Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 19
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Erfaringer med http://www.sport-tiedje.no ? på: 27. juli 2010, 15:48
    Bumper denne tråden fordi jeg sterkt vurderer å handle en chin\dip-løsning til å ha i heimen.

    Ingen som har noen erfaringer med denne siden? Evt om noen har link til en chin\dip-løsning i samme prisklasse fra norsk nettbutikk.
    2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Et lite flexe-bilde, sommerformen er inne ;) på: 17. juli 2009, 12:03
    Jeg savner et ryggbilde? Overall virker kroppen helt sjef. Liker spes de fete absa dine. Fin fettprosent. Cred for det jeg oppfatter som en sterk treningspsyke, ettersom jeg leser at du er svært aktiv.
    3  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Vekttrening for 9-åring på: 17. juli 2009, 11:56
    Tror ikke korrekt vekttrening skader mer enn annen aktivitet. Må bare passe på at treningen ikke endrer barnets livsstil. Det ville jo vært en liten krise om barnet utvikler megareksi i tidlig alder (noe de fleste som trener seriøst synes å "lide" av)

    Edit: Leste ved tilfeldighet et nokså likt innlegg på iform.no nettopp. Brukeren therealest skrev det så bra at jeg er så frekk å copypaste hva han skrev:

    "Jeg er sterkt i mot at en på 14 skal trene vekter.
    Det har aldri vært større fysiske krav for unge mennesker som det er i dag, og i denne generasjonen hvor man skal være sexy, veltrent og en erfaren sex-maskin før man i det hele tatt er myndig er det bare fler og fler som sliter med selvbildet.
    Steroid-brukere blir yngre og yngre.

    At en unge (noe man er når man er 14) skal gjøre aktiviteter som øker sannsynligheten for fokus på egen kropp i en vurderende setting er så feil som det kan få blitt.

    MEN: skal han trene vekter, så VÆR SÅ SNILL: få det til å være noe som skal være morsomt!!!!!
    IKKE bruk et program. Å skulle fullføre et program for å oppnå resultater KAN gi mestringsfølelse. Det er greit. MEN det kan også bli FOR viktig, en mani. Det kan gi følelser av å ikke strekke til (særlig i denne typen aktivitet der suksess måles i hvor mye "pen" muskel man får og hvor mye "stygt" fett man blir kvitt).

    En fjortenåring som står foran speilet i håp om å å ha skaffa muskler gjennom treninga si er bare helt feil.

    Så hvis det skal bli en del av hverdagen så, for menneskelig framtids håps skyld:
     - Gjør det til noe gøy (der treninga med vektene i seg selv som noe gøy er gevinsten og ikke de framtidige (usunne) målene er gevinsten
     - La det bli spontant og kreativt, ikke følg et program.
     - Ikke la noe speil bli den framtidige anerkjennelseskilden. Alt for mange har det allerede"
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: tetralysal på: 08. mai 2009, 20:17
    takk skal du ha:) og sann fra det ene spm til det andre . funker dem noe bra? Smiley

    Jeg var hos legen i dag faktisk og fikk nevnt i en bisetning at jeg ikke var særlig fornøyd med Tetralysal. Jeg har nå gått på dem en måned uten å merke særlig bedring. Men legen fortalte at dette var for kort tid til å kunne spore noen effekt og sa jeg måtte gå på dem en måned til.

    Funker dem ikke da er det rett på Roaccutan. Hører at det fungerer som jernet, men at det samtidig er veldig sterkt. Så det er nevnt regner legene også Tetralysal som et meget sterkt antibiotikum.
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: tetralysal på: 08. mai 2009, 18:21
    Nei, Tetralysal vil ikke ha noen innvirkning på treninga di. Eneste er at huden blir, ifølge lege og bruksanvisning, meget ømfintelig overfor sol. Jeg går selv på tetralysal nå og soler meg nesten like mye som vanlig og merker ingen solbrenthet. Eneste er at jeg kan få rødt utslett med kløe blant annet på halsen, som ifølge legen kom som en følge va soling . Du kan også merke at huden blir tørrere.
    6  Trening / Skader og Smerter / Sv: Skuldersmerter - another thread på: 08. mai 2009, 14:02
    Litt tilleggsinformasjon i tilfelle noen skulle oppleve liknende smerter i fremtiden:
    Smertene etter hendelsen på Fredag har vært tidvis uutholdelige de gangene de har fremtredd (som er svært tilfeldig) Det har virket som om skuldra har kommet ut av ledd av og til, og da har det vært så vondt at jeg har skreket av smerte og mistet all kraft i skulderen. Jeg må da "vippe" den bakover på en måte for å få den "tilbake i sporet" (jeg hører et knekk) for at smertene skal gå bort.

