Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 6
  • 1  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hvordan bli mer eksplosiv? på: 23. januar 2014, 21:32
    Du kan jo prøve å trene mer fra heng, rykk og vending.
    2  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: OL! på: 04. august 2012, 15:20
    Må skuffe dere ang. Klokov og Akkaev. Begge to har trukket seg.

    http://www.allthingsgym.com/2012/08/dmitry-klokov-out-of-olympics/

    http://www.allthingsgym.com/2012/08/akkaev-underwent-spinal-surgery/

    En kan jo begynne og lure på hvorfor og om disse påstandene er riktige. Man ser jo at Russerne vil unngå en positiv prøve under OL for enhver pris. Tsarukaeva gjorde jo 117-138 på VM i fjor og 118-135 på det Russiske mesterskapet for et par måneder siden. På tirsdag fikk hun 112-125 og klarte ikke vende 130kg engang. Hun var faktisk så svak at hun nesten ble slått av Girard fra Canada som ble nr. 7 på VM i fjor.
    Syntes det er for jævlig at det kun er selve OL som er "dopfritt" og at man i selve kvalifiseringen trøkker innpå slik at andre rene utøvere (les: Ruth Kasirye) taper ift. det å kvalifiser seg til OL. Bronsemedaljen i London gikk på 236kg som da er sammenlagtrekorden til Ruth.

    En annen ting som virker merkelig er at de to russiske jentene som var tatt ut i det første uttaket presterte veldig dårlig i forhold til tidligere; Tsarukaeva 112-125 - 3. pl og Nadezhda Evstyukhina røk ut på 125kg i rykk. Mens Zabolotnaya som ble tatt ut etter at Slivenko ble "skadet" presterte veldig bra og tapte gullet med 1 kg. Da gjenstår det bare og se hva Kashirina gjør i den tyngste klassen i morra. Hun har sonet en 2 års dom fra 2006-2008 (var bare 15år da hun ble tatt) og har da mye og tape hvis hun går på en smell. Dette kan da slå ut på resultatet og jeg blir ikke overrasket om Kina eller Sør-Korea får en lettere seier enn ventet her.

    Hva angår Akkaev og Klokov så har vi jo sett noen enorme vekter på trening det siste halve året og de har da pushet forventningene opp til umennesklige høyder. Det kan jo være at dette presset har gitt dem kalde føtter til å ikke gå av kuren tidlig nok. I don't know!
    Man kan skryte av fair-play og antidoping så mye man vil, men til slutt så vil det være rekorder og medaljer som veier tyngst og i de fleste land kan jo alt kjøpes for penger. Det at russerne, og sikkert mange andre nasjoner også, tester utøverne sine før de sender de på konkurranse har blitt en selvfølge. En positiv prøve på disse testene vil derimot ikke føre til en 2- eller 4 årig utestengelse men vil bli skjult for media i form av en skade.
    3  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hvilke kvaliteter på: 03. januar 2012, 17:12
    Tja...Mye kommer jo an på øyet som ser. Men hvis man ser på f.eks Ruth så har jo hu lange armer som da er en fordel i rykk og markløft, men også litt ugunstig i overstøt. Når det er sagt så trener man stort sett på sine svakheter og hun er nå mye mer stabil i overstøt nå enn før.
    Men hennes store fordel har vært at hun har tålt mye trening og tung belastning. Alderen vil jo påvirke dette slik at man nå har begynt å tenke mer kvalitet enn kvantitet i treningen hennes. Ellers så er det flere psykologiske faktorer som spiller inn på prestasjonene.

    Det er jo flere løftere i Norge som har sine særtrekk, men som vektløfter selv så syntes jeg det er litt vanskelig og plukke ut noen/noe spesielt. Egentlig er vel alle vektløftere i Norge er sære på sin måte enten det gjelder psykiske eller fysiske kvaliteter Tongue
    4  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Nordisk Senior Mesterskap 8-9.10 på: 04. oktober 2011, 22:52
    Er det noen av de Norske som er i form?

