Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 14
  • 1  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Idioter på gymmet - del1 på: 04. april 2008, 20:57
    De fleste av de som reagerer negativt på dette er vel også de som føler seg truffet av nettopp hva artikkelen handler om.

    Ja, der har du det. Jeg er jo ikke ved mine fulle fem. Jeg hadde jo glemt det...

    Jeg skjønte at det var med en humoristisk undertone. Men det burde likevel ikke forekomme slikt ordbruk, du kan kalle folk dum og teit, men ikke mentelt tilbakestående, get it?
    2  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Idioter på gymmet - del1 på: 04. april 2008, 20:18
    Det jeg synes er latterlig at du kaller folk du ikke kjenner mentalt tilbakestående, da mistet jeg med det respekten for deg...

    Helt enig! Til trådstarter: Du må ikke ha en enkel hverdag siden du er så reaktiv og sint, og i tilleg føler at du må forklare det på en hel artikkel på treningsforum. At treningsforum i det hele tatt tillater tekster med slikt tekstbruk er leit.
    3  Generelt / Loggbok Online / Sv: 6 ukers helvete, full satsing! på: 25. januar 2008, 13:07
    Hvorfor skal det bli et helvete da? Det er jo gøy å trene, og merke at man blir stor og sterk Smiley

    Helt klart, har lenge har hatt en stor lidenskap for trening. Men dette gjør jeg for å teste min egen psyke og fysikk. Alle forandringene skal komme til en konklusjon.
    4  Generelt / Loggbok Online / Sv: 6 ukers helvete, full satsing! på: 25. januar 2008, 12:55
    Skal legge ut masse informasjon om meg selv. Inklusiv en helseprofil, der jeg etterhvert skal ha blodtrykk, hvile og maks-puls. Kostholds, trenings, og rus vaner. Dette blir omtrent som forskning, hvilken innvirkning har sånt kosthold og trening på kroppen.

    Love Cool
    5  Generelt / Loggbok Online / 6 ukers forskning, full satsing! på: 25. januar 2008, 11:23
    Her skal jeg prøve og holde en stabil logg over mitt kosthold og treninger. Dette er egentlig ett skoleprosjekt, egentrening. Skal gå over 6 uker. Siden jeg har trent en del før og har vært både stor og tung tenkte jeg at dette kunne være en god mulighet til å bli mer seriøs med treningen igjen. I skoleprosjektet skal jeg loggføre alle mine måltider og treninger, samt forandringer i humør, konsentrasjon og framgang.

    Skal legge ut kroppsmål på armer, legger, mage, brystkasse, høyde og vekt. Samt noen bilder. Det skal jeg også gjøre på slutten av disse seks ukene og se framgangen. Jeg er klar over at jeg ikke blir så veldig stor og sterk på 6 uker, men jeg skal fremdeles se på hvor stor framgang jeg kan ha på disse ukene.

    Begynner mandag 28.01.08

    With love from Molde;)  biggrin
    6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp til pisking av... på: 23. mai 2007, 14:12
    Ok, tusen takk begge to for input og råd Smiley

    Litt av problemet mitt er å holde farta oppe når jeg trener iogmed at jeg trener hjemme med noe begrenset utstyr så det blir mye omrokkeringer innimellom setta...

    Er det så og forstå at man skal gjøre lite kardio i "bulk" fasen?


    Du kan se det som en bil: Desto mer du kjører, desto mer bensin må du ha på den.
    Bil=Deg
    Kjøre=Kardio
    Bensin=ckal

    Så om du skal legge på deg så må du altså ete mer, og om du kjører kardio må du ete enda mer. Dette velger jo du selv, kardio er jo sunt for kroppen og får ting til å skje fortere. Selv er jeg for lat til kardio og overlever jo, men det er smak og behag. Om du har store problemer med å legge på deg er det bare å ete enda mer.
    7  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp til pisking av... på: 23. mai 2007, 09:54
    Hei, programmet du har der ser egentlig heilt greit ut Smiley
    Men syns du skal holde hvær økt nede til 45minutt for å holde intensiteten oppe, ellers så vil jeg sterkt anbefale: DC, pga hele treningsformen og resultatene som medfølger den. HIT er noe lignende som jeg også har sansen for. Og også RYP pga nybegynnernes gode framgang med programmet.. En ting du har forstått er jo viktigheten av skikkelig mat, og det er bra. Siden jeg mener at 75-100% kommer av maten du eter, du kan trene feil og fremdeles legge på deg(til en viss grad) Men du kan ikke ete feil og trene rett og oppnå resultater.

    Og når det er sagt så vil jeg nevne en ting som er viktigere enn alt når det gjelder trening, det mentale. Hadde ikke folk hatt "sperrer" i hodet så ville de nådd mye lengre på kortere tid, om du virkelig vil gå inn for det så ville jeg anbefalt DC fordi du der kjører en "konkuranse" med deg selv hele tiden, som har hjulpet meg betydelig når det gjelder det mentale med trening..