    For å konkludere tråden kan jeg fortelle at jeg i dag var hos legen angående skuldersmertene. Han sa at jeg har fått en avrivning av et slag på kapselen som ligger mellom kragebeinet og skulderbeinet (mener jeg å huske han fortalte) Grunnen til de moderate smertene jeg hadde i forbindelse med pressøvelser de siste 8 ukene var at "kapselen var svak", og hendelsen på Fredag førte til at hele bindingen ble revet av (også derfor smertene er blitt så mye verre etter dette)

    Medisinen ble Voltaren og styrketreningsfri av overkroppen i 4 uker. Det vil med andre ord si at jeg kommer til å trene mye fotball og 1-2 beindager på gymmet i uka i tiden fremover  Cool
    7  Trening / Skader og Smerter / Sv: Skuldersmerter - another thread på: 02. mai 2009, 16:41
    Upright Row kjører jeg 1 gang i uken, istedetfor nevnte "skulderhev", som jeg tar på den andre pull-økten i samme uke. Nå bruker jeg nok dessuten betegnelsen 'skulderhev' feil. Øvelsen jeg mener er http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidLateral/DBLateralRaise.html

    Jeg kombinerer også markløft og foroverbøyd roing.

    Så skal jeg være helt ærlig føler jeg ikke det er mangelen på ro-øvelser som er problemet. Jeg har alltid hatt tradisjon for å kjøre mange roøvelser i tidligere program (4-splitter etc)
    8  Trening / Skader og Smerter / Sv: Skuldersmerter - another thread på: 02. mai 2009, 15:38
    Hvordan er treningsprogrammet ditt nøyaktig? Antall reps, sett, øvelser osv? Hvordan varmer du opp skulderen? Er det hevelser? Stråler det fra stedet du har vondt, og føles det feks. bedre etter litt massasje?

    Treningsprogrammet er som følger;
    Dag1 PUSH:
    Knebøy 3 sett
    Benkpress 3 sett
    Benpress 2-3 sett
    Skrå brystpress 2-3 sett
    Leggpress 2-3 sett
    Skulderpress 2-3 sett
    Dips 2-3 sett

    DAG2 PULL:
    Markløft 3 sett
    Strake mark 2-3 sett
    Chins 3 sett
    Skulderhev 2-3 sett
    Bicepscurl 2-3 sett
    Abs

    Jeg varier øvelsene ofte, så de følgende er bare eksempler. Rep.antall er 8-10 for alle øvelser.

    Oppvarming er 10 min rask gange\jogging før jeg begynner med vekter, deretter tar jeg lett og moderat belastning som oppvarming forut for alle øvelser jeg kjører.

    Det er ingen hevelser og heller ingen smertestråling om jeg forstår spørsmålet rett. Smerten er "isolert" til skulderpartiet, og etter forverringen i går er det nå slik at jeg ikke kan bevege skuldre i fx skulderpress uten at armen "knekker" sammen (jeg mister all kraft/klarer ikke presse)

    Jeg har ikke forsøkt massasje, men kan se om dama har noen triks! Wink
    9  Trening / Skader og Smerter / Skuldersmerter - another thread på: 02. mai 2009, 14:51
    I frykt for at jeg forsøpler forumet med NOK en skuldersmerte-tråd, vil jeg på forhånd unnskylde meg med at jeg ikke fant en lignende tråd som tiltalte meg nok til at jeg følte jeg fikk svar på spørsmålet mitt. Nuff said.

    Til saken; har de siste 6-7 ukene hatt smerter i skuldrene. Smertene oppdaget jeg første gang iløpet av natten etter å ha trent bryst\skuldre en formiddag (jeg merket nada under selve økten) De siste 2 månedene før jeg fikk smertene hadde jeg begynt på et push-pull-program (inspirert av programmet på exrx.net) over 4 økter\uke. Jeg opplevde programmet som svært effektivt, men samtidig vanvittig tungt (tyngre enn noe annet jeg kan huske å ha kjørt iløpet av mine 5 år på gymmet) Kan smertene være et resultat av ovetrening? (selv om jeg er striks på korrekt utførelse, restitusjon og næringsinntak)

    Smertene er ikke store, men de kommer når jeg strammer deltoid ant/lat og når jeg flexer Trapezius. Jeg merker smerte under øvelser som knebøy (ved at stangen trykker hardt over skuldrene) og alle bryst og skuldreøvelser (hovedsaklig pressøvelser) Derfor har jeg avstått fra alle disse øvelser, samt kun kjørt rolig rygg- og armtrening, men nokså hard beintrening. Når jeg ikke har merket noen bedring ved å avstå fra disse øvelsene, har jeg også kjørt totalt treningsfri i 4 uker, uten at jeg har merket NOEN bedring.

