Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 38
 • 16  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Zavickas leker litt i markløft på: 23. februar 2010, 13:04
  JEG SYNS DET ER RART AT IKKE PAUL ANDERSON BLIR NEVNT OFTERE I DEN FORBINDELSE. HVA MED RYGLØFTET HANS PÅ 2800KG? I DOKUMENTAREN OM ARILD HAUGEN BLE DET PÅSTÅTT AT LOUIS CYR VAR DEN STERKESTE GJENNOM TIDENE MED ET LØFT PÅ 1900KG. DE VIL LIKSOM IKKE ANERKJENNE ANDERSON.
  17  Trening / Strongman / Sv: NSM - 14. og 15. mai - ØVELSENE inkl. på: 11. februar 2010, 00:52
  David Haraldsen kommer:) takk for tilliten
  18  Generelt / Loggbok Online / Sv: Gerilja kardio - Før og etter bilder(S.22) på: 02. februar 2010, 11:32
  haha det har skjedd en del siden det bildet der Erlend! godt å se at du kjører på. si ifra neste gang du er i nærheten og vil trene litt igjen. lykke til med 600 raw. kult at du løfter sånn
  19  Trening / Strongman / Sv: Power rack lages på: 26. januar 2010, 12:10
  ok, gleder meg til å se resultatet. håper det blir massivt;)
  20  Trening / Strongman / Sv: Power rack lages på: 14. januar 2010, 14:23
  dette ser interessant ut, ca når tror du den er ferdig, dvs, når vil vi få se bilde og pris? mvh David haraldsen
  21  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: 2 nye Konstantinovs filmer på: 19. desember 2009, 19:49
  fantastisk! latterlig grov mann
  22  Trening / Styrkeløft / Sv: Påmeldingsliste sydnorsk 09 på: 01. oktober 2009, 23:23
  når er påmeldingsfristen?
  23  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: 300 i frontbøy på: 09. august 2009, 15:54
  kuttroff virker nesten sterkere enn kolyaev her.jeg tror nok også iraneren er god for 300. dette er flott underholdning
  24  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: 300 i frontbøy på: 09. august 2009, 15:48
  takk skal du ha Gammern! akkurat den videoen jeg tenkte på. jeg huska feil, han hadde hverken drakkt eller bind han. honnør.
  25  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: 300 i frontbøy på: 09. august 2009, 15:30
  holger kuttroff har også gjort store vekter i front. lurer på om det er med drakt til og med, i hvertfall med bind. det er min drøm, å nå 300 i front. et stykke fram kan du si:)
  26  Trening / Styrkeløft / Sv: Flere deltagere på Raw Nationals enn årets draktmesterskap i Usa på: 09. august 2009, 05:07
  jeg tror benkpresskonkurransene i regi av fredrikstad helsecenter har vært under det nye benkpressforbundet, hvor jeg jøl har deltatt, og vunnet:) skal spørre steinar fredheim om dette i morra, siden han er en av de som har dratt i gang dette, sammen med svend karlsen og christian mathisen, så vidt jeg vet. om dette forbundet har noene femtid vet jeg ikke pr. idag. men rawløfing er uansett alltid en ærlig ting.
  27  Trening / Styrkeløft / Sv: Forslag til forbundstinget! på: 09. august 2009, 04:21
  jeg støtter utstyrsfri løfting, og synes dette helt klart er en mer interessant måte å konkurrere på. sden jeg trener flere idretter til tider, f.eks. byting, litt vektløfting osv, syns jeg det er mye styr med det hersens utstyret, og vanskelig å sammenligne rsultater med f.eks. en vektløfter, kanskje sært eksempel, men jeg syns belte, håndeddsbind, gode sko og knebind er lov. det er disse draktene som utgjør den enorme forskjellen, og som, særlig i benkpress, invalidiserer idretten.
