Skrevet av Emne: Satyricon-Dietten v2.0  (Lest 2170 ganger)

Utlogget Satyricon

 • Superavhengig
 • ******
 • Innlegg: 1 184
 • Honnør: 62
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 1 184

 • We are forever captured.. In the embrace of death!
Satyricon-Dietten v2.0
« : 06. november 2010, 17:08 »
5-6 måltid om dagen gjør deg feit!!!

De fleste dietter av denne typen stenger ned thyroid kjertelen. Folk jakter på den perfekte ketose dietten, men de blir som oftest lurt.

Så lurer du kanskje, hvilke dietter stenger ikke ned thyroid kjertelen? Vell det er 3 måter å få det gjort på, la oss først gå gjennom dem: Mangel på Karbohydrater, varme (dnp og yttre påvirkning) og DNP som bindes til t4 protein og ødelegger dem, noe som er meget bra, men det er en annen historie, og ingen som gidder å tenke på DNP som er normal i hodet. Så da står vi faktisk igjen med mangel på karbohydrater. I dette eksempelet holder vi oss også unna CLA og Pyruvate. En diett form som ikke stenger ned hormonproduksjonen er en av og på diett, hvor man spiser mye en dag, for så å redusere neste dag. Dette vill i alle fall ta utrolig lang tid for å oppnå ønskede mål... fettreduksjon.

Så hvorfor ikke spise 5-6 måltid om dagen?? Fordi det gjør deg feit!! Nå skal vi forsøke å bruke den ketogene forfatterens egne argumenter: Insulin gjør hva? Det hjelper glukose og nødvendige næringstoffer inn i cellene, inkludert fettceller!! OG legg merke til dette: Det stopper "lipolysis" (Forbrenning av fett). La meg gjennta det: DET STOPPER FETTFORBRENNINGEN!!!!

Hvis jeg spiser 5-6 ganger om dagen kommer jeg til å stoppe fettforbrenningen hver gang jeg spiser, fordi insulinnivåene øker.. og hva skjer da? Si det sammen med meg: Det stopper fettforbrenningen (Lipolysis).
Du kan IKKE brenne fett om du eter hele dagen!!!!

Spør deg selv, nårtid ble 5-6 måltider standarden? Svaret er enkelt, den dagen måltidserstattninger ble pushet. Her snakker vi om selskaper som vill selge sine produkter, hvordan? Spis så ofte at du ikke klarer å lage deg mat, bruk heller våre måltidserstattninger så du kan spise enda flere ganger i døgnet!!!  Løsningen er grei, kast driten, du trenger ikke dem lenger!

Ok, så vi starter på vår diett om morningen. Kvelden i forveien ladet vi opp med karbs før vi gikk til sengs. Det er nå morning og vi våkner opp og kroppen vår er i hvilken tilstand??? Fettforbrennende modus så klart!!! Det første du vanligvis lærer er å gjøre aerobicen din om morgenen før du spiser. Siden vi er i en fettforbrennende modus. Siden du er i en fettforbrennende modus, hvorfor vill du da ødelegge denne med å spise mat som vill øke insulinnivåene dine? Og hvorfor?? Hvilke øvelser er du har tenkt å gjøre som krever all den energien? Husk, du er allerede karbet opp fra i går kveld! Dersom du allerede er karbet opp, og spiser mer karbohydrater til frokost, hvor går så disse karbsene? De kan ikke gå til musklene dine, så de går rett over til FETT! Så frokosten gjør deg feit! Så hva gjør vi? Du skal mest sannsynlig sitte i bilen din til jobb, sitte på kontoret i 8 timer eller hva du enn gjør for levebrødet ditt. Det eneste som trenger "sukker" er hjernen din, og den trenger ikke mye.  For å holde deg i og øke forbrenningen drikker du kaffe, tar dine fettforbrennere (hva det enn måtte hete). Kaffen undertrykker blodsukker og fettforbrennerne får kroppen til å utskille noradrenalin, som er ett potent fettforbrenningshormon. Dersom du blir sulten kan du ta deg en protein shake, men ikke noe sukker. Fruktose går rett til fett automatisk og protein holder glycogen nivåene oppe som er en annen fettforbrenner. Du vill ikke ha for MYE protein, eller så kan det konverteres til sukker som igjen vill gjøre deg feit...

