Hei. <-- Gutt(!?) 19 år. Første post på forumet. Har noen spørsmål når det kommer til Low carb diett.
Innledning:
Har ikke så mye peiling på kosthold, noe min far har (lege). Har trent stort sett hele livet mitt, men begynte først og fremst målrettet forbrenning etter sommeren. Merket resultater etter noen måneder. I julen la jeg meg helt ut, men nå er jeg igang igjen:)
Kort om fortidens kosthold\treningDe første månedene spiste jeg:
frokost: skyr+korn
lunsj: 6 grove brødskiver med kjøttpålegg (snakker spelt isteden for hvete, får nok ikke noe grovere brød, hjemmelaget).
Middag?: Stort sett kylling.
Mellommåltid etc Egg og bacon.
+ Store mengder Pepsi Max.Dette var vel et avrundet sammendrag av mitt "standard" kosthold.
Trente under denne perioden RYP grunnprogram.Ble mye trening! var flink med cardio.
MEN jeg var ofte lite flink i helgen, ble ofte pizza og snop
Vekt\høyde:190 cm høy
90 kg
Vil tørre og påstå at jeg har ganske mye muskler. Har en bra overkropp (sett bort ifra fettet). Brystpartiet er jeg nesten fornøyd med. Selvom det ikke hadde skadet med litt mer markerte brystmuskler. Overarmene er ikke markerte.
"Problemstilling" :Jeg har for mye underhudsfett (helt klart).
Nederst på magen har jeg rett og slett en fettklump og har vel også håndtak på sidene.
Jeg er klar over at dette ikke blir lett, og jeg er innstilt på et helvete. og MYE trening.
Mål:Først og fremst bli kvitt
"mageklumpen" og håndtakene. Litt mer markerte muskler kommer vel med dette.
Så til hovedspørsmålet:Jeg har ikke kompetanse nok til å sette opp et ordentlig kosthold. Skal jeg kutte alt av karbohydrater? (bortsett fra 20 mg eller lignende?) Leser at folk blir fortalt at de må måle inntaket av kalorier, hvordan vet jeg hvor mye jeg trenger?
Og hvordan blir det med spisedager. Hindrer det fremgang? Må ærlig innrømme at spisedagene (ble vel litt for mange) reddet meg under RYP-perioden. Men vil kjøre dette 100%, ikke noe halveis.
Er vel dette kostholdet som hindrer meg i å har 100 % effekt.
De siste dagene har jeg kjørt:Frokost (Proteinshake med havregryn)
Lunsj (Skyr, eventuelt YT restutisjonsdrikk kombinert med en banan, dette grunnet trening).
Middag (en pakke kyllingkjøttdeig kombinert med 2 speilegg og 3 skiver bacon).
Kveldsmat (Blir ofte speilegg og bacon).
Oppsummering av spørsmål:Kutte alt av karbohydrater? (eller hvilken kilde og hvor mye skal dette komme fra?)
Måle inntak av kalorier? (Hvordan?)
Kutte spisedager?
Og eventuelt nyttig informasjon :
Har prøvd å sette dette opp lettest mulig med mest mulig informasjon. Setter utrolig pris på alle tilbakemeldinger.