Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 12
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trenger input på kosthold på: 05. november 2010, 06:20


  Dette er jo slett ikke galt dette her. på det du har skrevet ned får jeg det til å bli 2600kcal, 254g prot,
  320g karb og 40g fett hvis du tar 2 drøye ss med tran i stedet for 1 liten.

  2600kcal er noe snøtt i løpet av en dag med det du beskriver av trening. Når du da skal øke mengden kcal kan du bruke 2 ss olivenolje i løpet av dagen, det gir deg røft 20g til og bringer deg opp på 2777 kcal. Siden du har et høy karbinntak vil ikke jeg anbefale deg å innta mer fett enn det. Man må på en måte velge, enten høyt på karb og lavt på fett eller omvendt. Og her har du jo valgt karbohydrater som primær drivstoffkilde. Fettinntaket på 60g (det er altså med 2ss olivenolje) utgør omtrent 20% av det totale kcalinntaket. Det inneholder tilstrekkelig sunne fettsyrer til å være uproblematisk selv om mye fett er det som er "in" om dagen. Skal du øke kcalinntaket ditt til f.eks 3000 kcal må du øke både på karb og fett. Eksempelvis 1 eple om dagen og 1 neve cashewnøtter om dagen i tillegg.

  Dette ville da bringe deg opp på 3023kcal, 259g p, 349g k, og 75g f.

  Denne mengden karbohydrater passer godt for et treningsregime som i stor grad tømmer kroppens lagre av glycogen. Styrke trening med mange repetisjoner (12) har potensiale til å virkelig tappe kroppen for karb.  Mengden protein blir 3g/kg og er i det øverste sjiktet av hva som er anbefalt, men det vil ikke kunne ha negativ innvirkning på hverken styrkeøkning eller fettreduksjon.

  Jeg vil bare presisere at jeg er uenig med tidligere innlegg om at du bør trene mindre. Så lenge du synes dette er gøy og du får resultater er ikke 2 timer om dagen for mye. Har selv trent slik i lengre tidsperioder uten besvær på noen måte.

  Stå på videre Smiley
  2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Sliter med å få i meg nok fett på: 05. november 2010, 05:25

  Nøtter er glupt det, men husk at det fort ryker på noen gram fett av seg selv i løpet av en dag.

  eks.

  frokost: 80g havregryn med helmelk + 2ss tran

  måltid2: tunfisksalat med 1 boks tuna i olje og div. grønt

  lunsj: 1 laksefilet med grønnsaker og en neve brun ris

  etter trening: 1 porsjon proteinpulver + 1 porsjon carbo fuel

  måltid: en liten neve macadamianøtter

  middag: 250g karbonadedeig med grønnsaker

  Det er en ganske vanlig dag for en som trener styrke. ikke sykt mye mat men det er ca 2500kcal,
   233g prot, 177g karb og 96g fett.

  fort gjort altså...
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Stellander og Ødegaarden til Pro Gym Kongsberg på: 27. januar 2009, 17:42
  de er for øyeblikket involvert i et nytt merke som heter Body Support. De fronter dette merket sammen med blanta annet Arild Haugen
  4  Trening / Strongman / Prøv strongman på Pro Gym Kongsberg på: 19. januar 2009, 13:46

  Fredag 23. Januar kan alle som har lyst komme å prøve ekte strongmanøvelser på Pro Gym Kongsberg.

  Vi kommer til å ha stein, dekkvelt, farmers walk, appolons axle og stokkpress. Det blir uhøytidelig konkuranse og 3 stykker vinner 3 mnd gratis medlemskap.

  Vi håper det blir morsomt for alle som blir med og at mange vil benytte sjansen til å prøve seg på utstyr man vanligvis bare ser på tv.
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Stellander og Ødegaarden til Pro Gym Kongsberg på: 19. januar 2009, 13:43

  Torsdag 22. Januar kommer to av Norges mest kjente Kroppsbyggere til Pro Gym Kongsberg.

  Thomas Stellander og Jostein Ødegaarden er to massive og svært hyggelige kroppsbyggere. De har begge to lang erfaring i "the iron game" og besitter ett fjell av kunnskap.

  Gutta kommer på ettermiddagen og har med seg en hel del kosttilskudd fra nye Body Support. Det vil bli masse smaksprøver og selvsagt muligheter til å spørre og grave om alt som har med kropp og trening å gjøre. Det blir sikkert også muligheter for å få tatt bilde sammen med disse imponerende gutta.

  Gå ikke glipp av denne muligheten til å bli bedre kjent med to karismatiske proffer.
  6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Workshop om kosthold på Pro Gym Kongsberg på: 19. januar 2009, 13:37
  Tirsdag 20. januar klokken 17.30 er det gratis workshop/seminar om kosthold og diett på Pro Gym Kongsberg.

