for Axis
  Visning av honnørposter for Axis
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 31  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Øke dritefrekvensen? 22. juli 2009, 20:10
    Hahaha, er mange rare spørsmål som kommer opp på dette forumet Grin

    Kjem jo sjølvsagt litt an på ka du eter, mengden av det og innholdet av det du eter. Samt av, fysisk aktivitet og ulike andre faktorer.

    Prøv å et mykje mjuke frukt som pære, mango osv, grove kornprodukter, kli, melkeprodukter(spesielt biola eller andre produkter son inneholder LGG).
    Honnør gitt av : henrikhardcoar, 22. juli 2009, 20:17
    32  Trening / Forum for ungdom / Sv: hjelp med kosthold? 02. juli 2009, 22:00
    Les igjennom den her:
    http://www.myrevolution.no/artikkel/myrevolution-health---fitness-concept---kosthold/2/

    Mykje bra i denne artikkelen.
    Honnør gitt av : ubertass, 02. juli 2009, 22:50
    33  Generelt / Loggbok Online / Sv: Axis gÃ¥r nye veier 05. juni 2009, 11:14
    Siden du trener så lite om dagen, så er du vel fullt oppdatert på silly season? Hvem kommer 'pool til å kjøpe, nå som Barry er borte, Tevez kan bli dyr, og Real og Barcelona kaster seg etter alle Valenciaspillerne?

    Blir det stallfyll og en dyr kjempebommert i år også?
    Vel eg følger med på det meste når det kommer til silly season.
    Hadde vore insane å betalt så mykje som City la på bordet for Barry, einaste som taler for det er at han er engelsk. Dessuten så klarer narret å uttale at han vil til ein klubb som skal spille Champ. League. Så vidt meg bekjent så skal ikkje Man. City spille der på nokken år endå..... >Cheesy
    Han er ikkje nokke bedre enn dei Liverpool allerede har. Synest til og med Leiva er bedre...men er ikkje vits å bruke meir tid på Barry no Smiley

    Tevez har eg ikkje avskrevet heilt endå. Men ifølge fleire meir eller mindre useriøse kilder så skal visst Man. City kjøpe "alle" som kan sparke ein ball lengre enn 5 meter...så dei blar vel opp 500 mill. for han. Det er han faen ikkje verdt, iallefall ikkje med det utseendet Grin
     
    Har endå eit visst håp på dei 2 beste valencia spelarane. Hadde vore bra med Villa og Silva, sjølv om eg er usikker på sistnevnte. Men alt i alt kjem det til penger og der stiller Liverpool ganske så langt bak Real, Barca, Chelski og City....desverre.

    Hadde vert spennande å sett Edin Dzeko (Wolfsburg) i spann med Torres/Gerrard. Kunne ha blitt grusomt stygt Grin
    Eller kanskje man skal prøve Grafite som også bøtta inn mål for Wolfsburg i år?

    Er fullt mulig at Benitez ikkje klarer å hoste opp dei nødvendige midlane for å fleske til med ein etablert spelar. Då må han gamble, og då kan det bli nokke ala Robbie Keane...ellers så kan det bli ein ny Torres Grin
    Dessuten må man hive seg inn å få kjøpt backup på ffa hø back. DET LYT SKJE FORT Grin
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 05. juni 2009, 11:36
    34  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Fenrikflink- Antidemokratisk Misantropi! 22. mai 2009, 08:59
    Enig. De kan selge Babbbel, Lucas, Dossena og Degen, men Alonso har vært strålende. 6 røde kort imot bør tale tydelig for at han er for god for motstanderne. Uten Alonso mister vi litt av roen og kreativiteten. Barry er engelsk, og det er vel en fordel mtp regler i CL, men ellers når han ikke Alonso til hofteholderen en gang.

    Ser heller ikke hva vi skal bruke en halv milliard på Tevez for. Må finnes billigere Unitedreserver å få kjøpt som ikke ser ut som om de er født gjennom en søppelkvern?
    Enig!! Dette har vi diskutert før, Alonso har vert strålande i år. Einaste er at han scorer litt lite mål. Men han er "outstanding" i tospann med Mascherano på midten.
    Visst alternativa er å selge Alonso for å få transfermidler for å kjøpe Barry så må Benitez tenke seg om meir enn det han har gjort til no.
    Desse gnetne eigarane til LFC må klare å hoste opp 3-400 mill. (+ dei transfermidlene dei eventuelt får inn for salg av spillere som du nevnte + allerede eksisterande midler) slik at LFC eventuelt kan kjøpe Barry, ein back eller 2 og ein superspiss.
    Når det gjelder Tevez så er det ein spiss eg liker. Han er veldig bevegelig, jobber steinhardt, bra teknikk, scorer vel kanskje litt lite mål - men det kan vel henge sammen med at han ikkje får starte så mange frå start. Han er vel definitivt ikkje verdt 500 mill., men på den andre sida så skal eg ikkje sei nokke på det visst Benitez kjøper han, og han druser inn 25-30 mål og sørger for at LFC tar heim Premier League til neste år Grin
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 22. mai 2009, 09:34
    35  Generelt / Loggbok Online / Sv: Atlas Treningslogg 20. mai 2009, 19:21
    Vel....mange på den lista som aldri har spilt i PL.
    Men satser ein STOR knapp på godeste Lundekvam! Han har eit dranker ansikt uten like, så blir ikkje overraska om det er han.

