Visning av honnrposter for HotWheels
Sider:
 • 1
 • ...
 • 7
 • 8
 • 106  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Alkoholfri! 14. august 2005, 02:44
  Jeg synes det er alt for mye fokusering på alkoholens negative sider, det er jo tross alt en grunn til at folk har nytet alkohol i _årstusner_.
  Å gå på byen, eller dra på fest en gang i uka ser jeg ingenting negativt i.
  Det du Franklin snakker om at folk drikker seg sannseløse, du snakker som om alle som drar på fest gjør det, det er ovehode ikke realiteten.
  De fleste drar på byen og tar et par pils og tar et avbrekk fra den ellers så stressende hverdagen, de du snakker om er 14 åringer som drikker seg sørpe eller later som de er det. De legger det som oftest av seg.

  Tilbake til alkoholens positive sider:
  Spør dine foreldre om hvor de møttes første gangen,  _mange_ vil da si på fest eller på byen.
  For alkoholen er veldig viktig akkourat sånn, du skaper nye venner og blir kjent med flere som du aldri ville brydd deg snakke med hvis du hadde vært 100% edru.
  Jeg vil faktisk gå så langt som å si at alkoholen er veldig viktig for det norske folk, siden vi er generelt sett et sjenert og snakker lite med fremmede (bare se på spanjoler og franskmen, de setter seg faktisk vedsiden av deg på busse selv om resten av bussen er ledig, kun for å slå av en prat. Sånn er ikke nordmen).

  Det hele det handler om er å vite hvordan man skal bruke alkoholen på en fornuftig, sosial og forsvarlig måte, for da kan man ha det kjempe artig.

  Lommerusk


  Det med å finne venner i fylla ser jeg ikke som et godt argument. Jeg har mange gode venner, og ingen av disse har jeg fått på fest. Så det er like lett uten. Og ja, selv om jeg ikke drikker drar jeg gjerne på fest med kamerater som drikker(hjelper dem å finne bussen og slikt når litt for masse alkohol er på plass i magen).

  Det med kulturen er jeg ikke helt med på. Norske folk er bare sånn, hvorfor gjøre noe med det på en slik kunstig måte? Og folk finner da hverandre uten en fyllekule? Jeg selv, og 4 av mine nærmeste kamerater har alle hatt langvarige forhold nå på ca et år og lenger, og ingen av disse startet med noe som kunne se ut som en one nights stand i heftig fyll.

  Det med å bruke alkoholen på en fornuftig måte er jeg helt med på, derimot. Drikkekulturen i diverse andre land er forbilledlig på dette området, når det gjelder vin til maten og slike ting. Det som er synd synes jeg er når folk blir helt snytens og slikt. Nyt alkohol, for all del. Det er dette med å bli dritings jeg ikke kan forstå. Har på ingen måte noe særlig imot at folk tar noen øl med venner i ny og ne. Men det er som sagt det å drikke seg grøftefull og gjøre negative ting en ikke ville gjort edru jeg har noe imot...

  Du snakker om at de fleste som går på byen drikker et par pils og holder det der. Da synes jeg det er rart at jeg for eksempel i kveld fikk et helt annet inntrykk på vei hjem fra en tur i byen. Er med på at fulle folk er mer fremtredende, men allikevel. Skal da ikke mye til for å finne snytens folk i alle aldre ute en lørdagskveld.

  Var snakk om fornuftig alder for å begynne å drikke..... 18, selvfølgelig! Da er en da i det minste myndig, og burde være klar for å ta egne valg fullt og helt. Jeg vet om en som for eksempel har fått ødelagt et helt år på videregående pga et for utbredt festemiljø i klassen. Snakker nå om et år før han ble 18. Og jeg tar det for gitt at disse ikke var ukjente med alkohol flere år tidligere. Grunnen til at alkohol har fått 18 års aldersgrense er ikke pga at krf og lignende partier har fått for stor makt, men pga alt det fører med seg, og at yngre mennesker ikke burde være klare for å oppleve flere av de negative effektene ved alkohol.

  Ja, jeg snakker mest om de negative effektene ved alkohol. Hvorfor? for disse er så negative at de positive nærmest blir latterlige i forhold. Mange blir utagerende med litt for masse alkohol innabords, og mange har fått kjenne det virkelig på kroppen at noen har fått for mye å drikke. Min mor er sykepleier, og i en periode som ansatt på et sykehjem pleiet hun 2 unge gutter i 20åra som var lamme fra halsen og ned pga noen tullinger som ikke klarte la være å kjøre og drikke. Hvorfor nevner jeg slike lovbrudd? er dette relevant? Jo, nettopp fordi at dømmekraften blir svekket av alkohol, slik at om en tenker en aldri skal kjøre når en drikker, så gjør en det kanskje allikevel etter litt for masse alkohol.