    Kimmen er i slag! Han gjorde 125-160 dritlett på trening her i går Cool

    Forresten så sies det at stevnet skal streames på denne adressa her http://bambuser.com/channel/puka
    5  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Mikhail koklyaev return to weightlifting! på: 26. september 2011, 23:44
    hvis du trener deg opp mot vektene til Koklyaev kan det ordnes

    Da stiller du opp Jostein?
    6  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Em junior og U23, kypros på: 21. november 2010, 11:47
    http://www.polska-sztanga.h2.pl/live/

    Live oppdatering fra alle grupper.

    Norge stiller med 5 deltakere:

    Anja Evelin Jordalen - AK-Bjørgvin - torsdag kl 15:00 (norsk tid)

    Jarleif Amdal - Vigrestad IK - torsdag kl 09:00

    Kim Eirik Tollefsen - Stavanger VK - torsdag kl 12:00

    Sindre Rørstadbotnen - Tambarskjelvar IL - torsdag kl 12:00

    Vebjørn Varlid - Tambarskjelvar IL - lørdag kl 14:00
    7  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: VM 2010 i Antalya, Tyrkia på: 19. september 2010, 13:09
    56kg klassen for menn

    Regjerende Olymisk- og Verdensmester Long fra Kina var favoritt til å ta gullet. Etter sitt internasjonale gjennombrudd under OL på hjemmebane for to år siden har han vunnet alt han har deltatt på. Eneste skåret i seiersrekken er sølvmedaljen i rykk fra VM i fjor. Landsmannen Wu løftet da 131kg mot Long sine 130kg og det var ventet å bli en spennende kamp mellom de to i år også.
    Nå skulle det vise seg at Long ikke hadde sin dag i dag. I rykk måtte han ha tre forsøk på startvekta 127kg og kunne dermed bare vente å se hvor mye han måtte ta igjen i støt. Verdensmesteren fra 2007, Cha fra Nordkorea, fikk alle sine tre rykk godkjent og avsluttet med et kanonløft på 130kg. El Maoui fra Tunis prøvde å svare opp med 131kg, men bommet. Wu som innledet med et bra løft på 128kg satte 132kg greit i sitt andre og gikk for 135kg i sitt siste forsøk. Dette var et veldig godt forsøk, men han fikk aldri vekta høyt nok.
    Dette betydde at Long (som var tyngre enn Wu) måtte slå Wu med 6kg i støt for å vinne. Cha løftet 150kg i sitt andre forsøk før han avsluttet med en bom på 154kg i siste. Samme vekt greide både Wu og Long i sine første forsøk. Wu presset Long ved å sette 157kg og til slutt 160kg som da førte han opp i en klar ledelse. Long valgte først 161kg for å sikre støtgullet før han gikk på 166kg i sitt siste forsøk. Vendinga satt veldig bra, men det så ut som han stresset litt før overstøtet og vekta kom ned igjen. Dermed fikk vi nok en ny verdensmester i Antalya gjennom 21 år gamle Wu Jingbiao fra Kina på 292kg. Bronsen sammenlagt gikk til Cha fra Nordkorea som fikk 280kg, mens bronsen i støt gikk til junioren Berna fra Colombia som støtet 152kg i B-gruppa.










    8  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: VM 2010 i Antalya, Tyrkia på: 18. september 2010, 21:43
    53kg klassen for damer