    Eg kan bekrefte, frå sikre kilder, at det er snakk om Claus "knegg" Lundekvam.
    Case closed  Grin
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 20. mai 2009, 19:53
    36  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Fenrikflink- Antidemokratisk Misantropi! 15. april 2009, 12:28
    Ein vanvittig kamp ifølge sikre kilder Grin
    Håper faktisk Chelsea går heile veien. Det har dei fortjent etter fjorårets Champions League Smiley

    Ein vits som eg fekk høyre ein dag:

    Sitat
    En liverpool, en Manchester United, en Arsenal, og en Chelsea-supporter var samlet på kanten av et stup. Da sa Arsenal-supporteren: Dette gjør jeg for Arsenal, Og så hoppet han over kanten. Da sa Chelsea-supporteren: Dette gjør jeg for Chelsea. Og så hoppet han over kanten. Da sa liverpool-supporteren: Dette gjør jeg for liverpool, og så dyttet han Manchester-supporteren over kanten

     rofl
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 15. april 2009, 13:00
    37  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Magesmerter! 06. mars 2009, 16:01
    Min umiddelbare reaksjon er at det er ikkje luftsmerter og at du bør komme deg til legen.
    Du har ikkje feber, ubehag og er kvalm? Andre symptom?
    Høres veldig mykje som appendicitt, altså blindtarmbetennelse. Men siden du har hatt dette 3 ggr før så høyres det ikkje sannsynlig ut.
    Honnør gitt av : Pans, 06. mars 2009, 16:10
    38  Generelt / Loggbok Online / Sv: Axis gÃ¥r nye veier 04. mars 2009, 15:45
    Mykje fotballkunnskaper her Fenriken...Har du Phd i fotball? Grin

    Yossi har gjort sine saker bra, sjølv om den talentlause tacklinga mot Everton sitter friskt i minnet endå.... :Smiley
    Riera er bra, gode finter, innlegg og fart...men han scorer for lite mål.
    Bekymrer meg at Torres har vore såpass skada denne sesongen, så Benitez må handle og jaggu kan det hende han får lov til det no når råtteapa Parry skal ut av dørene på Anfield Grin
    Håper Benitez er såpass lur at han velger ein spiss frå øverste hylle då. Irriterer meg litt at Benitez slapp Crouch... Angry
    Må ha ein backup på høgre back, og i desse finanskrisetider så kan det jo hende Benitez kan gjøre eit varp til sumaren.

    Hadde jo ein dribleving i Pennant, trur vi får holde oss til solide Kuyt. Ellers må Rafa vere såpass trygg på vedkommande at han gjer han spilletid uansett om han ikkje skulle slå til umiddelbart.

    Håper på at Man. Utd går på ein skrell idag, er nesten avhengig av at dei begynner å tape poeng no....
     
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 04. mars 2009, 18:27
    39  Generelt / Loggbok Online / Sv: Axis treningslogg - shoulder rehab. 09. januar 2009, 18:29
    http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=546025

    Kunne ikkje sagt meg meir enig med Benitez. Ferguson har hatt fantastiske resultat med sitt lag, men må slutte med denne sytinga støtt og stadig.

    http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1726689947?bctid=6777394001

    Sitat
    I have to talk about facts, that`s important

    Sitat
    ...or maybe the other option will be. Mr. Ferguson organizing the features and everything in his office and sending to us and everybody will know and then nobody can complain. So simpel.
    Rafa Benitez
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 10. januar 2009, 12:42
    40  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Bachelor i idrett 06. januar 2009, 22:59
    Bullshit!! Idrettspedagogikk er en del av studiet. Hva får deg til å si at det ikke er det?? Jeg har faktisk gått idrettslinjen så jeg har faktisk greie på det ja. Ignorant fool... dry
    Trur ikkje eg er nokke ignorant fool som du skriver...les nøye igjennom det eg skreiv istad så kan hende du får augene opp. Idrettspedagogikk er ein del av studiet ja, det har eg heller ikkje skrevet nokke om. Men får å bli ein lærer på høgre nivå så kreves det nokke som heiter PPU, praktisk pedagogisk utdanning. Dette er vanligvis eit heilårsstudium på høgskule. Og det er nokke heilt anna enn idrettspedagogikk som knapt nok teller 10-20 studiepoeng på bachelorstudiet.
    http://www2.lu.hiof.no/index.php?ID=1140 Les litt av det som står på denne sida så vil du kanskje forstå kva det dreier seg om.

