Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Feit 16-åring (190cm/135kg) trenger råd! på: 12. oktober 2005, 00:12
  Heisann, var selv i tilsvarende situasjon ett år tilbake ca.
  Var vel 182, og 125 kilo og ville gjøre noe med det, jeg var jeg svak i overkroppen og tok bl.a lite benk, men ganske sterk i ben(bare å bære sin egen vekt hele dagen er god trening i seg selv)
  Startet på treningsstudio, 2 ganger i uken. Skaffet meg et greit helkroppsprogram som jeg fulgte på "greit" vis.. Men viktigst av alt var at jeg sluttet å spise godterier, spiste sunnere. Gikk ned ganske mye, og ble hekta(Resultat avler lyst)
  Er nå i militæret og ønsker (naturligvis) både å bygge muskler, og å gå ned i vekt - en gangske vrien "i pose-og-sekk" situasjon.. Når det er sagt, så er det faktisk mulig med disiplin og kunnskap om hva du skal ha i deg, hvordan du skal spise osv. Det ligger det MYE info om her inne, så det er bare å begynne å pløy igjennom alt som kan være av relevanse av deg.. Har selv gjort det samme og lært utrolig mye..
  Har nå et mye mer strukturert program hvor jeg kjører en 4split, og vektlegger mer å bygge muskler enn å nødvendigvis gå ned så ekstremt mye i vekt - før jul hvertfall..

  Rådene mine vil være(noe du tydeligvis har klart for deg allerede)
  - Spis sunt, mer regelmessig. Legg deg til gode vaner.
  - Prøv ut litt forskjellige program over noen uker å se hva som du føler fungerer for deg, både muskelmessig sett men ikke minst hvilket syn du får på treningen. (Blir du engasjert og gleder deg til neste økt, eller er det ikke lystbetont..)
  - Sett deg oppnåelige mål
  - Og sist men langt ifra minst, bruk VILJEN din. Da kommer du akkurat så langt du - vil.
  Sider:
 • 1
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.