    I fjor tapte Kina denne klassen til Chinsanlo fra Kasakhstan, hun stilte ikke til start i år. Men Chen ble i år truet av hjemmeløfteren og europarekordholderen i støt Dasdelen og Contreras fra Den Dominikanske Republikk. I rykk kan en vel si at disse tre jentene var i en klasse for seg. Kun Cheremshanova prøvde seg med et mislykket 3. løft på 92kg. Dasdelen var først ut blant de tre men måtte ha et omforsøk på startvekta 90kg. Contreras og Chen følgte opp med gode løft på 91kg og 92kg. Dasdelen ventet ut Contreras som satte 93kg i sitt andre og prøvde da å gå forbi med 94kg som desverre ble en miss. Contreras valgte å samle kg i forhold til Dasdelen (som er god i støt) og tok en 3kg høyning til 96kg som desverre ble en miss. Chen viste suverenitet og fortsatte med godkjente løft på både 97kg og til slutt 100kg.
    I støtkonkurransen ble det hard kamp om bronsemedaljen. Hele 4 jenter avsluttet på 113kg. Av disse var det Miyake fra Japan som med sine 49,5kg (!!) som var lettest, men etter å bare fått 87kg i rykk måtte hun nøye seg med en 5. plass. Dasdelen åpnet med gode løft på 115kg og 117kg og sikret seg med det sølvmedaljen i sammendraget. Chen skapte dramatikk da hun bommet første forsøket sitt på 120kg, men som hun satte lett i sitt andre løft. Dasdelen viste styrke ved å støte ny europarekord på 121kg i sitt tredjeløft, men det så tydeligvis ikke ut til å skremme Chen som enkelt og greit løftet 122kg for å sikre seg sin tredje gullmedalje for dagen. Dermed tok Chen sin andre VM tittel i år; i juni vant hun nemlig Junior VM i Sofia også. Contreras tar sin første medalje i et seniormesterskap og blir nr. 3.








    9  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: VM 2010 i Antalya, Tyrkia på: 18. september 2010, 21:13
    Da var årets VM godt i gang og det har nå blitt gjennomført tre klasser.

    48kg klassen for damer
    I utgangspunktet ville oppgjøret i denne klassen stå mellom to Olympiske mestere (1 ungdom og 1 senior) og en sølvmedaljør fra de Olympiske Leker. 17år gamle Tian fra Kina kapret den første gullmedaljen i vektløfting under ungdoms OL for en god måned siden, men viste da at hun hadde mer inne. Blant de to tyrkiske jentene er det vel 27 årige Taylan som har vært best siden forrige VM hvor hun ble slått av Ozkan og en annen kinesisk jente.
    Tian fullførte sin rykkserie med tre lette løft på 82kg, 86kg og 88kg, de to siste løftene var dessuten u/17 verdensrekorder. Ozkan åpnet med 87kg i første for så å fortsette med et bra løft på 90kg i andre forsøk. Samme vekt tok Taylan i sitt første forsøk før hun gikk videre på 93kg som hun også satte på plass. Ozkan som var 16g lettere prøvde å svare opp med samme vekt, men det ble litt i knappeste laget. I sitt siste forsøk gikk Taylan for ny verdensrekord 99kg, men det ble en bom.
    I støt begynte Tian på 106kg som da var 1kg mer enn hun løftet i Singapore på Ungdoms-OL. Ozkan innledet sin støtkonkurranse med 110kg mens Taylan høynet ytterligere 2kg til sitt første. Tian satte 113kg i sitt andre forsøk (ny u/17 rekord) og gikk da forbi Ozkan med 1kg. Men Ozkan høynet 5kg fra sitt første løft og satte 115kg på plass og gikk med det opp i ledelsen foran Taylan på lettere kroppsvekt. Taylan som nå hadde to forsøk igjen tok ingen sjanser og satte 116kg i sitt andre forsøk og var da tilbake i ledelsen. Den lille kinesiske jenta viste ingen respekt for sine eldre og mer erfarne konkurrenter og tok like så godt hele 116kg i sitt siste forsøk. Hun var til gjengjeld 5g lettere enn Taylan og ledet da støtkonkurransen i det det var to løft igjen. Ozkan gikk på 119kg i sitt siste løft som ville bety ny europarekord og ledelse, dette gikk desverre ikke. Taylan hadde nå sikret seg gullet både i rykk og sammenlagt og gikk derfor for ny verdensrekord i støt med hele 121kg som da er over 2,5 ganger hennes egen kroppsvekt!! Etter et fantastisk løft ble Taylan, som tidligere har blitt ansett som en rykkekspert, innehaver av verdensrekorden i støt i 48kg klassen for damer. Det har gått veldig opp og ned for henne etter OL gullet i Aten for 6 år siden, men nå viser hun igjen at hun er verdens beste i en klasse som stort sett har blitt dominert av kinesiske løftere. Ozkan tar andreplassen mens Tian, som får sølv i støt, for bronse totalt.











