Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 5
 • 1  Trening / Styrkeløft / Knebøysko på: 13. august 2009, 22:32
  Har noen pent brukte knebøysko i størrelse 37 til salgs? PM mottas med takk:)

  Hilsen Sigrun
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Prosjekt under utarbeidelse, dvs meg... på: 20. september 2007, 22:28
  Et mer seriøst og selvhøytidlig nick hadde ikke plaget min selvutnevnte personlige trener like mye, men takktakk for gode forslag!
  Og tusen takk for lykkeønskningen  Smiley
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Prosjekt under utarbeidelse, dvs meg... på: 20. september 2007, 22:20
  Når man er stressa student kan forholdet til tastatur, og alt som har med nedføring av ord og bokstaver egentlig, bli noe ambivalent! Selv om treningen heldigvis kan gå sin nogenlunde vante gang! Og nicket legger heldigvis ikke opp til forventninger om 120kg i benken eller rompetouchergulv-dype knebøy (enda) biggrin
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Prosjekt under utarbeidelse, dvs meg... på: 20. september 2007, 22:12
  Å hooiicchh nå er det lenge sida sist det skjedde no fra meg innpå her gitt!
  Men treninga er med unntak av sommeren nogen lunde opprettholdt, og med fornya treningskort for skoleåret skal loggen forhåpentligvis snart i bruk igjen. Til Aktiviteten så tusen takk for tilbudet i desember biggrin Men er mulig at beskjeden ble borte i Joakims hode....tihi,men at jula uansett foreløp som planlagt, som treningsfri Smiley Hvis ikke skriveangsten tar meg, skal atter en gang nysgjerrige rørosinger og ellers interesserte få oppdateringer fra samboerparet Gørrsterk/Ikkenåsterkenda`s treningsopplevelser oppe på Dragvoll.
  Men en ting kan je garantere asså, de dagan Gørrsterk stikk nedi den illeluktende, soppbefengte og klaustrofobiske kjellern på KK, så e det garantert uten meg! En honnør te alle trenende som te tross for det helsehostile miljøet nedi der oppleve sportslig fremgamg! Bow
  5  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Hvor ofte dusje håret? på: 18. september 2007, 14:44
  damn, der var jenta si som kunne haar gitt Wink
  Tech-9 som hadde rett der gitt Grin  Bøkene fra vgs var borte så snart jeg fikk solgt dem..det begynner å bli noen år siden..
  6  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Hvor ofte dusje håret? på: 18. september 2007, 13:40
  Hår og hodebunn vaskes etter behov, men dersom hyppigheten tilsier det, må man tilpasse shampostyrke og varmebehandling. Håravfall er helt normalt, antallet hår i en terminal fase, og som dermed faller av under feks. børsting eller dusj, kan ligge på en rundt 80-100stk hår i døgnet.
   Bruk av hårføner påvirker ikke direkte det naturlige håravfallet, men kan ved overdreven bruk før til skader på håret, og brukne hårstrå som kan falle av fra "knekkpunktet".

  Hodebunnsmassasje og økt blodgjennomstrømning i hodebunn kan i tilfeller ha en positiv virkning for produksjonen av hår i matrix(hårsekk), men det viktigste for håret er, som for resten av kroppen, en sunn og god livvstil med tilstrekkelig tilførsel av de nødvendige vitaminene. Håravfall som følge av hormonelle forandringer eller indre sykdom må utredes og medisineres av kyndig helsepersonell, og kan ikke årsaksbehandles av eksterne pleieprodukter, selv ikke det som er kjøpt for dyre dommer i frisørsalong.
  7  Trening / Styrkeløft / Sv: Noen spørsmål til erfarne styrkeløftere. på: 21. mars 2007, 01:02
  Hei!

  Jeg har aldri konkurrert tidligere i styrkeløft (har noen konkurranser i vektløfting i ung alder), men funderer nå på å melde meg inn i en klubb og slenge meg med på noen konkurranser. Jeg har trent bøy, benk og mark i alle år og trent sammen med styrkeløftere i perioderså jeg har fått tilbakemeldinger på at jeg er djup nok i bøy og alt det der. Det jeg  lurer litt på er om dere anbefaler meg å kjøpe drakter nå med det samme, eller om jeg skal ta noen konkurranser uten utstyr først?

  Et annet spørsmål er hvilken type program jeg burde satse på når jeg ønsker å stille på stevne tidlig på høsten engang? Jeg har kikket litt på DIetmarprogrammene inne på styrkeloft.no og kan konkludere med at den treningen jeg har bedrevet tidligere stort sett har vært av "Mengdetreningsprinsippet".