    Du har gått idrettslinja, og då skulle det automatisk bety at du har greie på ting som skjer på ein høgskule?
    Har gått idrettslinja på VGS eg også, men i motsetning til deg vil eg tru så har eg også bachelorgrad idrett frå HISF.
    Honnør gitt av : Fenrikflink, 07. januar 2009, 08:31
    41  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Bachelor i idrett 06. januar 2009, 22:59
    Bullshit!! Idrettspedagogikk er en del av studiet. Hva får deg til å si at det ikke er det?? Jeg har faktisk gått idrettslinjen så jeg har faktisk greie på det ja. Ignorant fool... dry
    Trur ikkje eg er nokke ignorant fool som du skriver...les nøye igjennom det eg skreiv istad så kan hende du får augene opp. Idrettspedagogikk er ein del av studiet ja, det har eg heller ikkje skrevet nokke om. Men får å bli ein lærer på høgre nivå så kreves det nokke som heiter PPU, praktisk pedagogisk utdanning. Dette er vanligvis eit heilårsstudium på høgskule. Og det er nokke heilt anna enn idrettspedagogikk som knapt nok teller 10-20 studiepoeng på bachelorstudiet.
    http://www2.lu.hiof.no/index.php?ID=1140 Les litt av det som står på denne sida så vil du kanskje forstå kva det dreier seg om.

    Du har gått idrettslinja, og då skulle det automatisk bety at du har greie på ting som skjer på ein høgskule?
    Har gått idrettslinja på VGS eg også, men i motsetning til deg vil eg tru så har eg også bachelorgrad idrett frå HISF.
    Honnør gitt av : Ivrig pingle, 06. januar 2009, 23:04
    42  Generelt / Loggbok Online / Sv: Ivrig pingle: har endelig fÃ¥tt en A pÃ¥ en eksamen 15. desember 2008, 14:02
    Ka studerer du IP?
    Grattis med bra karakter Smiley
    Honnør gitt av : Ivrig pingle, 16. desember 2008, 00:00
    43  Generelt / Loggbok Online / Sv: Egil Skallagrimssons saga 22. november 2008, 21:17
    Hei!!
    MÃ¥ bare sei eg er mektig imponert over det du skal gjere Bow

    Har vore inne å lest på nokken sider på nettet om nyretransplantasjon:
    http://www.rikshospitalet.no/portal/page/portal/no/forsiden/sykdom/behandling/detaljer?p_doc_id=37306

    http://www.rikshospitalet.no/ikbViewer/page/no/pages/sykdom/behandling/detaljer?p_doc_id=36460&p_prev_id=37306

    Sitat
    I forbindelse med operasjoner blir muskelfibre kuttet over. Dette er viktig å ta hensyn til i forbindelse med fysisk aktivitet.

    Unngå tunge løft de første 8 ukene etter transplantasjonen. Begynn med et par kg og øk deretter med 1 kg i uken. Ikke tren bukmuskler/magemuskler før etter 8 uker. Ikke jogg eller hopp de 3 første måneder etter transplantasjonen.

    Dette er jo sikkert veldig individuelt. Kjem an på den enkeltes helse, fysiske form osv før inngrepet og korleis ein takler inngrepet.
    Kva du kan trene er eg usikker på. Kan ikkje tenke meg at kostholdet skal vere så ulikt eit normal, sunt kosthold.

    Lykke til!

    Honnør gitt av : Egil Skallagrimsson, 22. november 2008, 21:20
    44  Generelt / Loggbok Online / Sv: Axis treningslogg - citius, altius, fortius. 14. september 2008, 17:08
    Kardio:

    Løping på mølle:
    10 km pÃ¥ 37 min og 55 sekund woot woot woot Snittfart pÃ¥ rundt 16 km/h. Sjølv om eg har gÃ¥tt opp 3-4 kg dei siste mÃ¥nedene sÃ¥ blir utholdenheten bedre Grin. Nydelig  Grin
    Honnør gitt av : Ossie, 14. september 2008, 17:10
    45  Generelt / Loggbok Online / Sv: DannyOceans Loggbok. Ned i vekt/fettprosent. 26. august 2008, 13:26
    Skulle egentlig trene på studio igår, men tok en tur til jotunheimen fredag kveld, så jeg gikk på toppen av Galdhøpiggen igår rett og slett!
    Jaggu bra  Grin
    Honnør gitt av : DannyOcean, 01. september 2008, 20:10
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!