    I går måtte jeg ordne opp i et slagsmål på jobb, og smertene har forverret seg ytterligere etter denne episoden. Uten at jeg har noen særlig grunn til å tro dette, "føler" jeg at det nå er noen "sener" som er i klemm i skulderområdet.  Nå er det også slik at jeg ikke kan bevege armen høyere enn vannrett, eller jeg kan ikke klø meg på høyre skulder (er venstre skulder jeg har vondt i) uten at jeg føler smerter.

    Er det noen som har hatt lignende smerter? Jeg vil jo helst gå til legen, men jeg føler meg sikker på å få svaret "ta deg treningspause" (for det første er jeg jo ikke akkurat veldig tent på denne ideen om treningspause heller, iom at kroppsbygging er så viktig for en god hverdag, og for det andre har jeg jo prøvd treningspause) Jeg føler det er vanskelig å få henvisning til scan eller fysio ved første gangs legebesøk? Hvis intuisjonen min er korrekt, vil jo dette da si at jeg, til tross for legebesøk, må gå 5-6 uker til i ingen-mannsland.

    Håper noen har vært borti liknende og kan dele erfaringer.
    10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Høy GI i Big mass gainer ? på: 02. mai 2009, 11:54
    Slik jeg har forstått det er GIen høy i slik produkter. Dette for at kroppen skal kunne ta opp næringen umiddelbart etter trening. Correct me if I'm wrong, anyone
    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvor mye deler/splitter DU opp ditt treningsprogram? på: 18. april 2009, 03:47
    Dette betyr at du har kun 2 dager med vekttrening per uke?

    Hvis ikke, vil jeg advare deg mot å trene split 1 og 2 på to dager rett etter hverandre, i frykt for at du tar livet av bi og tri. Viktig å ikke glemme 48t restitu-regelen
    12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Fitness Shoot på 21 årsdagen =) på: 11. april 2009, 12:41
    Formen ser bra ut og bildene er überkule, men de viser altfor lite til at vi kan gi noen særlig karakteristikk av fysikken din. Jeg sliter blant annet med å se definisjoner pga all skyggen.

    Men fete bilder var det. Hvor tok du dem? Mye betalte du for dem isåfall?
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Bakst på: 10. april 2009, 20:02
    Hvordan kan du regne kalorier uten å vite antall karbohydrater, proteiner og fett?

    Hvordan har du funnet ut av totalt kcal-innhold?

    Husk skjemaet:
    1g karbohydrat tilsvarer 4 kcal
    1g protein tilsvarer 4 kcal
    1g fett tilsvarer 9 kcal

    Ellers er det jo bare å finne næringsinnhold på alle komponenter du har i baksten og legge sammen før blanding og steking, og dele disse tallene på det ferdige produktet.

    Er iallefall slik jeg opererer når jeg regner ut næringsinnhold i deigen til proteinpizza og selve proteinpizzaen.
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Trening kontra mental helse? på: 08. april 2009, 13:36
    Jeg gjør det uten tvil for å tilfredstille mine egne personlige krav og mål, som fornyer seg med tiden. Økt selvbilde og selvtillit som følge av kroppsbyggingen er også svært viktig for meg.

    Jeg liker også å få kommentarer på kroppen min, enten de er positive som "du ser dønn bra ut" eller negative som "du er sånn boletryne du" - for meg er begge disse typer kommentarer en anerkjennelse på at jeg har gjort noe riktig. At folk vil stemple meg som en steroidebruker på bakgrunn at jeg er veltrent får være en sak mellom dem selv og deres egen, fattige allmennkunnskap. At jeg selv vet jeg er ren holder for meg.
    15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Zyph på: 07. april 2009, 12:50
    Dette var sjitbra. Her har du bygd mye volum. Ikke bare ser du mye bedre ut, du ser også mange år eldre ut. Utrolig hva litt masse kan gjøre =)
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 19
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!