Visning av honnrposter for Sjulven
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Fowler logger mot AF (Bilder side1) 12. mars 2012, 18:08
  Du er 188cm og veier 82kg fem uker før konk? Dvs. at du veier inn på 70-tallet etter kutting av vann? Da er jeg litt gira på å se beina Tongue Hvordan ligger du an på roing og dips?

  Ser farlig bra ut da, det skal du ha Wink

  Vi snakkes nok på scena  woot  Og alt folk prater om her inne om å ligge så lavt på kcal blir bare piss, sorry folkens. Her er det en feilkilde ett eller annet sted, punktum.
  Gi meg én forskningsartikkel som sier at du ikke mister muskelmasse på 1400 kcal, kardio og styrketrening.
  Enten regner du feil med kaloriene et sted eller så.....
  Jeg har selv ligget på 3000kcal siden jeg startet dietten 10. januar. Dette blir da i toppsjiktet av det du ville lagt deg på når du skal bygge. Vi er akkurat like høye. Det er noe jeg ikke får til å bli logisk.
  EDIT:
  Helt enig i at folk propper i seg for mye karbs og derfor blir unødvendig feit, meg inkludert (men mat er altfor digg). Frank Zane var 175cm og 84kg. Det er 9kg over 'formelen' (høyde - 100 +/- 2kg) til Martin Berkhan ift. hva som er mulig å få til reint. Du er 188cm og med fettprosenten til Zane tipper jeg du ville vært rundt 78kg, ergo 10kg mindre enn ditt muskulære potensiale ift. formelen. Det vil gå treigt å gaine muskelmasse når du ligger på grensen til underskudd, sorry  Wink
  Her står det også at Zane var 91kg off-season http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Zane

  Jeg må bare kommentere her. Det å skrive et innlegg og oppfordre noen til å prøve å motbevise din sak er litt sløft. Finn heller frem forskningen selv, eller bruk andre metoder å redegjøre for det du skriver.

  Jeg syns det er interessant å lese det du skriver, men det irriterer meg at du skriver såpass bastant om hva som er rett og galt, når din tilsynelatende eneste kilde er din egen erfaring.

  EDIT:
  God form Fowler =)
  Honnr gitt av : vEgz, 13. mars 2012, 22:45
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 10 kg muskelmasse på 3 mnd! 30. august 2011, 22:41
  han begynte og satse på strongman 2 år før han vant. veide da rundt 100 kilo og 145 kilo strongmanklar.
  etter som jeg har fått med meg

  Vanskelig å finne link pga det var skrevet i avisen, men:

  "All toppidrett er ekstrem. Det Arild Haugen har fått til er imponerende. Det krever ekstremt mye og riktig trening, og fokus på kosthold. Samt enormt med motivasjon, sier Pella Refsnes, fagansvarlig for kraft og styrke ved Toppidrettssenteret.
   Blikket glir fra bildet av den 16 år gamle Haugen til bildet av den 20 år gamle "Hulken".
   - Om han har trent med riktig teknikk og variasjon, og hatt en fornuftig progresjon, er det ikke nødvendigvis usunt.
   - Er det mulig å bli så stor så raskt - uten dop?
   - Jeg har aldri hørt om noen som har oppnådd et slikt resultat på så kort tid, men dette er heller ikke problemstillinger vi står ovenfor daglig. Arild Haugen viser at det er mulig, men det har gått raskt.
   Ifølge vitenskapelig forskning er det sensasjonelt å legge på seg 45 kg muskler på bare 4 år. Det å bygge muskler går raskt i begynnelsen, men hos en meget godt trent person skal det mye til for at muskelmassen øker med mer enn to til tre prosent årlig."

  Det er et utdrag fra artikkelen etter hva jeg forstår.

  http://www.trim.no/forum/index.php?action=printpage;topic=31752.0
  Honnr gitt av : Airride, 31. august 2011, 16:48
  3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Danny Hamar - Nye bilder 16. november 2010, 22:58
  OMG!! Så mye piss som blir skrevet her :S

  Gidd å bry dere med hva andre gjør da, unger. Danny konkurrerer vel ikke, eller gjør noe urettferdig mot noen som helst, så fatter ikke hvorfor det er så mange her som er ute etter å "TA" han Huh Hva er poenget med å skrive absolutt alt dere tenker. Kan dere ikke holde spekulasjoene og konklusjonene deres for dere selv eller ta det over pm ettersom det er såpass privat.
  Honnr gitt av : sstians, 17. november 2010, 18:31
  4  Trening / Styrkeløft / Høy vs lav stangplassering 15. juli 2010, 22:48
  Har spekulert lenge i dette med plassering av stang, er det noe som er optimalt?

