Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 118
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 18. februar 2012, 18:27
  Er ganske liberal selv og mener det er opp til enhver enkelt person hva de velger å gjøre med kroppen sin så lenge det ikke skader andre. Men når det er sagt så er jeg glad for at politiet har valgt å gå til verks mot bolebørsen. Folk i alle aldersgrupper kan gå inn der å kjøpe.. Og er veldig trist når gutter ned i 14-15års alderen har tilgang til dette og får livet ødelagt pga en avgjørelse de har tatt mens de er unge og dumme.
  Ser at Robert Eilertsen ikke erkjenner seg skyldig, forståelig nok, men lite troverdig når han tidligere har blitt tatt med ca et kilo med steroider.
  2  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 18. februar 2012, 16:20
  Du hevder jeg er en klovn fordi jeg har kommet med en påstand om at Arild har brukt enorme mengder steroider?

  Hvordan er dette relevant? 

  Du mener at 400 kg i en alder av 22, med 6 pack og blodårer som fjerde øvelse er drøyt, men at om man gjør det som andre øvelse, så er det fullt mulig uten bruk av enorme mengder med doping? 


  Ok. Jeg beklager at jeg kalte deg, en anymom taper på et nettforum, for en klovn. Og den kommentaren var mer siktet på det du skrev om at strongman er en sport som krever at en trøkker i seg så mye at en dør før en er 40år. Det ser du også at blir for dumt.

  Hvorfor skal jeg holde det jeg mener for meg selv?  Om noen i en alder av 22 drar ca 30 kg over det som er Norgesrekorden i det Norske styrkeløfter forbundet, med løftere som trener konsekvent i 15-20 år mens de blir grundig dopingtesta så begynner det å bli usannsynlig at dette har blitt gjort reint.  At 400 kg løftet blir gjort mens de har 6 pack og blodårer og kondis som lar dem utføre øvelser som tar oppimot ett minutt uten at det knekker dem, så mener jeg at de har brukt dopingmiddler, og da har jeg ingen betenkligheter med og si dette.  Å komme i nærheten av å nekte for dette blir for meg bissart.  Utsagnene dine får det til å virke som om det faktisk finnes en snøballs sjans i helvete for at han ikke har dopet seg, jeg syns det blir feil.

  Du mener det er galt av meg å si slikt? 


  Ja, jeg mener det. Og såvidt meg bekjent er det ikke lov å komme med beskyldninger her på forumet, men som en annen skrev så har ting tydeligvis forandret seg Smiley

   
  Og hva mener du med dette:

  Personlig har jeg sett naboen kjøre bilen sin mange ganger, men jeg har aldri sett ham fylle bensin.  Dette beviser at han ikke bruker bensin.

  Nå skal det sies at jeg tolket det utsagnet ditt mer eller mindre som en spøk.  Men da må jeg spørre hva slags spøk er dette?  Du mener hans bruk er så opplagt at du spøker med at du ikke har sett ham ta dop? 

  Jeg skjønner ikke helt hva du vil frem til.  Du kallte meg en klovn, da fordi jeg kallte en spade for en spade.  Deretter kommer du med en haug sirkulær argumentering som egentlig ikke leder noe sted, og som strengt tatt hører hjemme på TF noen få år tilbake, dagene da det liksom ikke var HELT åpenlyst at det var mye dopingbruk i strongman, og det på en måte var mulighet for diskusjon, og hvor de på forum som enten brukte, evt kjente mange som brukte slo seg sammen og klikka mot de som mente det var mistenkelig at strongmen utøvere var så sterke.

  Ble langt dette.

  Poenget mitt, er vel at jeg ikke helt skjønner hvorfor du kallte meg en klovn.

  Fordi jeg kallte en spade for en spade?  Maevar mente jeg burde vite om/hva Arild har brukt fordi jeg har trent med han. Og, nei. Det gjør jeg ikke, så jeg gidder heller ikke å tippe.. Derfor den kommentaren. Jeg vet ikke om Arild bruker, kommer ikke til å spekulere i det heller. Dette er en "diskusjon" som aldri kommer til å gå noen vei, derfor trekker jeg meg ut nå. Så kan dere heller få fortsette å bruke tida på å skrive om noe dere mener er obvious.

  OLE ØX.

  Hva løfter du i benk,mark,bøy og stokk nå om dagen?

  Det vet jeg ikke.
  3  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 17. februar 2012, 23:27
  Han hadde nå vært helt idiot i nøtten hvis han begynte med det på trening! Men at du kan være så naiv å tro han er dopingfri Huh  rofl

  Å herregud. Det var en spøk.. Og les siste innlegget mitt så får du svar på det du spør om.
  4  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 17. februar 2012, 23:22

  Skadet korsrygg, hold markløften min utenfor dette!!! hehe...

  Ser du ikke logikken? Du kan jo fortelle oss hva som skal til da for at Arild har blitt sånn som han har blitt istedet for å kalle Power loppa en klovn. Han har jo absolutt rett, er nok få her inne som tviler på det...
  Du har jo trent masse med Arild du så du burde jo vite det.


  Jaja, greit på en rolig fredagskveld det!  biggrin

  Ja, jeg har trent mye med Arild men har enda til gode for å se han dra opp ei sprøyte under trening Smiley

  Du må være rimelig naiv, eller dum, om du tror Haugen ikke bruker. Det er en grunn til at deltagere i strongman-konkuranser ikke doptestes... jeg tar det for gitt at profesjonelle strongmen bruker dop, intill det motsatte er bevist.

  Viking power my ass...

  Dum? Jeg har ikke sagt noe om verken det ene eller det andre og kommer til å holde meg for god til det Smiley Du derimot... 
  5  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 17. februar 2012, 22:54
  Han visste han ikke klarte å svare for seg mer, så han logget like gjerne av.

