Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16  Kosthold / Kosttilskudd / SV: spm. ang. kreatin! på: 13. november 2005, 14:29
    Presterer jo ikke noe mer på trening bare pga litt proteinpulver da..?

    Les det jeg skrev en gang til og du vil se at FORDI man presterer mer med kreating og ribbose vil man derfor trenge mer....proteiner(blandt annet) Dette gjør at man kan ta seg inn med større suksess enn uten.  :-)
    17  Kosthold / Kosttilskudd / SV: spm. ang. kreatin! på: 13. november 2005, 14:22
    Jeg legger kreatinen i et glass vann. det blander seg ikke ut men jeg rører slik at alt roterer i glasset og bøtter ned slik at alt går inn der det skal..  Kjøp deg ribbose også.  Det + kreatin er KNALL!!!  vurder proteiner også da du skal klare å pese deg mer på treningene og derfor  skal trenge mer enn vanlig.   Smiley
    18  Kosthold / Kosttilskudd / Protein overdose? på: 13. november 2005, 14:12
    Noen som vet hvor mye proteiner det er vits å ta på en gang?
    Mener da om det er en grense hvor mye kroppen tar til seg ved hvert inntak. Ikke vits å bøtte inn på 100gr når kroppen bare tar 50 gr til seg og resten går i dass (bokstavelig talt)  ??
    19  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / SV: Protein fra Proteinfabrikken på: 13. november 2005, 14:09
    Må jo si at det viktigeste er ikke smaken men at innholdet har effekt. Og...jeg kjøper mitt fra protein fabrikken og må si at de produktene som jeg tar funker godt. Jeg hadde wheight gain som jeg måtte roe ned fordi jeg økte sånn i vekt  Smiley (og jeg legger ikke lett på meg)  og videre er proteintilskuddene bra. Jeg bruker ogsp Kreatin og ribbose fra de.
    All trening som jeg har hatt etter at jeg begynte med dette(over 1 år) har vært knall. Godt overskudd, betydelig styrke og volum økning. Stigning eller "god gang" på hver trening.
    Pass på å kjøpe shaker, jeg klarte å tigge til meg en gratis fra de og den er god. Med en sånn slipper man å måtte bruke en miksestav for å blande greiene. og kan ha med pulvere i den og rett etter trening gå å kjøpe melk og blande før du kommer hjem.
     Spise Spise Weightlifter3 Knebøy
    20  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Benkpress i maskin på: 25. oktober 2005, 14:52
    er det ikke slik at maskinen`s stang ikke veier en dritt, jeg tar iallefall å bare regner vektskivene jeg har på når jeg bruker maskinen til noe... gjør det du også .. tar du 100 i maskina(slik at du har 2 20 kgs pr side) så tar du 80 til vanlig... men husk teknikk, maskina er ganske lett å ta pga siden det ikke går ann å gjøre det feil...

    Ikke helt riktig nei.  Jeg presser 100kg i frivekt ca 5 ganger(de gangene jeg har hatt makker). synes bare at jeg fikk til noen ekstra løft i maskinen. :-)
    21  Generelt / Diskutèr artikler / SV: Hvorfor jenter bør trene med vekter på: 25. oktober 2005, 14:36
    skulle bare ønske jeg kunne få kjerringskinnet til å begynne å trene. istedet sitter hun bare i sofaen og ser på tv og eser ut.   what biggrin
    22  Trening / Forum for nybegynnere / Benkpress i maskin på: 25. oktober 2005, 14:30
    Noen som aner om "benkpressmaksin" er letter enn vanlig benk? tenker på dette apperatet der du sitter og presser. en slags sittende benkpress.

    Jeg tar ca 6-9x100kg der og lurer på om det er grunnlag for å sammenligne det med frivekt.
    Og grunnen til jeg spør er at jeg trener alene og vil ikke risikere å slite med 100kg som jeg ikke får opp etter noen reps.  hehe :-)
    23  Trening / Skader og Smerter / SV: 101 Skader som jeg har :) på: 19. oktober 2005, 09:50
    Fysioterapauter gjør underverker og har du ikke vært der så må jeg bare si løp og kjøp.  Behandling og rolig trening og du er tilbake igjen. Skulle det derimot vise seg å være skjelettet ditt kan de evt henvise deg til kiropraktor. De knekker deg opp og setter deg på plass.
    Gå til lege først å få en henvisning til en av disse to(eller begge) dermed blir det billigere når du skal betale disse.
    24  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins og dips på: 18. oktober 2005, 15:15
    Er det noen som sitter med tips for å bli sterkere i disse øvelsene? Vil det lønne seg å trene de, selv om jeg ikke klarer mer enn 4-6 reps?