  Hvor plasserer dere stanga i i bøy på konkurranse?

  Er det noen som tjener mange kg på å endre stangplassering fra høy til lav el vice versa?
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 16. juli 2010, 08:55
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Opprettholde lav fett%?! 12. mai 2010, 22:50
  Det er ikke kcal overskudd om du brenner det bort ved hjelp av kardio nei...

  Dersom du har dagsbehov på 3000kcal, og du legger til 400kcal for så å kjøre kardio tilsvarende 400kcal forbrent vil du fortsatt ligge på dagsbehovet ditt...

  En person på 50kg med 10% kroppsfett vil ha 5 kg fett på kroppen
  Derimot vil en person på 51kg med 10% kroppsfett ha 5,1 kg fett på kroppen

  Hvis du skjønner tegningen er den eneste måten å holde fett% året rundt å ligge så og si nøyaktig på det antal kcal i overskudd som skal til for å bygge så mye muskler kroppen er villig til å bygge. Det eneste du har å gå på er det lille som kan dannes til fett per kg muskler du legger på deg for å vedlikeholde fett%. som er 100g per 900g muskler dersom du ser bort fra dannelse av benmasse og vannlagring osv

  Det jeg prøver å forklare med drøftingen over er at dersom du hadde visst hvor mye muskler du klarte å bygge på hvor lang tid kunne du regulert næringsinntaket ditt til å vedlikeholde fett% på samme nivå året rundt. Men siden dette er i praksis umulig å vite fordi det ganske enkelt er for mange faktorer som spiller inn.

  Ditt beste satsingsområde er å høre på kroppen din dersom du vil vedlikeholde fett%... Spis når du er sulten og ta deg god tid til å nyte maten og når du merker at du begynner å bli mett så legg fra deg maten. Det blir mange og små porsjoner, dette kombinert med tilnærmet perfekt kosthold så kan du klare det. Hormonene i kroppen din vil sørge for å gjøre deg mer sulten når du trenger mer mat til bygging, noe man kan huske fra puberteten.

  Spis etter kroppens ønske, ikke etter lystens ønske, kjenn når du trenger mat og unngå å spise når du bare har lyst på det så kommer du langt.
  Honnr gitt av : DenSterkeJulenissen, 14. mai 2010, 19:11
  6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: STICKY : Myten om måltidsfrekvens. 24. mai 2009, 14:28
  En ting man kansje burde ta hensyn til når det gjelder måltidsfrekvens er det faktum at om man spiser sjelden, men mye vil kroppen tilpasse seg. Altså vil blandt annet magesekken strekkes og bli større for å kunne bære på mer mat om gangen, dette kan jo føre til at man går rundt og føler seg litt oppblåst og har en liten kulemage. I forhold til om man spiser f eks hver 3 time, hvor man da vil ha mindre måltider, trenge mindre plass i magen, føle seg mindre oppblåst, se bedre ut grunnet flatere mage og etter min mening ha et økt velvære...
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 25. mai 2009, 00:08
  7  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Dennis Potential Wolf. 07. januar 2007, 21:18
  syk fysikk på dennis Shocked
  Honnr gitt av : Denniz, 08. januar 2008, 21:15
  8  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: 10 grunner til sex 10. februar 2007, 05:41
  Jeg trenger kun 1 enkel grunn:

  Det er helt fantastisk deilig Cool
  Honnr gitt av : flisaa, 30. april 2007, 20:40
  9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: 10 grunner til sex 10. februar 2007, 05:41
  Jeg trenger kun 1 enkel grunn:

  Det er helt fantastisk deilig Cool
  Honnr gitt av : s032050, 10. februar 2007, 18:43
  10  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: 10 grunner til sex 10. februar 2007, 05:41
  Jeg trenger kun 1 enkel grunn:

