Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 52
  • 1  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Fett prosent? på: 17. desember 2012, 03:21
    p
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Førerkort i Polen på: 03. mars 2010, 12:04
    Lille tass, utdypte i enklere, at man ikke trenger å legge inn et halvt år, og kan bli kjapt ferdig på en to ukers tid, som er mulig der nede. Mind your fucking buseniss. Stay on topic
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Førerkort i Polen på: 03. mars 2010, 09:42
    Der kreves det bare teori og oppkjøring tror jeg, itilegg er det ganske billig for kjøretimer der nede så jeg på dinside, så sparer mange kroner faktisk.
    4  Generelt / Åpent forum / Førerkort i Polen på: 03. mars 2010, 09:26
    Heisann heisann!

    Lurer på om noen her inne kunne hjelpe meg å finne en kjøreskole i Polen jeg kunne tatt førerkort, og en der nordmenn har tatt førerkortet tidligere muligens. Har lyst å ta førerkort i Polen da det er mye enklere og MYE billigere der nede. Det er også mulighet til å gjøre det om til norsk førerkort om man er norsk statsborger, så er mye penger spart, itilegg så får man tatt seg en liten ferie i samme slengen.

    Tusen takk på forhånd
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? på: 11. januar 2010, 15:28
    Jeg elsker Erik Sandvik sine artikler, han besvarer mine spørsmål og ting jeg lurer på en fin og naturlig måte. Måten han skriver sine artikler er genialt, han bruker humor, godt språk, og veit hva han prater om, og jeg syntes alt er lett forståelig. Mye kunnskapsrike artikler som jeg lært en god del ifra. Det er kanskje noen av dere som misliker han, men jeg syntes dere burde være mer saklige!

    For å si det slik, jeg syntes dine artikler er veldig bra og forsett med det. Jeg vil forsatt lese dine kommende artikler, tusen takk for alt informasjonen du har bidratt med.
    6  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Viagra og Meg på: 11. januar 2010, 09:27
    Promax eller hva det heter på kondomeriet
    7  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Treningsforum magasinet nr#3 på: 13. november 2009, 12:52
    Han har kommet iform ja, lønner seg med å spise masse grønnsaker. Men tror de fleste er enig med meg om å fremme norske utøvere burde være en prioritet, svensker har jo eget magasin f.eks der jeg aldri har sett en nordmann på forsiden.
    8  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Treningsforum magasinet nr#3 på: 13. november 2009, 12:17
    Da tror jeg dessverre at det måtte vært overskriften som fanget blikket - NORGES STERKESTE MANN!!! eller noe slikt....
    Med mindre det er en virkelig mediakjendis, så er det joggu ikke lett å fange den store hopens blikk med et ansikt på forsiden.
    En må nok kanskje dessverre erkjenne at det er en svært liten andel treningsinteresserte bladkjøpere som vet hvem Rickard er av utseende....men praktisk talt alle legger merke til magerutene til vår svenske venn og gir blankt f i hvem han er...... Wink

    Om en ikke legger merke til de rutene ...så er Brilleland neste stopp! Wink

    Slenger meg på den, syntes Ahmad Ahmad tiltrekker mer oppmerksomhet enn en småfeit sterk Rikard Skog kan gjøre, syntes det er en tøff forside. Selv syntes jeg det burde vært en norsk utøver på et norsk magasin for å fremme norske utøvere, tror mange er vel enig i den. Rikard Skog sitt utseende tror jeg ikke tiltrekker den store oppmerksomheten, men syntes det finnes mange strongman som har bra utseende som Mariuz og Arild Haugen
    9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Billig protein, norkost eller ej-shop? på: 13. november 2009, 12:11
    Få høre , det har ikke jeg lagt merke til

    Har ikke activate produktene gått litt opp i pris? Sånn jeg kan huske har det steget litt, hvis jeg ikke tar feil, en grunn til jeg handlet ifra et annet sted sist.
    10  Generelt / Antidoping / Sv: Opprette Sak mot Friskhuset City Nord hos datatilsynet;; på: 13. november 2009, 12:05
    Så hva er problemet, og hva mener du?  Hvis du føler at mange ser på deg med singlet så er det vel bare å trene i t-skjorte?  Hvorfor må man trene i singlet?  Er verden så uproblematisk at man må lete etter sånne problemer? 
    Hovedårsaken til at mange senter ikke vil ha singlet er hudkontakten med apparatene, ikke at noen ser på dine store muskler.  Selv om det er det du kanskje vil, så er det nok din adferd og svette kvisete kropp som er klisset inntil apparatene som plager de fleste. 