    Jeg har gode råd for dips...jeg var en reser der for mange år siden, så kom en periode med sofa sitting og da jeg skulle begynne på igjen var jeg ikke god for mer enn ca 6 reps i dips. Så, det jeg gjorde var å trene i maskin. jukseapperat for dips pleide jeg kalle det. Du sitter med beina låst og presser armene ned som om det var dips,(du forstår hva jeg mener)  Kjør knallhardt på dette. konsentrer deg om å gjøre 10-12 reps, når det begynner å bli lett legger du på mer vekter. i løpet av vinteren tok jeg meg inn igjen rimelig bra. nå gjør jeg dips med egen kroppsvekt(91 kg) og kan henge på meg 20kg og ta 10 reps(sånn..fikk jeg skrytet litt her og) uten vekter opp mot 30 reps. 

    Chins.....vel der sliter jeg litt og. på en god dag klarer jeg kanskje 6-7. målet er å ta 11-15 til mars neste år(lov å håpe)
    25  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins på: 18. oktober 2005, 13:33
    Ja vist du er 176cm høy og 91kg så er det vel ganske tungt å trekke seg opp, veier bare 70kg selv og synes det er ganske jævlig..

    Vet nå heller ikke hvilket treningsprogram du følger, men synes at slik jeg kjører med DC hvor man rulerer på 2 uker med 3 forskjellige øvelser hjelper på. For da tar jeg bare chins engang og resten nedtrekk med bredt grep og smaltgrep.. Får litt variasjon i det og motivasjon til å øke i chins blir lettere..

    Men som jeg sier, ta treige negativer og fokuser på å få mer reps hver gang du prøver.. Jeg er nå ikke proffen, men det funket for meg..



    Ok. det høres fornuftig ut det.
    har bare kjørt chins of en annen ryggøvelse.
    Jeg skal legge til nedtrekk med bredt og smalt grep.
    Jeg tolker ditt forslag slik at du den ene uken tar chins og den andre uken tar du nedtrekk med bredt og smalt grep. Hvor mange sett og reps tar du da?
    26  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins på: 18. oktober 2005, 13:25


    Jeg er nok litt svak i biceps men ikke svak i triceps, tar 10 dips med 20 kg hengende. uten vekter opp mot 30.
    Jeg kan nok ikke henge vekter på chinsen da jeg ikke tror jeg klarer å komme opp da.  hehe
    27  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins på: 18. oktober 2005, 13:23
    Slikt tar tid, men når jeg trener dc prøver jeg å kjøre treige negativer.. Altså treigt ned, så man tar seg skikkelig god tid og man føler det tar skikkelig på. Kanskje du vil klare litt færre men styrken kommer mye bedre opp i dette da, økte raskt fra 6 med treige negativer til 11+4 med treige negativer, ligger vel høyere nå men hadde en pause fra DC.

    Kan være lurt også feste et belte med ekstra vekt slik at det tar enda mer på:) Men klarer du ikke så mange er det kanskje for at du er for svak i armene, og det er jo i latsa det skal ta på så best å bare trene det med treige negativer og la tiden hjelpe deg.

    Jeg er nok litt svak i biceps men ikke svak i triceps, tar 10 dips med 20 kg hengende. uten vekter opp mot 30.
    Jeg kan nok ikke henge vekter på chinsen da jeg ikke tror jeg klarer å komme opp da.  hehe

    28  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins på: 18. oktober 2005, 13:15
    kan jo legge til at siden i fjor har jeg lagt på meg ca 6 kg. har steget mye i styrke siden den tid.
    Skal søke politiskolen til jul og opptak neste år. Veier nå ca 91kg. 176 høy
    29  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins på: 18. oktober 2005, 13:13
    hvor mange tar du?


    Jeg tok 7 stk i fjor, men trener nå med  3x5stk
    30  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Chins på: 18. oktober 2005, 13:00
    Noen som vet en god måte å bli god i chins på? Eller må jeg bare henge i stangen og presse på?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!