for frank85
  Visning av honnørposter for frank85
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Kan tynne folk virkelig ha naturlig høy forbrenning? 11. mai 2009, 11:46
    gener spiller vanligvis en veldig liten rolle, men hos enkelte med forandringer i thermogenesissen, el noe så kan de enten legge på seg veldig fort eller miste vekt veldig fort. er også noen som blir født med dempa mettehets følelse, som fører til fedme. Fedme er faktisk arvelig med så mmye som 40-70% og er en av grunnene til at feite folk har feite unger. når d her er sagt så gjelder d ytterst få individer og ade aller fleste på d forumet her får bare begynne å telle kcal så ser de at de enten spiser alt for lite ller alt for mye

    at feite foreldre har feite unger har vel mest med å gjøre at de fører sine dårlige vaner over til barna vel?
    Honnør gitt av : ubertass, 11. mai 2009, 12:10
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Forslag til nye rygg øvelser 10. mai 2009, 13:34
    Dette er rimelig likt hvordan jeg allerede trener:) har et par isolasjons øvelser i tillegg som jeg hiver inn i ny og ne:)

    Da er du pÃ¥ god vei Smiley  Husk mye trene mye volum med tunge vekter hvis du er ute etter Ã¥ oppnÃ¥ mest mulig hypertrofi. Tungt og mye med andre ord..
    Honnør gitt av : vgar, 10. mai 2009, 13:36
    3  Trening / Strongman / Sv: enda en dopingdiskusjon IV 26. januar 2009, 23:26
    Har brukt steroider selv en gang, og jeg merket absolutt ingen psykisk endring, heller ingen av mine nære venner og familiemedlemmer for den saks skyld heller. Tror at man hvis man er en drittsekk fra før av, så blir man en større en på dop og rus (steroider, alkohol osv.). Hvis man ikke klarer å kontrollere seg, selv om man er på dop/ruset, så har man større problemer i utgangspunktet. Folk er ansvarlige for seg selv og sine handlinger.

    Når det gjelder fremgang, hadde jeg voldsom styrkeøkning. Det var 10 fantastiske uker. Men jeg innså etter en stund at jeg kan ikke fortsette å kjøre kurer resten av livet, så jeg kan like gjerne bare trene rent og være tålmodig som de fleste andre seriøse trenende. Men jeg kan ikke nekte for at det alltid er fristende å bruke igjen, og at det er nyttig i visse sammenhenger.

    Til slutt vil jeg bare si at jeg er drittlei maset omkring steroider, og at INGEN har noe som helst med hva folk velger å gjøre med sitt eget liv. Det er synd at noen velger å bruke, men det er ikke min eller andres sak så lenge de ikke plager andre med det.
    Honnør gitt av : Apelars!, 26. januar 2009, 23:54
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!