  Det er helt fantastisk deilig Cool
  Honnr gitt av : Great, 10. februar 2007, 14:05
  11  Trening / Forum for ungdom / SV: Treningsidéalet: Cristiano Ronaldo (hvordan gå lignende overkropp) 07. april 2006, 19:39
  Smaken er som baken. Men ingen kan med hånden på hjertet at de ikke vil se ut som Ronaldo, utseende og kropp. Må ikke glemme at han er en fotballspiller av ypperste klasse, så å bli virkelig stor er noe han ikke kan bli.
  9/10 jenter ville valgt Christiano Ronaldo fremfor noen av bodybuildere/strongmen. Den som sier noe annet er bare misunnelig på at han har oppnådd noe ingen her på treningsforum kommer til å oppnå. Karriere, utseende og kropp PUNKTUM

  man har som regel lyst på det man ikke har, gresset er alltid grønnere på den andre siden av gjerdet osv, hvis det eneste som står i hodet på deg er å dra damer sier det litt om draget ditt. tro det eller nei, men ganske mange trener av andre grunner enn å dra damer Wink livet handler for de fleste faktisk ikke bare om å dra flest mulig damer (og eventuelle kjønnssykdomer) kvalitet er bedre enn kvantitet vet du Wink det er bedre å finne ei som er bra og holde seg til hu..
  Honnr gitt av : proteingutn, 15. april 2006, 14:46
  12  Trening / Forum for ungdom / SV: Treningsidéalet: Cristiano Ronaldo (hvordan gå lignende overkropp) 07. april 2006, 14:08
  Sier den flintskallede personen som står og flekser foran datamaskinen sin og legger ut bilder på nettet.

  det der er bare terging..
  Jeg tror nok du hadde hatt en litt annen tone hvis han stod foran trynet ditt, ikke lek deg noe bare fordi du sitter og føler deg trygg foran pc skjermen hos mammen din Wink
   
  med sånne innlegg hadde det ikke forbauset meg om du fikk halve forumet på nakken, hr thyve tror jeg er en ålreight fyr som er såppas sikker på seg selv at han ikke har noe å bevise for noen. I motsetning til visse andre...
  Honnr gitt av : Germ, 07. april 2006, 22:57
  13  Generelt / Åpent forum / SV: Til alle vegetarianerne der ute. 10. februar 2006, 13:14
  noen som har ett bra argumenter mot følgende?
  En veggis sier ; jeg spiser ikke kjøtt, fordi jeg liker ikke å stappe lik i munnen.
  Og jeg sier ; (kjapp kommentar som sitter så det suser).

  følg ut og send til meg, har en høne å plukke med en venninne.

  du kan ganske enkelt si "det gjør du og" et lik er en død livsform er det ikke? og planter lever og, tar du fra de vann, lys eller skader de nok, visner de ganske enkelt og dør, akkurat som vi ganske enkelt rotner hvis vi blir tatt fra noe vi trenger.
  Vegetarianere tenker heller ikke over at hvis alle mennesker i hele verden hadde plutselig blitt vegetarianere hadde vi nok spis opp det meste av mat som fins inkludert den maten dyr eter nå og i stedet for å bli drept kjapt og smertefritt ville dyrene lidd en sakte saaaaakte sultningsdød og de ville ikke blitt til musklene mine heller, de ville ganske enkelt rotner bort, for noe sløseri.... vi er født som mordere, hva er galt med å ganske enkelt sørge for vår egen overlevelse her, som vi er skapt for å gjøre, det er ikke ondt, det er ganske enkelt slik verden fungerer. skjønner ikke hvorfor enkelte folk tar det så tungt

  EDIT: hadde det forresten vært noe bedre om du spiste dyrene levende? Huh
  Honnr gitt av : Vidis, 10. februar 2006, 18:36
  14  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Vanlig fettprosent under konk 09. januar 2006, 09:05
  målt på oversiden av foten det da eller?
  Honnr gitt av : proteingutn, 13. januar 2006, 05:17
  15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / mindre protein fra frittgående høns 29. november 2005, 09:30
  Ifølge en UTROLIG FIN næringstabell fra egg.no så gir innestengt høns mer protein i egga enn frittgående høns. De er faktisk sunnere all- over virker det som, mer protein, mindre mettet fett, STENG KREKA INNE sier jeg da!!

  egg                                    = kcal 142, protein 12,6, fett 9,8g og mettet fett 2,9g
  egg fra frittgående høns   = kcal 143, protein 12,0, fett 10,2 og mettet fett 3,04

  http://www.egg.no/NutrientTable.aspx?bgstyle=ruler&mnu1id=4501&mnu2id=4510

  klikk der inne for å se næringstabellen over omtrent alle tenkelige deler av kylling, egg, høner, gås, og kalkun
  Honnr gitt av : Vidis, 04. desember 2005, 23:03
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!