Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Negative og positive sider med protein pulver? på: 12. juli 2005, 18:56
    [

     
    [/quo
    Skal snart kjøpe meg litt protein pulver, vet det er veldig mange positive egenskaper med det, vet ikke om noen negative! Men trenger å få høre alt som er negativt å alt som er positivt med det før jeg kjøper!

    Anbefaler dere meg å kjøpe det for å få i meg mer protein!?

     

    det negative er at akkurat som mat vil det proteinet du ikke klarer å forbrenne/gjøre om til muskler, bli forvandlet til fett...folk som ikke trener mye styrketrening eller har mye muskler å "vedlikeholde" trenger ikke noe mer proteiner i kosten enn det en får i seg gjennom ett normalt kosthold...
    17  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Hvordan trene bakside skuldre? på: 11. juli 2005, 21:26
    Merkelig at ingen nevner øvelse nummer en for bakside skuldre; nedtrekk. Spesielt om du da gjør den "teknisk korrekt", ved å skyte brystet fram, trekke tilbake skuldrene, og være noenlunde rett i kroppen.



    hmmm...tar ikke denne på lattisimus dorsi?er jo tyngst når en drar ned.
    bør vel få tyngden andre veien dvs.presse opp for å få trent skuldre??
    jeg trener iallefall press over hodet med vektstang for skuldre...
    18  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Hvordan trene bakside skuldre? på: 11. juli 2005, 21:20
    syntes den personlig går mer på nedre del av trapezius! men det er på meg da:)


    er kanskje ikke så rart ettersom roing går ut på å presse skuldrebladene sammen,og en av trapezius sine "oppgaver" er nettopp å presse skulderbladene sammen (adeduksjon av skulderblader).
    trapezius har ikke feste på armene så den trenger ikke armene for å jobbe...fester på skalle så er også med på å bevege hodet...
    19  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Animal Pack og M Stack...? på: 11. juli 2005, 20:51
    effedrin og ephedra er ulovlig i sverige som næringsmiddel

    De som selger ephedra/effedrin der gjør det under disk og bryter faktisk svensk lov.
    At de har muligheten for å skaffe varene til salg der er pga åpne grenser mellom EU land og at ephedra/ effedrin selges lovlig over disk i enkelte EU land

    Enkelte nettbutikker som selger ephedra har funnet ulike smutthul for å kunne selge dette, men dette vil det nok bli slutt på etterhvert..



    det var rart for jeg pratet med hun som jobber i en helsekost butikk i sverige og hun sa at ephedra er lovlig i sverige,og hun solgte det ikke under disk men det sto fremme i hylla.men de ville som sagt ikke ha det i hyllene lenger...og hun spefiserte at ephedra er lovlig mens effedrin ikke er lovlig...
    20  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Trenger hjelp angående negativ situps. på: 11. juli 2005, 20:35
    om du begynner forsiktig så tviler jeg på at det vil oppstå noen komplikasjoner.Ryggen tåler 350 kg (sånn i utgangspunktet-men anbefaler ikke å teste d ut Smiley),så om du er frisk og rask skal det mer til.. men det er mulig du kan være mer utsatt over tid.. men sånn er det jo med all tung trening.. å trene eksentrisk er uansett god trening!

    muskler i korsrykken er antagonister til magemusklene,dvs de jobber motsatt av hverandre.kan være det han mener,så selv om magemusklene får kjørt seg får nok også korsyggen det...mange får jo problemer med korsyggen uten å trene med negativ sit ups,så kanskje ikke noe poeng i å utfordre skjebnen.Vil tro en lege vet hva han prater om...selv om du ikke kjenner noe nå kan det komme,og da er det ofte for seint.mulig ryggen tåler 350 kg...men er vel ikke korsryggen det er snakk om da...eller?men om en allikevel velger å bruke denne øvelsen bør en iallefall ha peil på hvor diverse muskler fester og ha bra kontroll på mage/rygg muskler...er mye feil som gjøres i treningssentrene rundt omkring...
    21  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Animal Pack og M Stack...? på: 11. juli 2005, 20:09
    Hahahahaha. Ikke få meg til å le. Jeg bestiller fra Bodybuilding.com hele tiden og har for farsken ikke fått noen anmeldelse på meg, lol!

    Jeg har derimot fått toll fakturaer, men disse er betydelig mindre enn vanlige toll fakturaer så uansett hvordan du ser på det, lønner det seg å bestille fra bb.com. Men det er egentlig ikke poenget her..

    bestiller til ei jeg kjenner i Sverige jeg...og ettersom det er lovlig der skjer det ikke noe...er så latterlig liten sjans for å bli tatt når en frakter det over grensa.
    22  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Animal Pack og M Stack...? på: 10. juli 2005, 12:51
    ephedra er effedrin bare i planteform
    Ephedra gir normalt 6-12% effedrin

    Effedrin er dopingklasefisert i Norge.
    Ved inførsel/import av ephedra så dukker politiet opp på din dør med bot og annmeldelse for brudd på tolloven.






    de dukker vel bare opp på døren om en blir tatt...eller hva??
    mente ikke at det er lovlig i norge men satte bare ett spørsmålstegn ved at det er dokumentert farlig å bruke av normalt sunne friske folk, for det har ikke jeg funnet...Og ephedra selges lovlig i Sverige, men er mange helsekost butikker som velger å ikke selge det fordi det er folk med hjerteproblemer og høyt blodtrykk som bruker det selv om det står på pakningen at de ikke skal.og fordi det er flere som tar høyere doseringer enn anbefallt.Jeg for min del synes det er latterlig at Norge forbyr ting de ikke har beviser for...alt er jo usunnt i større mengder...(hva med sukker, røyk og alkohol....)
    23  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Animal Pack og M Stack...? på: 10. juli 2005, 12:31
    Hvis det inneholder effedrin(som stack2 gjør) er det oppført på dopinglisten og dokumentert skadelig.

