Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Taco-krydder på: 04. mai 2007, 17:18
    noen som vet næringsinnholdet i disse små posene med taco-krydder? tenker spesielt på karbohydrat innholdet.
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: for mye proteiner? på: 28. mars 2007, 22:50
    Sitat
    Hmm. Går vel rykter(?) om at det er sant. Drikker du nok vann og får i deg minst mulig proteiner via proteinshake ol så skal det vel ikke være noen fare Wink

    Det har vel faktisk ingenting å si om proteinene er fra shake eller ikke. Proteinene tas ikke dårligere opp fordi de er fra en shake, og hvorfor skulle de være mer skadelig for nyrene? Forklaring?
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: for mye proteiner? på: 28. mars 2007, 20:59
    Lurer også på dette kan stemme!?
    Virker for meg veldig ulogisk at et stort inntak av næringsstoffet protein skal være skadelig for nyrene. Hvorfor isåfall? Er det slik at vi som inntar 2-3 gram pr kg kroppsvekt faktisk ligger i faresonen for å skade nyrene?   Shocked what
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / test på: 28. mars 2007, 19:55
    test
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Arnold (music) på: 15. januar 2007, 19:42
    Arnold og resten av proene har veldig mange års erfaring med slike øvelser og trenger derfor ikke kjøre 100% strickt. Målet er seff å få mest mulig kontakt med musklene, men å presse seg til det ytterste er også en viktig faktor noen ganger, og da kan det gå utover teknikken. Er man derimot "nybegynner" og bare har trent i noen år, er det veldig viktig å kjøre strickt og teknisk korrekt.
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Arnold (music) på: 15. januar 2007, 19:31
    ja d var der jeg hadde hørt den! sykt bra film, en av de beste! sett nr 3 ?


    Takk for navnet  Smiley
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Arnold (music) på: 15. januar 2007, 19:00
    Vet dere hva sangen i introen til dette klippet heter? Vet alle de andre; in flames, rammstein osv.

    http://www.iform.no/pub/art.php?id=655

    Rått klipp btw!  Grin
    8  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Cell Max fra Proteinfabrikken på: 01. september 2006, 15:32
    Ja. Men det er jo også en del andre bra stoffer i Cell Max, som feks glutamin peptid, d-ribose og carbogen.
    9  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Cell Max fra Proteinfabrikken på: 31. august 2006, 22:29
    lurer også på en ting ang. cell max:
    starter man på en kreatin kur skal man jo ha oppladningsfase osv. Cell max inneholder kreatin, og da lurer jeg på om det er hensiktsmessig å ha noen form for oppladningsfase ved bruk av cell max ?
    10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Styrke+Kardio! på: 18. juli 2006, 18:06
    hvordan intensitet og varighet brukte du på bakkeløpene? (bruker pulsklokke)
    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Styrke+Kardio! på: 17. juli 2006, 13:33
    Sitat
    Hvordan er det med intensiteten påløpingen din?
    For å få fremgang vil jeg anb.ulik belastning på hver økt.Dvs.interval,rolig teknikktrening/landevei og rask bakkeløp/landevei trening.

    Ja skal kjøre ulik intensitet på løpingen. Skal hvertfall variere mellom vanlig langkjør (65-75% av max puls) og 4x4 min som er ganske tungt (4min tungt 90% av max puls, 3 min rolig). Må kanskje gjøre noe annet kreativt også, feks bakkeløp som du sier.
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Styrke+Kardio! på: 16. juli 2006, 22:09
    hmm, er det ikke slik at kardio og styrke trening påfører kroppen ulike belastninger, altså burde jeg trene begge deler? Det er jo feks sånn at skøyteløpere trener knebøy selv om de også trener masse skøyter.
    13  Trening / Forum for ungdom / SV: Kosttilskudd for tenåringer! på: 16. juli 2006, 22:03
    Sitat
    Når du er 15år gammel bor man som regel hjemme hos foreldrene sine som i de fleste tilfeller forsørger deg med mat og det du måtte ønske deg, siden det ikke er normalt å ha en stabil inntekt som 15 åring. På grunn av dette mener jeg at det er meningsløst å ha proteintilskudd. Tving foreldrene dine til å kjøpe fisk, kjøtt, kylling, egg og meieriprodukter og spis det istedenfor. Dette blir da gratis samt du vil utvikle deg like mye som om hvis du hadde tatt proteinpulver. Kosttilskuddet er kun et tilskudd til maten. Hvis du klarer å spise nok protein daglig, så er det ingen hensikt å bruke masse penger på proteiner.