  Ikke alle bor her på treningsforum.. Bruk litt mer tid på trening istedenfor her så kanskje du en dag klarer å løfte dobbelt av hva du veier i markløft. Wink Og det var vel absolutt ikke noe å svare på. Les det jeg skrev og det du spør meg om. Det har ingen sammenheng.. Jeg skrev at han der loppa ikke har peiling på hva Arild har gjort for å bli slik han var og du spør meg hva som da skal til for å sprette mellom 120kg og 150kg? Hvor er logikken?

  Klovn?  Jeg?

  Du mener at 400 kg i mark som deløvelse nummer 4 i en tung strongmankonk, i en alder av 22, samtidig som det er 6 pack og blodårer tilstede ikke innebærer bruk av enorme doser med dopingmiddler???


  Ja, du. Andre øvelse, ikke fjerde.. Hva jeg mener har lite å si her, og samme gjelder deg. Med mindre du har fakta på bordet så får du holde slike beskyldninger for deg selv. Jeg forstår at du og mange tror/mener det, men hold det for deg selv. Det blir bare spekulasjoner.. Og det blir for dumt å si at dette er en sport som krever at en trøkker i seg så mye at en dør før en er 40år.
  6  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 17. februar 2012, 18:29
  Er vel sunnere med maraton enn å være med i en sport hvor man må ha i seg så mye vekst at man dauer før man er 40?

  Jævla klovn.. Du vet absolutt ingenting om hva Arild putter i seg eller hva som skal til for å bli en god strongman så please hold kjeft.
  7  Trening / Strongman / Sv: Hva er Norgesrekord i apollons axle? på: 26. september 2011, 22:43
  Hehe, skjønner du er sugen på norgesrekord i øvelsen, men den er nok 180kg og ble satt på vpc 08.
  8  Trening / Strongman / Sv: NM i Strongman 2011: -90kg & -105kg - Offisiell tråd på: 17. september 2011, 18:26
  1. Nils Kjetil
  2. Lars Erik
  3. Vidar

  Dette fikk jeg ihvertfall på SMS. Gratulerer til Nils Kjetil Smiley
  9  Trening / Strongman / Sv: WSM 2011 på: 17. september 2011, 18:25
  Jepp. Jævlig bra! Virker som Espen er i form nå. De to siste øvelsene bør passe han veldig bra, men spørs om det er nok poeng å kjempe om til å klare 2 plassen.
  10  Trening / Strongman / Sv: WSM 2011 på: 16. september 2011, 18:57
  Han leder heldigvis gruppa til nå, men kanonene gjenstår. Med mindre ironmind sin twitter ikke stemmer og Romanchuk har 5 reps.

  http://twitter.com/#!/ironmind
  11  Trening / Strongman / Sv: WSM 2011 på: 16. september 2011, 18:51
  Ja, blir helt feil. Og ta Espen som fikk bra poeng mot flere av konkurrentene som fikk 0.. Nå får alle poeng og Espen sin total-plassering blir sannsynligvis ikke slik den BURDE vært.
  12  Trening / Strongman / Sv: WSM 2011 på: 16. september 2011, 18:41
  Alt for Tv vettu Ole...

  Det er det som er problemet. Greia med å ikke slippe ut info pga TV feks. Ikke rart sporten holder på å dø ut..

  Ja det der virket tafatt. Skulle tro at man i WSM hadde gjennomgått utstyret for å påse at det er mulig å gjøre øvelsen som tiltenkt uten at man må gjøre slik som dette

  Ja, det kan du si.. håpløst. Jeg ser jo hvorfor det må bli gjort.. Men det viser igjen at WSM er mer et show enn en skikkelig konkurranse som feks Arnolds.
  13  Trening / Strongman / Sv: WSM 2011 på: 16. september 2011, 18:37
  Og nå skal Espen si gruppe gjøre bøyen på nytt.. Herregud for et opplegg.
  14  Trening / Strongman / Sv: WSM 2011 på: 16. september 2011, 18:29
  Kan virke som stangen skal touche de to sikringene på siden, noe som vil selvfølgelig gjøre øvelsen litt verre. Gruppa som gikk etter Espen si fikk gå 6cm grunnere, og nå leser jeg på Marunde-Muscle at Espen si gruppe muligens skal gjøre øvelsen på ny. Blir isåfall helt idiotisk spør du meg.
  15  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 13. september 2011, 12:40
  Det ER 10kg ja (trent på city flere ganger...)

  Hehe, kul du som har trent på city flere ganger!!! Burde kanskje da ha fått med deg at det er 15kg Smiley

  det er vel kroppen til Arild som sier nei etter hvert som han kjører på. I følge en landslagsutøver i styrkeløft (gidder ikke komme med navn) jeg kjenner som henger en del rundt i de "sterke" miljøene var det pga. det han ga seg.

  Høres også ganske logisk ut, da en mann som nesten garantert hadde blitt verdens sterkeste i løpet av et par år (fra da han var på topp) sannsynlighvis ikke hadde gidd opp...

  Han tilhører styrkeløftmiljøet, ikke strongmanmiljøet og vet tydeligvis ikke en dritt som styrkeløftere flest. Arild si helse har hele tiden vært helt fin og absolutt ikke en av grunnene til han har vært litt av og på når det kommer til strongman. Hvorfor ville han begynt igjen nå om han har fått helsa ødelagt av det tidligere?
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 118
 • Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
  Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
  Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

  Slik kommer du i form i 2020

  Trening28.12.20192075

  Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening23.12.2019352

  Hva bør du trene først for optimal effekt?