  Foreleserne er Nordisk Mester i Kroppsbygging Øyvind Fjeldseth, Tidligere hoveddommer i kroppsbygging Jon Syvertsen og personlig trener Erik Iversen.

  Vi kommer til å ta sikte på at de som deltar skal få nok kunnskap til å justere sitt eget kosthold til å bli mer nyttig i forhold til individets målsetning. Vi kommer til å gå igjennom en del basics og alle som deltar mottar en egen mappe med oppsumering og kildehenvisninger. Det vil også bli gitt en innføring i bruk av diet software. Hvordan man skal tolke næringsdeklarasjonen på matvarer og hvordan man teller kcal på en enklest mulig måte.

  Vi håper mange tar turen. Det vil helt sikkert bli svært lærerikt både for deltakerne og for oss som skal holde det.

  Det koster ingenting, men det er en hel masse å tjene på å få det med seg.
  7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Spørsmål om kosthold på: 29. oktober 2008, 16:36
  det er i stor grad avhengig av aktivitetsnivået ditt, men hvis du er en frisk og aktiv liten rakker kan du trygt ligge på 300g per dag. forutsatt at du begrenser inntaket av mettet og herdet fett.

  Egentlig så syns jeg det er unødvendig å finregne så veldig på det. Hvis du dekker behovet ditt for proteiner og sundt fett kan du bare fylle opp resterende med karb. Fortrinnsvis fra gode kilder.
  8  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: _Fade_s Heavy Stupid på: 29. oktober 2008, 03:32
  Ja, da var det ikke lenger noe tvil. Kneet er helt ødelagt. Så nå blir det krykker en stund. Det kjipe er at det var så mange ting jeg hadde tenkt å få gjort som bare må skrinlegges nå. Skulle vært med på masse seminarer og kurs, men det har gått i dritt alt sammen Sad

  Så nå blir det mye overkroppstrening fremover gitt. Da blir det nok ett eller annet med høyt volum så jeg kan få en skikkelig treningsuke hver uke. Blir litt stusselig med en 2-splitt når beina ikke er med liksom.
  9  Trening / Forum for ungdom / Sv: Spørsmål om kosthold på: 29. oktober 2008, 01:19
  Hei

  Går ut ifra at du er en relativt ung herremann siden det er friminutter og slikt i dagen din. For å besvare spørsmålet ditt. Ja, det er like viktig å spise bra mat dagen etter trening. Det er først og fremst det å spise bra over tid som gir gode resultater. Du trenger et overskudd av mat hver dag over en lengre periode slik at kroppen din kan prioritere å bygge muskler.

  Det kostholdet du har beskrevet her er etter min mening et meget godt kosthold for en ung mann. Du får i deg mye sunn god mat og det er et kosthold du kan leve med. Det er ikke nødvendig å spise ekstremt for å få resultater, det er absolutt best å spise noenlunde normalt, men bare mer rent kjøtt og fisk enn det gjennomsnittet kanskje gjør.

  Du får i og for seg i deg nok proteiner. Det er ingen grunn til å spise som mr. olympia. Hvis du vil kan du bruke et proteintilskudd etter treningen for enkelhets skyld, men det er ikke et must. Hvis du likevel bestemmer deg for det kan det være like greit å kjøpe karbohydrater i pulver også. Å få i seg både proteiner og karb rett etter trening er veldig vesentlig.

  Etter hvert er det kanskje også naturlig at du bytter ut et av rundstykke-måltidene med kjøtt, grønnsaker og ris...

  Men husk at du må finne et kosthold du kan leve med. Det er over tid at du høster resultatene av det.

  Lykke til mann  Smiley
  10  Trening / Forum for ungdom / Tricepsmann holder foredrag på pro gym drammen på: 19. oktober 2008, 09:11
  Torsdag 23. oktober klokken 18.00 er verdt å merke seg hvis man holder hus i nærheten av drammen. Pro Gym på åssiden har åpen dag og hovedattraksjonen er et foredrag av Øyvind Fjeldseth.

  Øyvind er godt kjent på forumet og har her som på trening alltid et vennlig ord og gode tips å komme med. Vi er sikre på at det kommer til å bli et spennende foredrag som både de ferske og mer erfarne vil ha stor glede av å få med seg.