    10  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Ilya Ilin vs. Vladimir Sedov på: 06. august 2010, 21:09
    It's on!

    Da var de Kasakhstanske mesterskapet fullført og her holdt løfterne et serdeles høyt nivå. Det var mest spenning knyttet til duellen mellom Ilya Ilin og Vladimir Sedov, men denne gangen veide Illin et par kg over 94kg klassen. Begge løfterne fikk hele 413kg sammenlagt. Sedov løftet over verdensrekord i både rykk og sammenlagt i 94kg klassen med resultatet 191-222. Ilin gjorde også sitt beste stevne noen gang og fikk 185-228 som da er 7kg mer enn han vant OL med i Beijing.

    Filmer:

    Sedov rykker 191kg: http://www.youtube.com/watch?v=qEtX9tI3Q6Q#noexternalembed

    Ilin støter 228kg: http://www.youtube.com/watch?v=9EQlLZjqIZQ#noexternalembed


    Andre imponerende resultater i mesterskapet:

    58kg klassen for damer: Zulfiya Chinshanlo 97-120 17år(!!)
    63kg klassen for damer: Maya Maneza 112-145 (over verdensrekord i støt)
    +75kg klassen for damer: Svetlana Podobedova 135-162 325,9 damepoeng(!!)

    77kg klassen for menn: Igor Kazak 150-180 17år(!!)
    85kg klassen for menn: Vladimir Kuznetsov 165-210

    Ilin har forresten laget sin egen nettside: http://www.ilyailyin.kz/
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Vebjørn Varlid sin veg mot 200kg i støyt på: 31. juli 2010, 22:50
    No er det på tide at me får høyre litt om mengdetreninga til Weber Azn
    12  Trening / Olympisk vektløfting / VM 2010 i Antalya, Tyrkia på: 23. juli 2010, 13:53
    Jepp! Da var det på nytt tid for VM igjen. Fra 17. til 26. september vil verdens beste vektløftere samles i Antalya for å kjempe om titler og OL-plass. I fjor holdt så og si alle jenteklassene og herreklassene opp til 77kg et veldig høyt nivå, det blir spennende å se om de blir like bra i år.

    Sist gang VM ble holdt i Tyrkia var i 2001 da også i Antalya. Siden dette var like etter 9.11 var det mange nasjoner som boikottet mesterskapet og det ble da litt lite deltakere. Under dette mesterskapet fikk vi også for første gang i historien en Verdensmester som løftet B-pulja. Vladimir Smortchkov fra Russland rykket ny verdensrekord med 198kg og støtet 225kg som holdt til gull i 105kg klassen. Noen av dere husker også kanskje verdensrekordforsøket til Salem Jaber fra Qatar? Etter å ha rykket 210kg og støtet 250kg gikk han for ny verdensrekord i støt med 263kg som han måtte slippe etter vendinga, det utrolige er jo at Jaber bare veide 125kg under dette mesterskapet(!!)

    Forventningene foran årets mesterskap er jo store siden det er OL-kvalifisering. Kina vil nok få hardere konkurranse ettersom flere nasjoner satser mer på vektløfting. Det skal bli spennende å se hva Kasakhstan greier å få til i år. Vertsnasjonen Tyrkia vil nok også stille sterkt, spesielt på jentesiden, et gjensyn med Taner Sagir hadde også vært spennende. Armenerne er jo alltid sterke.
    I Russland har Sergey Syrtsov tatt over som president i vektløfterforbundet og annonsert at nå er en medalje i London i 2012 førsteprioritet.
    Hviterussland hadde desverre 3 positive prøver på EM (1 dame og 2 menn) og er vel kanskje litt usikre foran årets mesterskap. Aserbadjan fikk også to av sine beste løftere diskvalifisert i Minsk, dette vil nok påvirke laget deres.