  Et siste spørsmål...jeg har akkurat kikket gjennom resultatlistene fra NM i Styrkeløft 2007 og savner et navn. Noen som vet om Anett Langva fortsatt driver med styrkeløft? Møtte henne tilfeldigvis på en gjestetrening i Ålesund forbindelse med jobb for en tid tilbake og hun tok seg virkelig god tid til å prate og svarte på alle mine idiotiske spørsmål. Hadde vært kjekt å kommet i kontakt med henne igjen om hun fortsatt driver på. Hun fortalte meg at hun vurderte å gi seg pga skadetrøbbel så det kan jo godt hende hun ikke er aktiv lenger?
  Super innstilling du har! Smiley Og erfaringsvis så er styrkeløfterne mer enn villige til å dele av sin kunnskap og erfaring, så utstyret er det bare å hoppe i! Så får du ta styrkeløfternes tips her seriøst!  Dessuten så er det kanskje noen i et miljø rundt deg som ganske sannsynlig har noe brukt liggende som du muligens kan få sy litt på og å låne. Smiley
  8  Trening / Styrkeløft / Sv: RESULTATER NM I STYRKELØFT 2007 på: 02. mars 2007, 14:20
  Sølv til Joakim iallefall Smiley Med mere å gå på i benken.. Smiley
  9  Trening / Styrkeløft / Sv: RESULTATER NM I STYRKELØFT 2007 på: 02. mars 2007, 13:52
  Noen som vet hvordan det går med rørosingene?Var så bra oppdateringer under VM, synd hvis det ikke er det under NM også..
  10  Trening / Styrkeløft / Sv: Ny norsk rekord i benk! på: 16. desember 2006, 16:06
  Han skal gå i 82,5 ja! Hehe..studentøkonomien tåler ikke et større matbudsjett en det som er fra før biggrin
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Prosjekt under utarbeidelse, dvs meg... på: 11. desember 2006, 01:22
  Nå skulle jeg egentlig kommet med en saftig og utdypende oppdatering av mine siste trenings-bedrivelser, men må skyldig innrømme at bortsett fra sene kvelder på jobb, og tidlige morgenene ute i stallen, har det skortet på fysiske utfordringer her på Røros.  blush
  Må nok krype til korset hos Aktiviteten når han er tilbake fra Brasil, og spørre om en julepris for hjemvendte studenter, for skjønner jeg må slå følge med Rørosingen på trening skal det gå noen vei.

  Ellers så ser jeg at debatten rundt dokumentaren på TvNorge går ganske heftig her, og kjenner jeg provoserer meg noe voldsomt over relativt unge mennesker, som i 14-15-16års alderen har inntatt noe som minner mistenkelig om gryende pro-bole holdning.
  Nå er det ikke så veeldig mange år siden jeg var i den yngre aldersgruppen selv, og har flere på godt og vondt erfaringer fra miljøer, der det var vanlig at gutter planla russetida og alkohol-inntak etter "kurer" og forsyningsmuligheter/økonomi av steroider, og russetreff som gikk rett til helvette og og og osv osv......
  Dokumentaren fikk jeg dessverre ikke sett, men mener at dårlige reklame for noe som skummelt mange ungdommer rundt omkring i dag ser på som kroppsidealer, er mere positivt enn negativt...Kunne skrevet i evigheter om temaet egentlig, men skjønner at steroider (mere enn synthol) beklagelig vis er et ømt tema hos enkelte innpå her...

  Da hadde jeg vel egentlig fått sagt det jeg skulle, og enda litt til, og satser på at neste gang blir mere "vettug" hva treningsfremgang angår biggrin
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Prosjekt under utarbeidelse, dvs meg... på: 04. desember 2006, 23:24
  En ganske ålreit trening i dag, med teknikk som det store stikkordet. Ikke noen tunge vekter og med sett på  alt fra 6-15 reps, men still, regner med det er ei som kommer til å være støl på julegaveshopping i mårra biggrin

  10min oppvarming på sykkel.

  3 sett med sit-ups og rygghev.
  5 sett med knebøy.
  4 sett med benkpress.
  4 sett med markløft

  Avslutning med triceps og biceps.

  Føler kanskje at kontrollen blir bedre, så får jeg bare håpe at styrken kommer av seg selv :Smiley
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Prosjekt under utarbeidelse, dvs meg... på: 30. november 2006, 15:53
  Hehe..Nils Henning har rett, Nazi-Jokke er en flink trener, men nå var vel det før han traff på et sånt stabeist å skulle trene biggrin Men ser egentlig ganske positivt på det, for så lenge all damp og aggressjon slipper ut under vekter, så er det ikke så mye til overs for "hjemmebruk". Så da blir jeg sterkere, Nazien får boosta egoet sitt, og alt blir veeeldig fredelig i nedre allè. Til og med sossene på senteret på gløs får underholdninga si! :Smiley
  14  Trening / Forum for ungdom / Sv: får man kviser av kreatin????? på: 30. november 2006, 00:50
  Temaet er tatt opp før, opptil flere ganger, og til og med undertegnede har kommentert de påstandene som er kommet her. Så kan nok hjelpe å finne frem de gamle trådene igjen Smiley
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Prosjekt under utarbeidelse, dvs meg... på: 30. november 2006, 00:11
  En på flere måter tung trening i dag, da Nazi-Jokke, hadde bestemt seg for å ta "prosjektet under utarbeidelse, meg" mildt sagt alvorlig.
  Men med en nazi trener, og en stabukk av en "trainee" ble det nok noen gnisninger, Argue og treninga i dag bærer preg av det, så sånn ble dagens trening seende rent fysisk ut:

  Et lite 10-minutt på sykkel som oppvarming

  Sit-ups 3x20

  Rygghev,strake med 3x10 (med 5kg)

  Knebøy:
  2x10 (20kg)
  x-antall misslykka forsøk med 40kg (NJ ikke fornøyd med teknikken) Argue
  + noen flere med 30kg (samme som over) Argue
  1x10 (20kg)


  Benkpress
  2x10 (20kg)
  2x3 (25kg) (ibid som over) Argue
  2x3 (24kg)
  +++Noen forskjellige teknikkøvelser

  25min intervall på tredemølle, som aggresjonsutløp mot tidligere nevnt NJ. Måtte avbrytes etter 25 min pga. noe en av de mannlige joggerne ved siden av meg hadde spist til middag, I say no more..
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 5
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!