  Venter spent på en del hets for dette innlegget. bring it on!
  Honnr gitt av : Selected, 14. august 2005, 02:49
  107  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / SV: Bilde på avataren! 13. august 2005, 12:57
  Vel, 53 kb burde gå fint anytime, anywhere... Vel, stikker ut på morgentur! bare vært oppe siden halv 12 Tongue så får prøve videre når jeg kommer tilbake.
  Honnr gitt av : Woody, 13. august 2005, 13:11
  108  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: vann i kylling. 04. august 2005, 12:08
  i teorien veier jeg bare sånn ca 25 kg, jiiiippiiiiiii

  Totalt rippa for muskler du, altså? Tongue

  Edit: skrevet i et øyeblikk av sinnsyk tretthet Tongue Ikke et av mine mest gjennomtenkte innlegg Grin
  Honnr gitt av : Caepp, 11. august 2005, 01:56
  109  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's profil (Nye bilder side 4) 31. juli 2005, 16:33
  Er vel som sykling, så lenge du har fart så er balansen ikke noe å tenke på. Lærte å kjøre alpint på et sted som heter Beitostølen Helsesportsenter. Det grunnleggende lærte jeg på 2 uker, så har jeg videreutviklet i ca 7 år. Har ikke noen bilder av meg selv i aksjon for øyeblikket, men får se om det ikke kommer noe i løpet av sesongen.
  Honnr gitt av : Lunah, 02. august 2005, 18:58
  110  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's profil (Nye bilder side 4) 31. juli 2005, 14:18
  Endelig nærmer en ny alpintsesong seg igjen! Slenger ved noen bilder av hvordan det er mulig for meg å kjøre alpint.
  Honnr gitt av : HITman, 02. august 2005, 18:49
  111  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's Foreløpige form... 26. juli 2005, 18:25
  Her følger da en formoppdatering. har blitt dårlig med deff pga operasjon.. Så drøyer nok til neste år.
  Honnr gitt av : Lunah, 31. juli 2005, 14:32
  112  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: ASPARTAME obs, forsiktig 27. juli 2005, 13:56
  Hva er det med folk og linker som ikke er trykkbare?? piece of cake å fikse!

  Ta en kikk på denne historien: http://www.rense.com/general67/kentucky.htm

  Så denne:http://www.wnho.net/whopper.htm

  Så tilslutt denne:http://www.dorway.com/
  Honnr gitt av : Germ, 27. juli 2005, 14:08
  113  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Vanlig mat V.S Kosttilskudd 24. juli 2005, 17:19
  Grunnen til at det er normalt å blande seg en shake er jo bare det at proteinene er det greit å få så snart som mulig etter trening, og det tar jo litt tid å komme seg hjem og steke seg noe kjøtt. Det er en grunn til at det heter kostTILSKUDD, nemlig at det skal være et tilskudd til vanlig mat. Men nødvendig kan det være for mange. Bare tenk på tunfisk for eksempel. ca 30g proteiner pr boks. Og hvis en skal ha 2 g pr kg, så vil det for en på 80 kg si 160 g proteiner. Det blir masse tunfisk, kylling, osv, da dette absolutt ikke inneholder masse prot per enhet. Ihvertfall ikke nok, hvis en skal spise fornuftige mengder kjøtt. Bare å regne litt på dette. Da kan en shake være en svært god hjelp på veien.
  Honnr gitt av : Vidis, 25. juli 2005, 18:24
  114  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's Foreløpige form... 24. mai 2005, 14:07
  Dette ser bra ut!
  Kan du legge ut programmet ditt også?


  Hvordan er stedet du trener på tilpasset rullestol? Bra?


  Jeg trener hos en fysioterapeut som har gode apparater i sine lokaler. Ingen trapper, og greit å komme til.

  Trener vekter mandag, torsdag og fredag/lørdag, avhengig av helgeplaner. Kjører fullkroppsprogram disse dagene, og kjører først en generell øvelse 3 sett for så å ta en basisøvelse. Har ikke noe program jeg følger, men har begynt å skrive ned hvor masse jeg løfter, og se fremgangen. holder meg ca på 8-12 rep pr sett.

  Når det gjelder kondisjon ruller jeg ofte hjem fra fysioen som er ca 6-7 km med noen innlagte bakker og omveier. Ellers så trener jeg rullestolbasketball hver mandag(er trener for laget). Torsdag pleier jeg kjøre en kondisjonsøkt på ca en time. søndag pleier jeg ha morgentur før frokost på 45-60 min. Morgentur har jeg dessuten tenkt på å kjøre tirsdag og onsdag også, da jeg begynner sent på skolen disse dagene. Ellers må jeg fra før stå opp 6 pga skole de andre dagene, så morgentur har her vært uaktuelt.