    Viss en går nærmere inn på klassene er det jo mulighet for flere spennende dueller:

    62kg klassen for menn: Indonesia v. Irawan vs. Kina v.?
    77kg klassen for menn: Armenia v. Martirosyan vs. Kina v. Xiaojun vs. Sør-Korea v. Sa
    94kg klassen for menn: Kasakhtsan v. Sedov og Ilin vs. Polen v. Kasabiev vs. Russland v. Ivanov

    48kg klassen for damer: Tyrkia v. Ozkan Oz og Taylan vs. Kina v. ?
    63kg klassen for damer: Tyrkia v. Simsek vs. Russland v. Chainova og Tsarukaeva vs. Kasakhstan v. Maneza vs. Kina v.?
    75kg klassen for damer: Kasakhtsan v. Podobedova vs. Russland v. Zabolotnaya og Evystukhina vs. Kina v. Cao

    (Det har ikke kommet noen påmeldingsliste ennå, så dette er bare ønsketenkning biggrin )

    Når det gjelder nordmenn på stevnet så er jo Ruth Nanozzi Kasirye fra IF Tønsberg Kam. selvskreven, men Per Hordnes fra AK Bjørgvin har også annonsert at han ønsker å prøve å kvalifisere seg. For å klare det må han gjøre 390 poeng før kvalifiseringsfristen går ut.

    Jeg har motatt sendeskjemane til Eurosport. Som en ser så er det selvfølgelig Ruth sin klasse (63kg) som har fått kortest sendetid, vi får håpe på det beste.


    Fri 17/09/2010       19:10    21:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._48 Kg_Women        LIVE EI
    Sat 18/09/2010      17:30    19:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._56 Kg_Men             LIVE EI
    Sun 19/09/2010     17:30    19:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._62 Kg_Men             LIVE EI
    Mon 20/09/2010     20:15    21:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._63 Kg_Women        L/RX
    Tue 21/09/2010     19:10    21:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._69 Kg_Men             LIVE EI
    Wed 22/09/2010     19:50    21:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._69 Kg_Women       LIVE EI
    Thu 23/09/2010     17:30     19:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._75 Kg_Women       RX EI
    Thu 23/09/2010      19:10    21:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._77 Kg_Men            LIVE EI
    Fri 24/09/2010       19:10     21:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._85 Kg_Men            LIVE EI
    Sat 25/09/2010      17:00    19:00             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._94 Kg_Men            LIVE EI
    Sat 25/09/2010      19:00     20:00            WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._+75 Kg_Women     RX EI
    Sun 26/09/2010     14:00     15:30             WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._105 Kg_Men          RX EI
    Sun 26/09/2010     18:00    19:30              WEIGHTLIFT WCH ANTALYA ._+105 Kg_Men        RX EI

    For de som er spesielt interesserte så er det opprettet en hjemmesiden til VM også, adressen er: http://www.antalya2010wwc.com/
    13  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Ilya Ilin vs. Vladimir Sedov på: 27. juni 2010, 11:47
    I likhet med Aramnau fra Hviterussland varte seiersfesten til Ilin litt vel lenge etter OL. Det ble mye festing og lite trening og på toppen av det hele fikk han et barn utenfor ekteskapet.

    For dere som ikke visste det så var han altså gift med Svetlana Podobedova som vant 75kg klassen på VM i fjor. I følge de som snakket med Podobedova så var det første hun skulle gjøre etter hun kom hjem fra Korea å skille seg fra Ilya, men om hun har gjort det vet jeg ikke.
    Han var skikkelig ute å kjøre i fjor da han mistet lønna si fra staten som mente han var for useriøs. Uten lønn og med et barn å forsørge var han simpelthen nødt til å begynne å trene igjen, men som treneren sier så har det skjedd en del siden han ble borte. Han er ikke den eneste mesteren på laget lenger og må nok komme seg ned på jorda igjen om han skal kunne fortsette der han slapp.

