  8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] på: 11. juni 2012, 03:46
  Ser ikke helt hvorfor man skal gå for Nutrisport 90+ nå. De er tatt for å bruke erteprotein, men det er sjeldent slik at når noen lager et produkt så er de slappe på et område, mens de er ekstremt kvalitetsbevisste på et annet. Med det så mener jeg at det sikkert er spart inn på alle mulige områder i proteinpulveret deres. Slikt bør straffes så hardt at andre produsenter ikke prøver seg på lignende.
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Treningsapparater vs manualer på: 31. mai 2012, 00:39
  Apparater fører lite godt med seg, og bør kun brukes ved behov. Du får ikke trent støttemuskler, koordinasjon mellom muskelgrupper som vanligvis fungerer sammen blir ikke trent opp (større skaderisiko og lavere praktisk styrke), du trener mindre på bevegelser og utfordringer du støter på i det virkelige liv, større skaderisiko ved å belaste enkeltledd veldig høyt og\eller uten at antagonisten(e) brukes slik de skal, en del undersøkelser viser at hormonbalansen i kroppen endres i større grad når flere muskelgrupper mobiliseres, osv osv.
  Og om apparatet er utstyrt med vektskiver istedenfor magasin så har det ikke en døyt å si, utover treningseffekten du får ved å løfte disse skivene av og på.
  Dette taler også imot utstrakt bruk av isolasjonsøvelser med frivekter.

  Selv er jeg PT, og bruker apparater KUN som en introduksjon til folk som aldri har trent med vekter før, eller der man må isolere vekk enkelte muskelgrupper\ledd som er skadet. Så snart som mulig flyttes også disse over på frivekter. Inkludert 65 år gamle damer. Apparater er stort sett en styggedom, og passer best på rehabiliteringssentre.
  10  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 25. mars 2012, 15:13
  Jantelov er dette forumets hitling.

  Arild Haugen har tjent penger og fått MASSE PR, også i "vanlig" presse. De fleste av TV-seerne, samt folk som står for produksjon av diverse show ol. han har vært med på, er ikke klar over at det er dop som ligger til grunn for styrken. Det er vel ganske naturlig at folk reagerer når sannheten kommer fram? Han har jo selv benektet det på ganske utbroderende måter flere ganger, også her på forumet.
  Og hva mener du med "å sette sporten i et dårlig lys"? Hvis SANNHETEN setter en sport i et dårlig lys, så vil jeg si det er velfortjent.
  11  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 25. mars 2012, 01:24
  Det er ikke lov til å si at noen har bola, med mindre de nylig har blitt ferska med sprøyta i rumpa. Jantelov osv ...
  12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d til under 200kr med frakt! på: 23. mars 2012, 04:02
  Nei, de skriver "fuck norwegian tollers" over hele pakka, også setter de prisen til 200,50 kr. Det skjedde ihvertfall med meg
  13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jack3d til under 200kr med frakt! på: 21. mars 2012, 02:52
  Ja
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Megareksi på: 13. mars 2012, 19:40
  For meg som venter utålmodig på at VG og Dagbladet skal dø, så håper jeg at denne artikkelen blir skrevet i sedvanlig VG-stil. I tillegg dekkes nok hele forsiden den dagen av et bilde med en stor og sterk mann, noen piller, og en sensasjonspreget overskrift som ikke har noe med virkeligheten å gjøre i det hele tatt.

  Til Rita over: Hvis forespørselen hadde kommet fra noen andre enn Norges latterligste avis, så hadde han kanskje fått seriøse svar. Men i alle årene VG har eksistert, så har vi lært å kjenne den begredelige blekka altfor godt. Å liste opp hva som er feil med den gidder jeg ikke engang å begynne på, og jeg gidder ihvertfall ikke å bidra til enda en tulleartikkel der. Dette gjelder på generell basis. Megareksi har jeg lite formeninger om ...
  15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Glem dyre kosttilskudd ! på: 12. mars 2012, 23:30
  Slik BURDE artikkelen vært: Drikk vann og spis mindre, din feite f**n!

  Det gir garantert mindre hjertesykdom og problemer enn alle rådene i artikkelen
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 41
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!