  Jeg begynte å trene som en blekfet 12åring for å trene opp annen muskulatur enn den som er naturlig når jeg kjører rullestol, for å unngå feilbelastning. Har siden da sett en meget bra utvikling. Var ikke så interessert i treningen i begynnelsen, men når resultatene kom, kom treningslysten deretter.
  Honnr gitt av : Vidis, 25. juli 2005, 01:24
  115  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Løgn og bedrag 22. juli 2005, 17:37
  Skjønner poenget ditt men:

  Perfekt trening + lite mat = slitasje og minkende muskelmasse.
  Perfekt eting + whatever styrketrening = økende muskelmasse.  er da ingenting å stille spørsmålstegn ved på Zorias innlegg. Nok mat trenger en selvfølgelig for å vokse. Trening er jo en selvfølge for å få muskelen til å vokse. Og hvile er også et must for at muskelen skal få tilstrekkelig tid til å vokse seg sterkere enn før økten.
  Honnr gitt av : Zoria, 22. juli 2005, 17:39
  116  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Usunne idealer. 28. juni 2005, 00:46
  Har aldri sagt at jenter burde strebe etter mest mulig muskler. Men at en burde strebe etter å holde seg i en sunn form, både med kondisjonstrening, moderat styrketrening, og bra kosthold, og at resultatet av dette burde være idealet, avhengig av kroppsbygning, som gir anlegg for ulik kropp. Høres da logisk ut at en på denne måten blir mest mulig tilfreds med seg selv. Jeg mener det er på tide at mennesker som faktisk har satt seg inn i emner relatert til kosthold/trening burde gå mer inn for å opplyse samfunnet om hvilken gal vending dagens ideal har tatt.
  Honnr gitt av : Vidis, 28. juni 2005, 16:41
  117  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Usunne idealer. 24. juni 2005, 23:57
  En stikker seg jo på kantene! armene er bare en strek, samme med lår og legger. hoftekam er altfor fremtredende, ergo(latin for dermed Tongue), Hun er sykelig tynn. Litt mer muskler hadde vært et mye bedre ideal. sørgelig at de fleste moderne jenter i dag faktisk ønsker å se ut som henne.... Dessuten, se på posene under øynene, osv... Noe er galt med helsa hennes, kan ikke tro noe annet...
  Honnr gitt av : Kikki, 25. juni 2005, 00:17
  118  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's Foreløpige form... 10. juni 2005, 09:29
  Jeg er født med ryggmargsbrokk, en skade i ryggraden som har ødelagt nervene til beina. Har derfor ingen mulighet til å trene opp beina. Det eneste er lår, som jeg har funnet ut at jeg ihvertfall kan trene litt opp. For de musklene som er der, kan jeg jo trene opp.

  Sykdommen setter på ingen måte noen stopper for mine drømmer og ambisjoner. Jeg er nå ferdig med vgs, og skal gå idrett grunnfag til høsten. deretter skal jeg samle litt poeng, og håper etter hvert på å komme inn på ernæringsfysiologi. Jeg er lei av halvfeite gamlinger som kommer med kostholdsråd, men som tror så lite på dem at de åpenbart ikke følger dem selv!
  Honnr gitt av : Selected, 17. juni 2005, 12:53
  119  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's Foreløpige form... 10. juni 2005, 09:29
  Jeg er født med ryggmargsbrokk, en skade i ryggraden som har ødelagt nervene til beina. Har derfor ingen mulighet til å trene opp beina. Det eneste er lår, som jeg har funnet ut at jeg ihvertfall kan trene litt opp. For de musklene som er der, kan jeg jo trene opp.

  Sykdommen setter på ingen måte noen stopper for mine drømmer og ambisjoner. Jeg er nå ferdig med vgs, og skal gå idrett grunnfag til høsten. deretter skal jeg samle litt poeng, og håper etter hvert på å komme inn på ernæringsfysiologi. Jeg er lei av halvfeite gamlinger som kommer med kostholdsråd, men som tror så lite på dem at de åpenbart ikke følger dem selv!
  Honnr gitt av : HITman, 10. juni 2005, 16:50
  120  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Franklin86's Foreløpige form... 10. juni 2005, 09:29
  Jeg er født med ryggmargsbrokk, en skade i ryggraden som har ødelagt nervene til beina. Har derfor ingen mulighet til å trene opp beina. Det eneste er lår, som jeg har funnet ut at jeg ihvertfall kan trene litt opp. For de musklene som er der, kan jeg jo trene opp.

  Sykdommen setter på ingen måte noen stopper for mine drømmer og ambisjoner. Jeg er nå ferdig med vgs, og skal gå idrett grunnfag til høsten. deretter skal jeg samle litt poeng, og håper etter hvert på å komme inn på ernæringsfysiologi. Jeg er lei av halvfeite gamlinger som kommer med kostholdsråd, men som tror så lite på dem at de åpenbart ikke følger dem selv!
  Honnr gitt av : Down and coming, 10. juni 2005, 14:14
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 7
 • 8
 • Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!

  5 proteinrike smoothies

  Kosthold27.06.2021431

  La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.

  5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?