    For dere som forstår russisk så fant jeg et intervju med Ilin på youtube.
    http://www.youtube.com/watch?v=VUTnRNsf26A#noexternalembed
    14  Trening / Olympisk vektløfting / Ilya Ilin vs. Vladimir Sedov på: 26. juni 2010, 00:25
    Jeg kom tilfeldigvis over en artikkel fra et Kasakhstansk nettsted som hadde gjennomført et intervju med den meget så hyperaktive vektløftertreneren Alex Ni.
    Jeg har prøvd å få oversatt dette intervjuet etter beste evne Tongue

    Dette er den samme Ilin som var i Beijing

    Etter å ha mistet sin statlige pengestøtte har nå Ilya Ilin vendt tilbake til vektløfting. OL-mesteren har gjennomført to samlinger i Antalya og Chisinau og kjemper nå for å komme inn i varmen igjen. Hovedtrener Alex Ni har i intervjuet med "Megapolis" bemerket viktigheten av konkurranse for Svetlana Podobedova og lover spennende duell mellom Ilin og Sedov på løfteplattingen


    -Hva er den viktigste konklusjonen etter EM i Minsk hvor flesteparten av resultatene var lavere enn de Kasakhstanske løfterne gjorde på VM?

    - 75kg klassen for damer. Natalya Zabolotnaya fra Russland løftet mer enn det som gav Kinesiske Cao Lei OL-gullet i Beijing. Dette gir vår egen Svetlana Podobedova en pekepinn på hva hun må prestere for å forsvare VM-gullet fra i fjor. Selv om hun satte tre verdensrekorder for å ta hjem gullet betyr ikke det at hun alltid vil vinne. Sannsynligvis så vil det bare stimulere Zabolotnaya og Evstukhyna til å jobbe enda hardere. Vi skal heller ikke glemme OL-mesteren som var ubeseiret før VM i Goyang i fjor. Med slik konkurranse må Podobedova innstille seg på å slå sine egne verdensrekorder for å fremdeles kalle seg verdens beste.


    -OL-mesteren Ilya Ilin er tilbake i trening igjen, hvilke resultater har han vist til nå?

    - Det vil enda ta litt tid før Ilya vil prestere noen særlig gode resultater; det Kasakhtsanske mesterskapet, VM i Antalya... Akkurat nå er fokuset på å gjennomføre programmet til trener Enver Turkeleri.

    (red. Turkeleri er forresten kjent for å  ha trent opp noen av de beste vektløftere verden har sett, navn som Naim Süleymanoglu, Halil Mutlu, Taner Sagir, Ilya Ilin og Vladimir Sedov er bare noen av utøverne som har blitt trent av Turkeleri. Dere har sikkert lagt merke til den gamle mannen med caps og briller som flyr rundt på krykker rundt de Kasakhstanske løfterne.)


    -Så det oppstyret rundt Ilin forfølger han ikke på treningen?

    -Nei, Ilya har ordnet opp med problemene sine og er seriøs på trening som før. Det er den samme Ilin som var i Beijing. Vi var enige om at han skulle ta et år fri for å ordne opp. Nå er han tilbake igjen, men han er ikke lenger den eneste "mesteren" på laget. Kanskje han er den mest aktive, men det er fordi han prater hele tiden.

    -Etter VM i Goyang fortalte du at du "holdt igjen" Sedov litt for å ikke skape for mye oppstyr rundt scenarioet "Ilin - Sedov." Vil du fortsette å begrense deres entusiasme?

    -De er begge to meget dyktige utøvere og jobben min er å ikke la dem ta noen sjanser før OL i London. I tillegg er det viktig at de klarer å holde en god tone med hverandre. Vi har vært i samme situasjon før hvor vi hadde to veldig gode utøvere som i tillegg var veldig jevne resultatmessig. Disse ble plassert på samme rom og trente på samme plattform, vi vil virkelig ha Ilin og Sedov på samme måte: gode venner på trening - krigere på konkurranseplattingen. Så i konkurransene frem mot OL vil vi ikke la dem få demonstrere alt de er i stand til.