    Heisann Smiley

    Jeg tok det med singlet opp som et eksempel, kan gi helt det samme eksempelet iført en t-skjorte, og når du nevner problematisk? Er det så uproblematisk å trene i sleeveless istedenfor t-skjorte, er jo lik hygiene og man har lik kontakt med apperatene da. Og hva er poenget ditt her? Du nevner din kvisete hud, store muskler osv, hvis du hinter til at jeg er den type "bolekar" så tar du riktig nok feil, jeg gir et eksempel som mange her tror jeg forstår. Jeg syntes folk burde få trene i hva dem vil, enn det er singlet, tskjorte, genser, rød bukse eller tights, så lenge det ikke fører til regelbrudd. Jeg drar til et gym for å se bedre ut, ikke fordi jeg syntes jeg ser bra ut, så jeg blåser i hva alle andre rundt meg tenker
    11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: FST-7 trening. på: 12. november 2009, 15:00
    Bare fordi en bruker treningsprogrammet FST-7 betyr det ikke at en person må bruke varer eller overtrene for å kjøre programmet, makan. Har sett og snakket med flere "reine" personer som trener med programmet som syntes det faktisk har fungert meget bra.
    12  Trening / Treningsprogrammer / Erfaring innenfor FST-7 på: 12. november 2009, 14:58
    Heisann folkens

    Lurer på om det er noen som har prøvd ut treningsprogrammet FST-7, lyst å høre litt meninger og erfaringer om dette Smiley

    Takk Smiley
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Skole i qatar eller dubai? på: 12. november 2009, 14:56
    Er jo mulig med nettstudier, men jeg lærer mye mer ved forlesninger osv, hvis du skjønner hva jeg mener. Er jo mulig med engelske skoler også, men hadde vært mye bedre med norske skoler da jeg behersker norske språket mye bedre, hehe. Har allerede sendt en mail til en skole engelsk skole i Qatar, har en onkel som lever der. Så blir ikke akkurat ensomt der heller, så håper på at jeg finner en løsning og ting går i boks her.
    14  Generelt / Antidoping / Sv: Opprette Sak mot Friskhuset City Nord hos datatilsynet;; på: 12. november 2009, 14:16
    Det er vel sånn uansett hvor man trener i Norge, man blir jo møtt på fordommer over alt. Jeg har selv tren/ttrener på steder der jeg ikke vil bruke singlet. Dette fordi å få tusen blikk kastet mot meg, og personer som hvisker "boler" "oksebol", (osv dere skjønner poenget) det er personlig IKKE selv morro å trene på et sånt senter fordi man føler seg veldig ukomfortabel i sånne situasjoner. Det er vel derfor  mange byggere, styrkeløftere osv, trener på visse spesifikke gym som kaliber, haralds osv, fordi der har de muligheten til å være mer seg selv. Men syntes et allmenn gym som Elixia og Sats er et såpass all rounder gym slutte med å ha fordommer med folk med størrelse eller styrke, bare fordi en har litt størrelse betyr ingenting, det er hvordan en person oppfører seg og følger regler. Syntes det er fint med gym der det er forskjellig mennesker, eldre, yngre, erfarne osv så lenge alle følger gode normer og regler innenfor gymmet.
    15  Generelt / Åpent forum / Skole i qatar eller dubai? på: 12. november 2009, 14:08
    Heisann

    Lurte på om noen hadde informasjon eller visste om noen muligheter for skolegang i qatar eller dubai for meg, da mener jeg norsk skole videregående, eller høgskole, eller noen norske skoler som tilbyr kurs. Har tenkt meg et år en av disse stedene, har lyst å bo et år hos slektninger i utlandet. Hadde vært fornuftig å ha noe å drive med samtidig.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 52
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!