Så hva gjør du til lunsj? Du vill selvsagt forbli i fettforbrenningstilstanden din ikke sant? Først la oss see på hva andre anbefaler. SPIS DITT STØRSTE MÅLTID TIL LUNSJ! Dette er absolutt feil! Hva skjer en time senere? Du er så trøtt fra insulinøkningen at du knapt kan tenke klart, og det tar deg resten av dagen å forsøke å holde deg våken.. Ikke bare det, men alle karbsene du spiste vill bli brukt som fettlagring. Hva har du liksom gjort for å tømme leveren eller musklene dine for karbs? INGENTING!!! Du satt som ett slakt ved skrivebordet og gikk muligens til kantina for å kjøpe deg lunsj. Musklene dine trenger ingenting, så alt går til fett og du ødela fettforbrenningen din på toppen av det hele pga insulinøkning. Det du skal gjøre er å spise ett lavglykemisk måltid, med mye fett. F.eks. en salat og ta mer fettforbrennere og gjerne en ny proteinshake. 2 timer og 45 minutter før du skal trene spiser du ett lavglykemisk måltid, eksempel havregryn eller ett eple.

Dette er vitenskapelig bevist til å øke prestasjonene dine og vill hjelpe deg til å brenne mer fett. Du trener og så spiser du! Musklene dine er da klargjort for vekst og nå ønsker du insulinen økt til en topp så du kan få mer glukose og aminosyrer inn i dem. Vi vet også at mesteparten hvis ikke allt av restitusjons substansene må bli tilført musklene i ett vindu på 2 timer og igjen før det har gått 6 timer.

Umiddelbart etter treningen inntar du opp til 400 kcal i en glukose/proteinshake. 2 timer senere smeller du til de skadede musklene med ett nytt måltid, ett vanlig måltid. Musklene dine er nå ladet opp med glukose og protein og de venter på at du skal komme deg i seng og sove.. så de kan nyte godt av GH. (Growth Hormone).

Så enkelt er det bare, sjekk det ut igjen: du er nå karbet opp, om morgenen er du i nærheten av ketose og du ønsker å holde det slik. Spising vill ruinere det så ikke spis. Dessuten vill insulin og karbs fra måltidet ikke ha noen plass å gå, så alle kalorier vill bli omgjort til fett. Du gjøt ikke noe hardt muskelarbeid om morgenen så du trenger ikke spise mye karbohydrater til lunsj heller, så dermed holder du deg i ketose.

Spis ett lavglykemisk måltid 45 minutter før du trener. Den virkelige spisingen fåregår ETTER du har trent, og det er hvordan og når du gjør det. Enkle karbs og protein også spiser du måltidet ditt. SOV!!! Du trenger ikke noen dyre piller eller pulver eller spesiell mat. Det kan ikke bli enklere!

Det er tilskudd og steg å ta for å få mest mulig ut av thyroid og lever, men det kommer senere.

Vitenskapen:
Study performed by Taylor and colleagues.

Following ingestion of a test meal consisting of cereal, skim milk, scrambled eggs, French toast, apple
juice, and a milk shake [200 g (60% or 800 calories) carbohydrate, 45 g (21% fat or 405 calories), 80 g
(19% or 320 calories) protein; 1,914 kcall] [The total calories and the breakdown of the intake is wrong
because my scanner screwed it up and I don't have the original] by healthy subjects, muscle glycogen
concentration did not start to rise until 1-2 hours after eating, and the increase was not statistically
significant until 3 hours after eating. Seven hours following the meal, plasma insulin levels were still
elevated threefold. Four hours following the meal, muscle glycogen began to fall, suggesting a flux of
excess carbon out of the muscle and into storage as triglycerides (fat).

Nok ett godt argument for denne diettformen. Dette studiet er større enn det som er gjenngitt her, men det er denne delen som er mest interesant.

Dette var ett blandet måltid som innbefattet fett. Dette er ikke det du vill gjøre etter trening. Se bare hvor lang tid det tok glykogen nivåene å stige i musklene. 1-2 timer og det var ikke viktig før 3 timer. Du trenger ikke fett og enkle kabs med protein etter trening. Syv timer etter måltid, var insulinnivåene i blodet elevert 3 ganger over normalen. Så du vill spise små måltid hele dagen fortsatt? Poenget er det at om en spiser blandede måltid så stiger insulinnivåene og de holder seg eleverte over lang tid. Faktisk, etter 7 timer ville nok de fleste sikkert ha spist 2 ganger til! Og da ville insulinnivåene bli pushet opp enda høyere og lengre. Husk, dersom insulin er tilgjengelig, er fettforbrenningen negativ! Den magiske sisste linje. Fire timer etter måltidet begynte muskelglykogenet å synke, noe som peker i rettning av en variasjon i overskuddskarbon ut av muskelen og inn til lagring som triglyserid. (fett).

