Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 118
  • 16  Trening / Strongman / Sv: NSM 2011 på: 16. mars 2011, 01:26
    Jeg er helt enig med Pinna og HHHH her. Personlig syns jeg øvelsene som er valgt er kjipe, men som tidligere nevnt her, og som sikkert alle kan være enig i, så er dette subjektivt.
    Men når norges sterkeste mann skal kåres så bør det legges mer fokus på hvem som er STERKEST. Er enig i at 130kg i stokkpress blir for lett og at det bør være med en markløftøvelse. Om 130kg i stokk blir for tungt så blir han heller ikke norges sterkeste mann, og det er vel det dette konkurransen går ut på - å kåre norges sterkeste mann, ikke norges ellevte sterkeste mann.

    Og seriøst, det bør da være mulig å ytre meninga si om øvelsene uten at folk starter å mase om at det blir sytring. Hvis INGEN forteller hva de syns om de forskjellige øvelsene så vil heller ikke arrangøren vite hva folket ønsker. Men mulig det er vi som er rare her siden det virker som mange også er fornøyde med øvelsene, eller kanskje bare at folk ikke tør å si hva de mener om øvelsene da folk fort kommer å kritiserer de for å skrive hva de mener.

    Og enig med Ole Martin at det er viktig å komme å støtte opp om sporten, da det helt sikkert blir et kanonstevne uansett! Og all honnør til Svend og de som jobber for å få dette til og har gjort dette i flere år nå. Jeg gleder meg ihvertfall veldig til å komme å se gutta kjempe der ute!
    17  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 07. januar 2011, 00:02
    Hadde vært en grei sak dersom han ikke hadde hatt det oppslaget i treningsforum o.l.. Men når han sier at det er full fokus, for deretter å gå i hi i 3mnd uten å si noe om at han gir f i strongman likevel synes jeg er dårlig mtp fans Smiley Skuffa men kommer til å følge med Smiley

    Hadde virkelig trodd at han kom til å satse wsm igjen Tongue

    Nå får man vel bare håpe han kødder........................ Grin

    Er Arild fansens eiendom? Tror ikke det. Folk har lov til å endre mening, og om du leser det siste innlegget til Arild på hjemmesida hans så skriver han at han kommer til å stille igjen. At han velger å ikke satse så seriøst som tidligere går vel på trivsel. Hvis det å ikke gi 100% gjør at han trivs bedre og faktisk velger å drive på med strongman, så er vel det bedre enn at han legger det helt bort? Og jeg som kjenner Arild veldig godt, vet at er det noe Arild ikke liker, så er det når folk skal "presse" han til å gjøre noe.

    Nå var ikke dette innlegget direkte sikta mot deg, men generelt til de fleste som skriver inne her.
    18  Trening / Strongman / Sv: NSM 2010 - den offisielle tråden på: 26. mai 2010, 17:06
    Den kommer seg. Bedre dag fra dag og regner med den kan brukes greit innen et par uker i bicepsøvelser på gymmet ihvertfall.
    19  Trening / Strongman / Sv: NSM 2010 - den offisielle tråden på: 26. mai 2010, 16:30
    Skjønner ikke helt greia her, Richard bomma på siste repetisjonen, så 30 sekunder til hadde nok ikke gjort han en dritt..
    20  Generelt / Loggbok Online / Sv: Widarrr Daae Vikøyr Kveldens spørsmål: Stille på nsm eller ikke? på: 29. april 2010, 17:46
    Kvalikksystemet fungerte bra nok ifjor - da vil jeg si det var de 12 beste som gikk igjennom. Om det er folk i år som kvaller som ikke klarer å rikke på vektene i finalen så er det litt kvalikksystemet sin feil, og litt at nivået rett og slett ikke er bedre i år. Nivået på den tunge klassen er nok dårligere i år enn den var i fjor, da det er mange som ikke kvaller. Alle skal få lov til å prøve kvalifisere, og har de klart å kvalifisert seg så er de nettopp det - men selvfølgelig synd om vi får flere som ikke klarer startvekta i stokk, en repetisjon i mark feks.

