Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Et (helvetes) problem. på: 25. mai 2008, 21:55
    Sitat
    "People lie."
    - Dr. House i TV-serien House.

    .. og det er ikke noe som passer bedre til akkurat dette enn akkurat den sitaten.

    Og spør du meg, så skulle du bare slengt det i trynet hennes, slått på tråden, og vært hos meg til dagen etter. I said you could!  Wink
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Et (helvetes) problem. på: 20. mai 2008, 22:39
    Sitat
    Så det er plutselig loven som bestemmer om det er liv eller ikke, drap eller ikke?

    Er nok i et "aborttilfelle" et etisk spørsmål, som er opp til hver enkelt, som med så mange andre spørsmål her i verden. Smiley
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Et (helvetes) problem. på: 20. mai 2008, 18:05
    Må virkelig si at den tråden her har sporet helt av. Dette er faktisk ikke en tråd om abort er uetisk eller ikke.

    Jeg kan av egen erfaring, med tanke på at min mor fikk meg da hun var 17 og var også alenemor stort sett helt frem til jeg fylte 15. Jeg VET at hun har hatt det veldig tøft opp igjennom årene, at hun har jobbet mye, og at hun i tillegg har gått skole. Hun har fått til det hun ville, selv om hun hadde meg. Men jeg vet også at hun angrer på at hun ikke har fått hatt mer tid sammen med meg, og jeg vet også at jeg har vært mye alene, og for meg selv.

    Spørsmålet i den saken her er faktisk om det er etisk å få et barn med tanke på begge parters livssituasjon.

    Jeg vil bare påpeke det først som sist at jeg ikke sier at det er feil å være mot abort.

    En annen ting er at jeg ser det er folk som sammenligner å ta et menneskeliv og ta abort. Det blir i hovedsak det samme, men det er ULOVLIG å ta et annet menneskes liv, mens om det er UETISK å ta abort får være opp til den/de det gjelder.

    Men jeg vil virkelig at alle skal sette seg inn i situasjonen til både en 20-årig gutt og en 19-årig jente, som ikke har begynt eller såvidt har begynt på en utdannelse, jobber deltid, bor i en hybel, og som ikke er sammen med motsatt part.

    Mener dere virkelig at det er etisk riktig å få et barn under disse forholdene? Hvis man ser bort fra selve aspektet med abort nå, er det virkelig etisk riktig å få et barn når livssituasjonen til disse er som den er?

    Så sett igjen det opp mot abort.
    Jeg vil si det at jeg er hverken motstander eller tilhenger av abort, men jeg må virkelig påstå det at det er mindre etisk korrekt å få et barn sånn som tingene er her, enn å ta abort.

    Jeg vil kanskje få spørsmålet, på grunnlag av hva jeg sa øverst her; "Så du mener at du heller ville at moren din skulle tatt abort, enn å fått deg og at du skulle levd?"

    Og jeg må faktisk her svare ja. Jeg som meg, hadde aldri visst hvordan det er å leve, min mor kunne fått et annet barn senere, som kunne fått mye bedre oppvekstvilkår. Helt ærlig.
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Hjelp til grovoppsett av kosthold. :) på: 10. januar 2008, 18:08
    Hei.

    Da er det nyttår igjen, og sommeren kommer fortere enn man vet, så da er det på treningen igjen. :p

    Jeg har aldri helt fått draget på kosholdet mitt, så da lurte jeg på om det er noen av dere der ute som kunne hjulpet meg litt.

    Det jeg trenger hjelp til er å sette opp en grovskisse hvor jeg hver dag vet hvor mye jeg burde få i meg av kcal, oppdeling av protein, karb og fett, hvor mange måltider og litt sånn.

    Har også noen kosttilskudd som proteiner, karb, kreatin og omega 3-6-9. Karbo har jeg egentlig bare fordi jeg vet at jeg ikke får i meg nok mat i løpet av dagen, så håper det kan hjelpe på.

    Er 188 cm høy, og veier 72-75 kg, så det sier seg selv at jeg er 'litt' for smal, og at det ikke er noe problem å gå litt i pluss på karbosiden, da jeg gjerne kan legge på meg noen kilo i fett også. ;p

    Lurer også på når det er lurest å ta de forskjellige tilskuddene?

    Håper det er noen der ute som har muligheten til å hjelpe litt til her, da jeg har lest meg halvt ihjel, men syns det står forskjellig om alt, overalt. Og om det er noe mer dere trenger å vite, ikke nøl med å spørre! Smiley
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!