    Mitt forslag er rett og slett at du må mase på foreldrene dine til å kjøpe inn kun bra protein, karbohydrat og fett kilder til maten din. Dette vil både gjøre at de får et sunnere kosthold, samtidig som du vil klare å optimalisere restitusjonen din; hvis du sover nok da. Ikke heng deg for mye opp i disse kosttilskuddene. Spis som nevnt ovenfor kylling, fisk, kjøtt, egg, meieriprodukter, ris, potet, havregryn, brødmat, grønnsaker osv. Gjerne i 5-8 faste måltider daglig.

    Hold deg til et fast treningsprogram, hold det, og gi jernet hver trening! Hvis du klarer å opprettholde kostholdet slik som jeg nevnte ovenfor med masse proteiner, karbohydrater og litt fett samtidig som du sover nok vil du garantert få resultater. Minst like bra resultater som du ville fått ved å gå på proteintilskudd. Dessuten veier du ikke så veldig mye, så det skal ikke være problem å få i seg omkring 140-160g protein daglig. (40g protein per stort måltid). Omega 3-6-9, mineraler og vitaminer kan du for så vidt ta i kapsler hvis du syns det er vanskelig å spise nok grønnsaker, frukt og fisk, men ellers er det bare å spise normalt.

    Det at kreatin vil stoppe veksten din er bare myter. Ingen studier har teknisk sett bevist at dette er sant. Kreatin er viktig i muskelgjenoppbygningen i kroppen, samtidig som den er en av stoffene som holder på væske. Hvis du bestemmer deg for å gå på kreatin så drikk utrolig mye væske!

    Helt til slutt vil jeg bare ligge til en liten kommentar. Jeg merket at så sykt mange 13-18 åringer blir opphengt i dette med kosttilskudd. Alle disse fancy bannerne om at man blir dobbelt så stor, dobbelt så fort og at det er bedre enn doping. Dette er faen bare tull. SPIS sunn norsk kost ofte, og tren hardt, så kommer resultatene av seg selv. Når du veier 120kg fettfri er det vel mer økonomisk å kjøpe litt proteinpulver enn å spise alt gjennom biff osv, men frem til da. Spis skikkelig mat og gi faen i innhamstring av 30kg proteinpulver.

    Uansett, lykke til med treningen, kostholdet og overtalelsen av foreldrene dine!

    Grunnen til at jeg bruker proteintillskudd er at det er så utrolig mye lettere å få i seg etter trening, ikke fordi det er bedre enn feks fisk og kjøtt. Rett og slett enklere! Har brukt proteinpulver fra jeg var ca 15, er nå 17.
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Styrke+Kardio! på: 16. juli 2006, 21:48
    Ja, er klar over det. Men målet er ikke å kun øke styrken, men å prestere bedre som svømmer. Og da må både styrke og utholdenhet til...
    15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Styrke+Kardio! på: 16. juli 2006, 20:47
    Hei  Smiley
    Tenkte jeg skulle trene dette programmet i sommer: http://www.iform.no/pub/art.php?id=291

    I tillegg skal jeg kjøre endel kardio, nærmere bestemt slik:
    (Alt løping)
    Mandag: 45min
    Tirsdag: 20min
    Torsdag: 45min
    Fredag: 20min
    Lørdag: 45min

    Lurte på om det lar seg gjøre med dette programmet kombinert med "all" løpingen? Huh Hvis ikke, hva burde endres? Skal ikke trene programmet så lenge som det står, men i 3 uker. Og i disse 3 ukene har jeg ferie fra jobb og skole.

    Kan også nevne at jeg har erfaring med mye trening fra før, da jeg svømmer aktivt. Får ikke svømmt nå i sommer, det er grunnen til at jeg løper.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!