    Hvis disse tidligere utøverne bodde på samme rom, betyr det også at Sedov og Ilin bor sammen?

    -Nei. Ilin deler rom med Rahatovym siden de er fra samme område og kom inn på landslaget omtrent samtidig. Dessuten er de gamle venner.

    Det faktum at vi har både en olympisk mester og en verdensmester i samme vektklasse, er det positivt eller negativt?

    -Det er et stort pluss. Med to slike utøvere kan vi kjempe om mange titler. Så den viktigste oppgaven vår er å gjør 94kg klassen til vår klasse.

    Landslaget er til vanlig stasjonert i Kishinev men har nå vært på samling i Antalya. Har det vært "speidere" fra andre land å sett på dere trene?

    -Selvfølgelig! Vi er skikkelig populære. Vi er vant til oppmerksomhet både fra WADA og konkurrenter, men det er ikke noe problem. Det eneste som kan være litt kaotisk er at alle vil se oss trene, så de har nektet andre å trene sammen med oss.

    Jeg regner med at det var flere tyrkiske journalister til stede under deres opphold i Antalya. Hvordan var holdningen til at Enver Turkeleri nå jobber for det Kasakhstan?

    -Blant de tyrkiske journalistene pågår diskusjonen fortsatt fem år etter hans overgang til det Kasakhstanske laget, men holdningen tyrkerne har til ham har endret seg. Til å begynne med ble han stemplet som forræder, de truet med å frata han tyrkisk statsborgerskap og huset hans ble angrepet med flasker og stein. Men da Kasakhstan begynte å vinne titler internasjonalt ble tyrkerne stolt av sin landsmann og de utøverne han fikk fram. Etter OL forsøkte de å lokke ham tilbake. Vi hørte rykter om at han ble tilbudt å føre på antall nuller i kontrakten, men Turkeleri sa at han vil fortsette samarbeidet med oss. Nå har han signert en kontrakt frem mot OL i London i 2012.

    I fjor gjennomgikk Turkeleri flere opperasjoner, hvordan er helsen hans nå?

    -Det er ingen fare. Ved utgangen av året - etter Asian Games - vil han gjennomføre en ny ryggopperasjon og forhåpentligvis greie å gå uten krykker allerede neste år.
    15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Vebjørn Varlid sin veg mot 200kg i støyt på: 19. juni 2010, 11:52
    http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.7171938

    Virker som Lillegutt er klar for å vise litt V-Power i Sofia til helga biggrin

    Jeg må si at han så farlig sterk ut når vi var i Latvia og jeg er sikker på at han kan gjøre det veldig bra om han holder hodet kaldt.

    Vebjørn løfter i A-pulja i morra (20.06) klokka 15:00 norsk tid.
    Her er pulja hans:

    1  65  MALAKI Bahador             23.05.1990  IRI     +105  375
    2  71  ALEKSANYAN Ruben        14.03.1990  ARM   +105  400
    3 135 VARLID Vebjorn              08.07.1990  NOR   +105  340
    4 145 PROCHOROW Alexej        30.03.1990  GER   +105  370
    5 148 SLEVINSKIS Vincas         15.01.1990   LTU    +105  350
    6 161 KOCHANSKI Martin          04.07.1991  POL    +105  363
    7 192 SARAIVA Reis Fernand     10.03.1990  BRA   +105  370
    8 206 KLICKI Krzysztof             13.06.1990  POL    +105  367
    9 210 CHAO Shih-Chieh            19.08.1990  TPE     +105 365
    10 216 MOULAEI Bahador          21.03.1992  IRI     +105 370
    11 237 WARD Caleb                 16.04.1990  USA    +105 352
    12 251 NANIEV Zaurbek            14.03.1990 RUS    +105 380

    Konkurransen kan følges "live" på denne adressen

    http://www.iwf.net/scoreboard/scoreboard3.php

    Lykke til Weber!! Cool
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 6
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!