  28  Trening / Styrkeløft / Sv: Hva er deres motivasjon? på: 09. august 2009, 03:50
  Glimrende svar Gilberg! Honnør gitt. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du sier, og støtter deg 100% i f.eks. den om at vi aldri kan gi oss når vi først har kommet så godt i gang, og jeg tror også det er masse økninger å hente på veien når vi får taket på det:)
  Jeg kan fortelle sånn kjapt at jeg gikk rundt som rusmisbruker i tenårene og leta etter noe å drive med, et sted hvor jeg kunne utfolde meg, bruke evnene mine, og yttrykke meg på en måte så at jeg ble forstått. Fotballen var blitt altfor kjedelg, jeg hadde altfor krefter og frustrasjon. Jeg likte å "pumpe jern" og leste blader med Ronnie Coleman fra det første året han vant Mr. Olympia bl.a. (og Kirk Karwoski, som jeg senere møtte på VM i Stavanger i 2006;)
  Som 18-19åring trodde jeg alt håp var ute, at jeg hadde ødelagt så mye at det ike var mulig å rette det opp igjen, at den insatsen jeg evt skulle kune legge ned fra nå av ville bli forgjeves uansett. Men jeg hadde et håp, en tro i hjertet mitt om at det fantes en ny sjanse. Jeg ba til Gud om å få livet tilbake, en mulighet til å vise meg sjøl og dem jeg er glad i hva som bor i meg. Og jeg fikk håp, styrke og mot til å ta fatt på det livet jeg levde i den tunge enden, med en kroppsvekt på 75 kg:( ( Jeg begynte på skolen igjen(skal ta siste eksamen nå til jul, 11 år etter jeg begynte på videregende skole, en enorm seier å ikke ha gitt seg)
  Jeg fikk meg jobb på gård, måka møkk og høyballer, og begynte å løfte jern. Gymlæreren min, Geir Ottar Olsen, lærte meg sumomarkløft, som jeg begynte å trene hyppig, med enorm innsats:) Jeg fant videoer på nettet med Ano Turtiainen, Ed Coan, Bill Kazmaier osv osv, og fikk voldsom interesse for dette. Også strongman likte jeg, og har i disse dager lyst til å begynne for alvor ed dette ved siden av styrkeløft. Og en dag vet jeg at jeg kommer til å løfte vekter som ingen andre hadde trodd når jeg begynte å snakke om dette her. Og jeg vet at du også kan få oppleve det samme Einar. Unner deg det, og håper å få se det. Er vi enige om at det er lenge til noen av oss kommer til å gi seg?
  29  Trening / Styrkeløft / Sv: Mulige regelendringer i styrkeløft på: 09. august 2009, 03:18
  enig i mange punkter her: bort med utstyret. bort med unødvendige pirkeregler som gjør det hele til en perfeksjonistisk prestasjon. hvis skjortene ble borte ville det også være mindre farlig, og antakelig forekomme sjeldnere at løftere mister balansen i benken. dog ser jeg vel fordelen ved å løfte nogenlunde pent og ryddig, både for å unngå skader og for å holde en slags stil i løtfet. men helt enig i at små uregelmessigheter som ikke løfteren har fordel av, snarere tvert imot, burde tolereres. løfteren vil altid tjene på teknisk god lløfting uansett, så dette vil ikke oppmuntre til jukseløfting. rå styrke er alltid mest imponerende. synd hvis styrkeløftstevner blir avgjort på hvem som har råd til best utstyr. dessverre er dette tilfelle mange ganger.
  30  Generelt / Loggbok Online / Sv: Weise-Guy bygger kropp - The Weise Guys Treningslogg på: 09. august 2009, 03:05
  høres fornuftig ut Erlend. lykke til med den nye figuren og hele konseptet. magemålet mitt er på vei opp om dagen hehe
  men nå begynner nok brytinga denne mnd, da svinner midjen hen som dugg for solen. ferdig på jobb nå eller? jeg fikk ikke sove etter en times tlfsamtale meden kamerat om fremtiden osv
  meget alvorlig og heftig samtale med strke meninger haha
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 38
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?