Det er dette som er hele poenget med dietten, hvorfor du bare spiser karbs etter trening. Hvorfor? Fordi du karbet opp etter trening når det som viktigst og videre økning av karbs vill lekke ut av en allerede oppkarbet muskel og bli lagret som fett.

Igjen, jeg skal gi deg grunnprinsippene, resten vill de fleste tenke seg til selv;
Basekaloriene skal beregnes utifra 22-28kcal pr kg kroppsvekt. Allt kalori-inntak er regnet ut ved å gå tilbake fra "etter treningsmåltidet". Det måltidet tar du inn ca 1g karbs pr kg kroppsvekt. Du tar også 1g myse eller soyaprotein for hvert 2.5g karbs som du regnet ut. Gjør dette umiddelbart og igjen 1-2 timer senere. Trekk fra de tallene fra din totale kalorimengde og finn ut hva som gjenstår for resten av døgnet.

Eksempel:

90kg mann x 26/27 kcal = ca 2400 kcal.
90kg = 90g Karbs etter trening.
90/2.5 = 36g protein.

90g karbs = 360kcal
36g protein = 145 kcal
Totalt inntak: 505 kcal.

Gjør du dette igjen 1-2 timer senere har du fått i deg 1010 kcal.

2400 - treningsmåltid = 1390 kcal igjn som du skal spise de neste 24 timene. (Nesten 3 big macs) kan du ikke klare deg gjennom dagen på de kaloriene tror jeg det ligger mer på disiplin siden enn noe annet. Med den mengden proteiner er det faktisk vannseklig å spise mer etter de 2 måltidene.

Alle de tidligere måltidene dine skal være ikke glykemiske! Unntaket er 2-3 doseringer av 200kcal i form av frukt for tilsammen 400-500 kca i karbs for å holde leveren din i gang med konvertering av t4-t3. 200 om morgenen og 100 kcal eller rundt der til lunsj og 1-200 2 timer før treningsøkta. 1390 - 500 kcal etterlater deg med ca 890 kcal. Tar du 2.2g protein pr kg kroppsvekt, noe jeg finner vanskelig å opprettholde, er det ca 200g protein og 800 kcal. Du har allerede inntatt 72g protein (2 x 36) som tilsvarer 288 kcal. Fra formiddag til din neste trening trenger du å få i deg 128g protein eller 512kcal gjennom protein. Det etterlater deg med bare 378kcal i form av fett, som tilsvarer 42g. Sørg bare for at du spiser myseprotein og egg om morgenen, så kan du spise kylling eller tunfisk til lunsj.


Dette er en diett som ikke er meningen at du skal bruke for å bygge deg opp, dette er en diett for å ivareta din muskelmasse mens du fjerner fett. Det ligger mange myter i forhold til diett, dette er ett forsøk på å fjerne dem fra eksistensen, ved å spise i ett mønster som nevnt over.

Dersom du finner dette ulogisk eller lite troverdig må du faktisk finne forskningsresultater som viser dette. Logikk og fysiologiske prosesser er vidt forskjellige og går ikke hånd i hånd.
Satyricon - Spiller hardt - Trener hardere!

Utlogget thy

 • Skravlekopp
 • ******
 • Innlegg: 1 832
 • Honnør: 131
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 1 832

Sv: Satyricon-Dietten v2.0
« #1 : 10. november 2010, 06:45 »
.

Utlogget maxgain

 • Erfaren bruker
 • ****
 • Innlegg: 310
 • Honnør: 17
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 310

Sv: Satyricon-Dietten v2.0
« #2 : 14. november 2010, 20:05 »
Dietten gir insulinet en mye større rolle enn det som er reellt, men helt klart et kurant konsept for å gå ned i vekt. Minner litt om IF.

Utlogget Satyricon

 • Superavhengig
 • ******
 • Innlegg: 1 184
 • Honnør: 62
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 1 184

 • We are forever captured.. In the embrace of death!
Sv: Satyricon-Dietten v2.0
« #3 : 15. november 2010, 00:33 »
Det stemmer nok, har personlig hatt veldig god nytte av dette. Bruker dietten til bulking også, men legger meg da på 500kcal i pluss, øker kardioen noe, og resulterer i mager økning aka Lean Gains =D

Tror egentlig at for de fleste som kjenner kroppene sine og har holdt på med diett, trening etc en del år, så har de fleste sin egen greie som virker for dem. Er egentlig det viktigste.
Satyricon - Spiller hardt - Trener hardere!

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!