    Stack 2 inneholder ephedra ikke effedrin...effedrin er kjemisk fremstillt men det er derimot ikke ephedra!og når ble det dokumentert skadelig.har tidligere leta etter bevis på dette men det er ikke noe å finne...USA har faktisk hevet sitt forbud pga av at de ikke finner beviser på at ephedra er farlig i moderate mengder og så lenge en følger de anvisningen på pakningen....
    24  Kosthold / Oppskrifter / SV: Fedons pastaskruer på: 07. juli 2005, 20:04
    Utseende til en person har lite å si om kunnskapsnivået til vedkommende.

    Om utseende skulle være avgjørende så ville jo de som skulle slanke seg bare kunne ta imot råd fra "mindre smarte" amfetaminsniffende supermodeller som bare spiser et eple om dagen..

    ikke spesielt sundt i lengden spør du meg..

    Om en tar F.eks Fedon, grete roede eller hvem det måtte være så har de jo klienter som de tester ut sine ting (teorier, hypoteser etc) på og de ser dermed hva som virker og hva som ikke gjør det, å det er uavhengig hvordan de ser ut selv. Det er jo tross alt ikke alle som ønsker å være tynn som en strek heller da..






    var akkurat det jeg mente også,måtte bare påpeke at Grete Roede ikke er noe bedre enn Fedon med tanke på kroppsfasong....Og dessuten stoler jeg mer på Fedon enn på Grete Roede. Roede sin teori er for det meste basert på å telle kalorier og kosemerker osv...(mamma har gått på kurs opptil flerte ganger:))
    Mens Fedons teori er delvis basert på grekernes livsstil med sunt fett, lav GI osv...Noe som er lettere å holde seg til i det lengre løp tror iallefall jeg...Men bare min mening sef..Atkins derimot har jeg ikke noe til overs for...egg og bacon til frokost,ja sunt det...
    25  Kosthold / Oppskrifter / SV: Fedons pastaskruer på: 06. juli 2005, 19:59
    ehhh...Grete Roede er ingen sylfide hun heller....
    26  Generelt / Åpent forum / hvorfor er jeg reg som gjest plutselig? på: 23. juni 2005, 20:18
    ja...hvorfor?var ikke det i går...
    27  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Stack, Purple Burn og Kreatin på: 23. juni 2005, 20:13
    er ikke stacks farlig? Noen som har noe info om det? bivirkninger, konsekvenser for helsen osv...

    er vel ikke det sunneste en kan gjøre..men farlig?
    kommer nok ann på brukeren....er jo enkelte som bør holde seg unna,som f.eks folk med hjerteproblemer,astma og depresjoner.
    jeg brukte purple burn en stun, det var da jeg ikke visste at de inneholdt ephedra.jeg hadde ikke store  plager med bivirkninger, bare sovnet litt seint til tider.men er andre jeg kjenner som tok akkurat de samme tablettene som fikk hjerteklapp og kvalme.var ei som tok en tablett og ble helt uvel og begynnte plutselig å gråte...var helt merkelig (hun tok ikke flere)
    Ephedra er ikke ulovlig i sverige så vidt jeg vet...
    28  Generelt / Antidoping / SV: Dopingkontroll på treningskjeder på: 21. juni 2005, 18:51


    Ikke enda nei, men jeg vil nok tro at SATS er en av de kjedene som vil hoppe på en slik kampanje etterhvert...
    Sitat

    jobber i SATS og tviler faktisk på at dette er noe de går med på...
    jeg for min del mener at folk må ta ansvar for sine egne kropper, vil de bruke dop så gjør de det da bytter de heller treningssenter og de treningssentrene som ikke er med på kampanjen vinner i det store og hele...tror iallefall jeg da...
    29  Trening / Skader og Smerter / SV: dårlig syn å vonde øyner! på: 21. juni 2005, 17:57
    pilsa ganske masse i går.. startet kl 6 å var ferdig i 3 tia.
    jeg var skremmende full, samtidig som at jeg hadde tatt på meg et par fargede linser i 6 tia.
    neste dag så hadde jeg glømt å ta av linsene mens jeg sov, så jeg tok dem av i 10 tiden om morgenen.
    Nå ser jeg ikke hva jeg skriver en gang! alt er tåkete og det svir i øynene mine når jeg blunker!.
    festen var i et røykfullt lokale !

    hva kan ha skjedd med meg? å hva bør jeg gjøre?
    har blitt litt bedre nå ( 8 timer senere) men det er fortsatt tåkete + smerte når jeg blunker)

    det ser nesten ut som at øya mine får for lite veske!
    kanskje ikke rett spm å komme med nå men jeg vurderer å skaffe meg linser med farge men uten styrke...er det det du har og måtte du til optiker å sjekke øynene...
    30  Trening / Styrkeløft / SV: stor forskjell? på: 20. juni 2005, 20:57
    noen som har hørt om myten om "Milo fra Crotona"(vet ikke om jeg forteller den helt 100% riktig men er noe sånt noe)en dag gjorde han ett veddemål med en kamerat om at han en dag skulle klare å løfte en hel okse over hodet..."aldri i verden" sa kameraten,men "vent og se" sa Milo.
    en dag ble en liten kalv født og hver dag så var Milo og løftet kalven over hodet..og ettersom kalven ble større ble også Milo sterkere...og en dag var kalven en stor okse som Milo løftet over hodet...
    Håper dere forsto meningen min med dette lille innlegget:)
    Blir jo ikke helt korrekt i forhold til alle treningsprinsippene men gir jo mening i forhold til progresjon...
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!