Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • ...
 • 233
 • 234
 • 3496  Trening / Styrkeløft / Re:Front knebøy VS "vanlig" knebøy på: 05. mai 2003, 08:03
  Jeg synes selv at front knebøy er en overlegen øvelse for å isolere quads, men har i likhet med andre litt problemer med å finne en komfortabel sitts for stanga. Men jeg humper og pumper så godt det går, (ler)..
  At man må litt ned i vekt for heller være, det er jo som det blir nevnt her mindre hjelp å få av gluteus og hamstrings med front knebøy, så det er jo bare naturlig. Jeg kjører i tillegg litt høyere reps her enn vanlig bøy, 10-12.

  Kan forøvrig nevne at gode gamle jon rønningen trener på mitt studio, og det går ennå mye i benk for den karen. han løfter single og doble på 115-120, så det er jo ikke galt da med kroppsvekt på 63 eller deromkring..
  Han har forøvrig begynt litt med støt også nå, med moderate vekter 60 kg. Kan forøvrig melde at kjæresten hans tar 55 kg i benken... Jeg har nå piska kona mi inn på studio for å trene henne opp, kjører henne knallhardt på styrkeprogram, så skal vi nok klare 60 kg om et års tid tenker jeg  Roll Eyes
  3497  Trening / Styrkeløft / Re:En patetisk mann... på: 02. mai 2003, 22:26
  Dersom noen lurer på hvilke stoffer man skal ta for å klare seg unna en dopingtest kan jeg fortelle hva som ble tatt i de miljøene jeg vanket i ( 10 år siden):

  HGH eller veksthormon er SVÆRT utbredt i toppen selv i dag, særlig i kombinasjon med insulin. Dette spores ikke på noen test!!! Dette er brukt i toppidrett minst de siste 10 år, og sannsynligvis lenger. De mest rutinerte bruker ALDRI as som sitter i kroppen opp  til et år etter, det er det bare amatører og de desparate som gjør.

  Dette er 25 år gammel informasjon, vær så snill og ikke hevd at toppidretten er ren, det vet alle som har vært i miljøene ikke er sant. Det finnes rene unntak helt klart, men at det eksisterer og er utbredt må vi nok innse...

  Jeg er ikke ute etter å henge ut noen, men jeg blir litt småkvalm (unnskyld) av alle som er så hellige og hevder at styrkeidrettene i norge er rene. Det er i mangel av et bedre ord "bullshit"

  Dersom dere som skriver inn her på forumet ønsker å oppretteholde denne myten, gjør det gjerne , men spar oss som har sett hva som foregår for åpenbare usannheter.

  mvh Iceberg
  3498  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hvor er det blitt av Yates? på: 29. april 2003, 18:51
  Etter å ha vært borte fra pumping siden 95 er jeg nå tilbake for fullt. Har trent i 4 mnd og tar allerde 170 i mark, repper 5 ere på 130 i benk. Nå er jeg blitt gammel mann (31)så jeg merker at restitusjonen tar lengre tid nå. Sliter også mer med å få av fettet. Veier 114 kg og er i rimelig bra form, men bør vel 10 kg ned for å være ærlig  Wink

  Det jeg lurer på er hvor det har blitt av Dorian Yates, hva skjedde i Mr.O 95-96-97-98-99-2000-01-02-03? Kan noen hjelpe meg å fylle inn hullene? Sitter å blar i gamle Flex blader fra 94 og 95 og lurer på hvem som er konger i dag?

  mvh Iceberg
  3499  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Best bodyparts på: 16. mars 2003, 09:59
  Hvor ofte ser man ikke artikler i forskjellige blader med feks, dorians ryggtips, platz on legs osv. Det som slår meg er at folk tror at byggere med en eller flere outstanding bodyparts (litt norsk-engelsk her, lol) er de beste til å gi tips om øvelser for akkurat denne kroppsdelen.  Jeg mener at det egentlig er helt motsatt. Det er egentlig folk med "svake" kroppsdeler som burde gi tips, fordi de jobber så jævlig for å hente opp det de ligger etter, og derfor vet hva som funker.

  I mine øyne er det slik at det vi er gode til gjør vi mer av, dvs dersom man har en bra rygg så liker man å trene denne, derfor vokser den mer osv.

  Det jeg prøver å si er at man kanskje burde spørre folk som f.eks Demayo om hvordan han trener biceps, og ikke spørre om lårtreningen da dette til en stor del er genetisk og ikke ett resultat av spesielle treningen eller hemmeligheter i lårtreningen.

  hmmm. var det noen som skjønte dette lol... Shocked
  3500  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Ronnie Coleman på: 15. mars 2003, 08:33
  Fikk nettopp videoen til Ronnie Coleman før hans oppkjøring til Mr.O.

  Mannen kjørte 2 reps på 800lbs i markløft bla... helt sykt..Nå er jo ikke det nødvendigvis så veldig gunstig for en bygger da, men morro å se allikevel.
  Mannen er så sinnsykt stor at det er morro å se....

  filmen varer 1t og 20 min med mye trening med tunge vekter

  Anbefales... Cheesy

  3501  Trening / Styrkeløft / Re:Hei til forumet på: 14. mars 2003, 20:08
  Visste vel at en slik liten kommentar ville få noen svar  Wink.
  Vel vel, det folk flest ikke skjønner er at de som  vinner per i dag også ville vunnet uten dop, vel og merke dersom alle var rene! Genetikk er vanskelige greier å slå vettu....

  En annen sak er jo at folk ikke bare konkurrerer for å tjene penger, for mange er nettopp anerkjennelse og bekreftelse fra eget miljø vel så viktig. Da tenker jeg på både styrkeløft og ikke minst kroppsbygging.
  Det finnes ikke mange kroppsbyggere i verden som tjener penger på det de driver med. Selv i USA tør jeg påstå at kanskje top 10 tjener penger. Resten er desverre tvunget til mer eller mindre seriøse bigesjeftigelser for å klare "dop"regningene sine.
  Så mye rart der i løpet av 6 mndr, bla kvinnelige byggere som hadde private bryte-sessions med tynne men som likte dominante kvinner,  Huh

  Uff nå rotet jeg meg inn i en lang kommentar, ikke lett å stoppe.....

  Ellers kan jeg med glede melde at mitt lokale SATS senter (ikke le) nå har fått en skikkelig løftestang, det gikk 20 kg mer i mark med en gang gitt....

  Stay strong and have fun!
  3502  Trening / Styrkeløft / Hei til forumet på: 14. mars 2003, 09:41
  Sender bare en liten hilsen til forumet, dette virker som et sted der det er god "kustus" og høflig omgang når det gjelder diskusjoner... Har cirka 5 års bakgrunn fra vekttrening, men har vært borte fra løfting noen år. Startet opp igjen før jul, og har fått igjen gnisten for å løfte nå.

  Ellers må jeg få lov til å kommentere hvor "naive" noen synes å være når det gjelder doping og strongmen/styrkeløft/kroppsbyggere. Jeg snakker av erfaring (har vel sett det meste) både her i landet og i utlandet. Hvis noen ønsker å leve i troen om "rene" utøvere får de forsåvidt få lov til det, (smiler....)

  mvh Iceberg
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 233
 • 234
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.