    Takk får det Cheesy Bra vi holder sammen vi i _105kg Smiley jeg har no etter dette innlegget bestemt meg får og kjøre på med trening mot kvallik og selvsagt litt disse finale øvelsene:) synd du ikke kunne stille hadde vært skikkelig kult og fått med flere "tynninger " og hvis at det er mer krefter i oss i forhold til vekt enn disse 130kg sand sekkende Cheesy

    Ikke for å være stygg, men tror du bør klare å marke litt mer enn dobbel kroppsvekt før du kommer med slike tåpelige utsagn.

    Som jeg har sagt tidliger: hadde øvelsene etter cutten vært før cutten og omvendt hadde det vært en stor fordel for meg. alle har sine øvelser . enhver stronman kan ikke løfte 300i mark og 250kg i benk og 300kg i bøy. men kan fortsatt slo en som gjør det i øvelser grunnet en generel over alt god og jevn styrke og utholdenhet og vilje.

    Helt enig at du er nødt å være god i strongmanøvelsene, og i forhold til grunnstyrken din, så er du veldig bra, og dette vil komme til stor nytte når du etterhvert får opp maksstyrken din i press over hodet og markløft.

    Nei alle kan ikke marke 300kg, men for å være en ok strongman, og ihvertfall gjøre det bra i den tunge klassen så er dette et must i mine øyne. NSM i år er jo et fint eksempel på det.
    21  Trening / Strongman / Sv: Andre kvalikkstevne for WSM 2010 - Mohegan Sun... på: 26. april 2010, 20:06
    Du har sikkert rett i det du sier om det første åre. men ifjor var det Poundstone sitt utstyr som ble brukt. bilen som blir brukt i markløften, markløftutstyret, timbercarry,husafell steinen,apollonsen,stokkene. stein plattformen er helt lik.

    I år ble dumbellen til Derek brukt. yoken ble brukt. den ene apollonsen. kan også se at den han bruker den samme Aluminum Blocken som ble brukt.  å fra et bilde som dama til Derek la ut så skriver hun "On our way to Mohegan with over 10,000lbs of strongman equipment" alt er sikkert ikke Derek sitt, men noe av det er det.

    Hva som har blitt brukt i år vet jeg ikke, men du har jo tydeligvis sett video/bilde av konkurransen siden du vet hvilket utstyr som har blitt brukt. Jeg, i tillegg til mange på forumet hadde sikkert satt pris på om du la ut dette slik vi også kan se Smiley

    Hvis du går inn på youtubebrukeren til dama til Derek så ser du at han trente med en rød timbercary av stål i fjor, du bommer i tillegg på stokken, apollonsen og bilen. Husafellen er en standard husafell som har blitt brukt i USA lenge og over hele landet, han har kanskje bare fått lagt en replika - det er ikke så veldig vanskelig så lenge du har noe å måle centimeter med Smiley  Platformene til steinløftinga ble lagt til den konkurransen og har blitt overtatt av Poundstone i ettertid, spiller ikke akkurat en stor rolle uansett, da det ikke er vanskelig å stable noen paller opp til korrekt antall CM. Bilmarkstative derimot har du rett i.
    22  Trening / Strongman / Sv: Andre kvalikkstevne for WSM 2010 - Mohegan Sun... på: 26. april 2010, 17:44
    Har ikke sansen for at det blir brukt Poundstone sitt utstyr. det er ikke første gang, alle de 3 årene det har vert Mohegan sun så er det Poundstone sitt utstyr som blir brukt.

    Det kan være litt greit å faktisk vite hva en snakker om før en kommer med slike påstander. Nei, Derek Poundstone sitt utstyr ble ikke brukt i fjor, året før hvor han konkurrerte ble det brukt utstyret som NÅ er hans, deler av det i hvertfall. Men han eide ikke utstyret på det tidspunktet, det tilhørte et treningssenter ikke så langt i fra Mohegan Sun, Poliquin Sport Center eller noe slik. Dette ble lagt ned, og dermed kjøpte Derek mye av utstyret.
    23  Trening / Strongman / Sv: WSM Kval i Sør-Afrika 2010 på: 21. april 2010, 19:57

    Jeg føler det har gått rett vei hele tiden..Men jeg føler jeg har mistet ett år med trening iforhold til de andre, Skog spes, på de to årene jeg har hatt sykdom...