  Øyvind har lang erfaring og noen og enhver av oss kunne sikkert trenge litt inspirasjon fra tid til annen. Å finne like stor glede i treningen etter 25 år er noe jeg håper vi alle kan få til og denne mannen har fått til nettopp det.  Å tilpasse treningen til jobb og familieliv kan være en utfordring for oss alle, men det er godt å ha noen eksempler på at det lar seg gjøre. Forhåpentligvis får vi noen tips og triks vi kan bruke sånn at vi selv holder koken like lenge Smiley

  Pro Gym ønsker alle som vil komme vel møtt!

  Det vil også bli anledning til å smake på masse forskjellig kosttilskudd og det vil bli solgt Gasp klær til halv pris, så det blir mye spennende man kan få med seg denne dagen på Pro Gym.  PS! hvis det å poste samme innlegget i to fora blir å regne som no regelbrudd beklager jeg virkelig, ingen vond vilje. bare veldig engasjert i at god kunnskap skal nå frem til de som kanskje trenger det mest Smiley

  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Øyvind Fjeldseth holder foredrag på pro gym på: 19. oktober 2008, 09:08
  Burde kanskje poste dette i ungdomsavdelingen også... tror det er mye gode ting som spesielt de unge håpefull vil ha nytte av. Damn skulle ønske jeg hadde hatt tilgang til gode tips når jeg startet opp alene i en kjeller...
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Baliba,om motivasjon s.75.Begynner å komme seg! på: 18. oktober 2008, 21:55
  Heisann unge mann

  Jeg gikk sammen med deg på afpt, jeg var han tjukke med litt store armer...  blush

  Er du like stram i all muskulaturen enda eller har du gjort noe med det? Mener liksom å huske at du var veldig tense og hadde mye smerter den gangen også... Må jo være et problem å holde ut med treninga når du har så mye vondt alle steder...

  Du ser bra ut by the way og jammen santen løfter du rimelig bra også gitt Smiley håper kroppen din holder mange år enda...
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: _Fade_s Heavy Stupid på: 18. oktober 2008, 18:06
  Dette er jo en logg som bare lever for at jeg skal ha et medium for diverse innfall + at den samler bildene mine i en tråd slik at jeg etter hvert som årene går kan se om det egentlig skjer noe.

  Når jeg blir gammel og grov kan det jo være gøy å se hvilke år som har utgjort størst forskjell i fysikken.


  Sist jeg postet bedrev jeg Heavy Stupid trening. Jeg syns det var dødsfestlig Smiley

  Men siden Krav Maga Trening har tatt veldig mye av min tid i det siste var det behov for et program som var enda mer tidsbesparende. Valget falt på Doggcrapp dog noe modifisert.

  Og ja, jeg vet at man ikke skal kalle det doggcrapp hvis man ikke følger det slavisk. Sier bare at det var doggcrapp som var utgangspunktet mitt. Etter 2-3 måneder med doggcrapp lignende trening så må jeg si at han er inne på noe han derre Dante.

  Økte fra 150 kg i benkpress til 170 kg på 3 måneder. Det er rimelig bra etter alle standarder syns jeg nå selv. Spesielt siden benkpress aldri har vært min øvelse...

  Nå ligger jo litt av forklaringen til den voldsomme økningen også i nettopp det at benkpress aldri har blitt prioritert. Bare på teknikken alene økte jeg nok bortimot 10 kg. Og de resterende kiloene kommer nok i stor grad av økt styrkei triceps etter hva jeg kan skjønne. Tate press er en flott øvelse for triccan Smiley

  Legger med et bilde av formen for tiden også... vekt for tiden 105 kg

  14  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Selvforsvar har en grense. på: 16. oktober 2008, 16:27
  En ting som funker hver gang er følgende. Når noen begynner å fiske etter bråk gir du de langt mer enn de hadde forventet. Sug fatt i halsen på nærmeste, bit kraftig i nesen og insister på at du skal spise hele jæveln.

  En kompis av meg gjorde nettopp dette og jeg har aldri sett så mange tøffe gutter grepet av panikk. Synet av kompisen min med blod rennende ut av munnviken og et sulten smil om munnen ble for mye for politiet også, men det er en annen historie.

  Husk bare at alt under 100kg egentlig bare er mat.
  15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: klarer ikke holde kjeft lenger:-) på: 13. oktober 2008, 14:46


  hahaha, du må ha sett ekstremt lite avkledde "normale" jenter i ditt liv som tørr våge deg på å starte en sånn tråd Wink Gå en tur på byen å kle av noen damer. Tror du vil få deg en stor overaskelse i fysikkforskjellen mellom BF-damene og den gjennomsnittlige dama med "fin" kropp Smiley

  gå på byen og kle av damer? jeg visste ikke at det var en mulighet engang... vel dette setter jo hele kjøttmarkedet i et helt nytt lys... slutt på traurige startreplikker og dyre drinker
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 12
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.