Skrevet av Emne: Kvinnelige byggere  (Lest 15810 ganger)

Utlogget ivar.v

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 562
  • Honnør: 188
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 562

Sv: Kvinnelige byggere
« #60 : 27. oktober 2010, 21:45 »
Beklager hvis jeg missforstod.
 
Jeg nevnte svart/hvit fordi jeg tolket det slik at du mener at hvis en sier en liker grønn, er lilla en stygg farge. Jeg sa at jeg synes litt magemuskler er pent, ikke at en liten bilring er stygt. Case closed.


Hvorfor i alle dager skal en ikke få krittisere?. Hva har vi dommere til?. En bodybuilding konk uten dommer hadde vært artig. Ingen til å mene hvor den ene er penere enn den andre...
Du missforstår. Jeg sier ikke at bodybuilder kvinner er stygge. Jeg sier at i mine øyne passer ikke en kvinne med mye muskler.

Hadde vi snakket om dette face2face ville vi begge oppfattet hverandres poeng. Når vi begge sitter bak et tastatur er det mye en har på hjertet.

Tror jeg har oppfattet poenget ditt. Alle har lov å like ditten og datten, men folkeskikk er et stikkord i dette. Muligens ikke du som var verst her (ErikJm helt klart), men ser ikke poenget med å kritisere utseende til noen. Hvertfall ikke når de trener for å se ut slik de vil.

Men ang dommere i byggerkonker, så kritiserer de ikke - de dømmer. De dømmer ut ifra størrelse, harmoni, definisjon, posering osv. Ikke om de synes de er attraktive eller ei.

Smiley

Gå til:  

Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

Effektiv beintrening

Trening30.07.202069

Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?