    Så jeg er ikke noe favoritt. Men jeg er en underdog! Skog som er den store favoritt, og tittel forsvarer Smiley 

    Kan det hende at du hadde vannkopper som liten også eller? Da må du kanskje legge på et år eller to til! Smiley
    24  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Boksekamp i kveld på: 04. april 2010, 01:46
    Er vel som regel manager som fixer og ordner vel? Ellers så så det ut som Arild slet litt de få rundene som var

    Mhm, helt sikkert derfor Arild selv søker sponsorer og jobber med å få inn penger til at han i det hele tatt kan gå kamp.
    25  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Boksekamp i kveld på: 04. april 2010, 01:29
    om den kampen er kjøpt og betalt tror jeg Arild hadde fått den første og beste rollen i hollywood for sin "skuespiller" prestasjon i så fall...

    Ja, helt enig.

    Og tror nok han hadde kjøpt et knockout eller lignende og ikke en fyr som trekker seg etter runde tre hvor han sannsynligvis leder på poeng. Jaja, kan ikke forvente mer av treningsforum.
    26  Trening / Strongman / Sv: NSM - 14. og 15. mai - ØVELSENE inkl. på: 18. mars 2010, 23:11
    Men nå har det kun vært en cut de siste to åra også, og har blitt gjort slik da også ja.

    Såvidt jeg har forstått så er det en relativt ny måte å gjøre det på, og om jeg ikke tar helt feil så ble det først gjort for et par år siden. Tenker da så klart på 12,10,8 og ikke 12,11,10. Denne måten vil jo gjøre at de siste øvelsene gir en fordel til de som er gode på de siste øvelsene da de vil bety mer på resultatlista. Men det er fullt mulig det er noe jeg overser som gjør at denne måten er den "rette" måten å gjøre det på.
    27  Trening / Strongman / Sv: NSM - 14. og 15. mai - ØVELSENE inkl. på: 18. mars 2010, 22:52
    Det med resultatservice er det mange som har klaga på, så regner med det blir fiksa på.

    Spørsmål til Egil/arrangør: Blir det "doble" poeng i år også på øvelsene som er etter cutten? Isåfall, hva er egentlig grunnen til dette? Syns det blir litt rart at de øvelsene skal bety mer enn de tre første.

    Og har det kommet noe mer info om det blir laga ei til vogn til trillebårrøvelsen? Ville gjort den øvelsen mye mer spennende ihvertfall.
    28  Trening / Strongman / Sv: Arnolds 2010 på: 01. mars 2010, 23:50
    Hadde forventa mer enn det som var på teaseren,185kg i appolons og 210kg stein var ikke allverden å skryte av. ikke med tanke på at han skal prøve og slå Savickas.
    Synes det er litt mye hype rundt fyren.

    Du er akkurat like smart som alltid.. Det var to reps på 187kg og en rep på 192kg i apollons. 192kg med den type apollons er 5kg over hans egen verdensrekord i øvelsen. Og ja, fy faen med hype rundt fyren, er bare regjerende Arnoldsvinner - greit nok at Savickas ikke stilte da, men han slo de øvrige og må bli sett på som en av utfordrerne til å vinne selv om Savickas er favoritt.
    29  Trening / Strongman / Sv: Stokk teknikk. på: 24. januar 2010, 02:15
    Har hatt eit par treninger med stokk nå.
    Men kva er det viktigste ein bør tenke på når ein tar stokkløft?
    Tenker da spesielt på starten av løftet og vendingen.

    Nokon som har gode tips? :Smiley

    Bruker du belte? Er mye lettere å vende om du feks bare bruker et varmebelte istedenfor et lærbelte. Jeg bruker ikke belte og det gjør det ihvertfall for meg mye lettere å vende en stokk. Syns det blir litt som i stein, belte kommer bare i veien.
    30  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ole Martin.. benkpress film s 102.. på: 20. januar 2010, 15:18
    vent til begge er i form så blir det ingen unnskyldninger Wink

    Da tror jeg du må vente lenge, og nei tenker ikke på det å vente på at begge skal være i form : - p
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 118
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!