    Tren hardt og et rett biggrin Er ikke den mest erfarne selv, men har klart å få en del resultater og begynner å se hva som egentlig er viktig med trening. Og det jeg har kommet fram til er: Masse mat og baseøvelser, høy intensitet, lavt treningsvolum og ellers en "faen-i-hellvette" mentalitet.

    Håper du fikk noe interesant ut av innlegget mitt Wink
    8  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj på: 20. desember 2006, 12:00
    Samfunnet. Skattebetalerne.


    HAHA, du er skattebetaler formoder jeg?
    Hva skjer med deg om jeg sitter å røyker meg fjern hver dag?
    Hva skjer med deg om jeg drikker meg full hver dag? På hvilken måte påvirker det deg som en skattebetaler/en del av samfunnet?
    9  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj på: 06. desember 2006, 00:10
    Hasj er ikke bra, INGEN tvil om det... Men så skal det sies at hasj er en av få rusformene som ikke bryter ned musklene slik som feks: Ethanol, Amfetamin, Kokain, andre sentral stimmulerende og opiumsbaserte rusformer...

    Vil vel egentlig si at om du skal ruse deg hver dag så vil nok hasj forårsake mindre skade, men da nedsettelse av hormonutskillelse osv enn feks ei solid fullekule hver dag.

    Men ta deg en joint en gang i måneden vs ta deg ei fyll en gang i måneden er et vanskelig spørsmål, men diskusjonen havner nok på en konklusjon som sier: Helst hold deg unna, men skadevirkningene er nok ikke all verden.

    Som sagt tidligere i tråden her, alt med måte! Wink

    Roll a joint, fire it up, take a puff and pass the shit around Afro yoyo
    10  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Beste måltide etter TRENING! på: 25. oktober 2006, 02:39
    EN veldig stor porsjon med havregryn,(trege karbohydrater for å lade opp til neste trening) med rosiner(raske karbohydrater for insulinfølsomheten) og yoghurt for raske karbohydrater og fordi det er godt..

    + En shake med 80-100g proteiner, 10gram kreatin og 2gram glutamin.

    Dette på trening, og så rett hjem og spise middag, det er jo det som blir lagd på huset her, men ofte karbonader, biff eller kylling..

    Da er du bra mett og har fått utnyttet "smutthullet" til bra framgang og vekst..
    11  Kosthold / Oppskrifter / SV: Kjempe god sommer drikk** på: 13. juli 2006, 17:58
    Du trenger jo bare en halv kurv, så du får finne noen som vil spleise med deg da vettu.. Wink

    M.

    Spleise md mg du da Marianne?Tongue
    12  Kosthold / Kosttilskudd / SV: ZMA, beste kosttilskudd som er? på: 28. juni 2006, 23:49
    Jeg vet hva disse gjør, og jeg har fått i meg disse vitaminene gjennom multivitamin tilskudd.
    Svartmale det? Her kjenner jeg med ikke igjen. Jeg har ikke sagt noe negativt om dette, jeg stilte bare et spørsmål tegn ved den ”supre” effekten som flere nevner. Tror flere her inne har mer å hente av å bruke pengene på mat. Men nok om det, funker det bra så er det jo bare å forsette å bruke dette, ville bare dele mine tanker. Smiley


    De dosene som er i multivitaminer er ingenting, prøv å kjør vitaminene separat..  Jeg har selv gjort det, å kjente at jg sov bedre og økte kaaaanskje bittelitt.. men jg går på dt bare for B6 sin skyld, gjør deg slapp om kvelden..
    13  Generelt / Antidoping / SV: Kan man se det på en persons kroppsbygning at han er dopet? på: 25. juni 2006, 18:01
    Jeg har stive brystvorter pga at jg har hatt piercinger der, og dt har dannet seg arrvev i brystvortene.. så jg har stive brystvorter hele tiden...

    da må vel jg gå på steroider? dry
    14  Trening / Forum for ungdom / SV: Burde man egentlig ta kosttildskudd? Og proteiner å sånn? på: 12. juni 2006, 12:36
    Men det er nok mange som ikke vet hvor usunn de er.. at de tror at det er ok liksom, mens kroppen halveis råtner bort....
    15  Trening / Doggcrap / SV: Sticky: Doggcrapps treningsprinsipper oversatt til norsk på: 10. juni 2006, 13:47
    okey, høres bra ut.Syntes de negative repsene er vanskelig jeg. Både vanskelig å gjøre det lenge nok, og ikke minst å prøve å ha cirka like lang neg.reps tid..Er i gang med andre runde nå.

    Er du fra Molde btw, Molde?
    Ja, er uheldigvis fra denne byen.. trener riktignok ikke doggcrapp nå..MEn kan treningsprinsippene..
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 14
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!