Verste mølet jeg har lest. Naturlig mat er det som smaker best i mine øyne(eller munn). Jeg lager all mat fra bunnen av(nesten), og spiser god mat hver dag, basert på ferske grønnsaker(ofte økologisk), kjøtt og mye annet snadder. Ferdigmat, posemat og lignende kjøper jeg ikke.
Skjønner det du sier, men grunnen til at du ikke liker tunfisk er fordi hjernen din er vant til sukker, salt og fett i maten. Gå til en rawfood butikk, kjøp kylling eller fisk og se hvor 'godt' det smaker.
Hvis du mener raw-food er det samme som naturlig mat(?), er det vel ikke så mye vits og diskutere med deg heller.
En kost utelukkende på raw-food er forøvrig helseskadelig.
Som kroppsbygger bør man ikke behandle munnen som en fornøyelsespark, for det vi strever for, eller iallefall BØR streve for er helse og optimal muskelvekst.
Kroppsbygging har vel heller ikke så mye med optimal helse og gjøre heller.
En av de, om ikke den beste ernærings og livsstilsguruene i historien sa en gang;
"If it taste good, -Spit it out!"
Ordentlig, naturlig mat smaker ikke godt. Uheldigvis er det slik i vår verden samt kroppsbygningsmiljøet at de fleste spiser hva som helst, enten det er stappfullt av GMO og konserveringsstoffer som ødelegger kroppen din over lang tid og er kreftfremkallende, så lenge det er nok kcal/protein/carbs eller at de smaker godt nok. Et godt eksempel på dette er pølser av svin, ikke bare er gris et utrolig skittent dyr men vi bruker altså den verste delen av den for å lage pølser.. Et annet eksempel er macern, som har burgere som man kan ha på kjøkkenbenken i 5 år og den mugner ikke. Brødet ser likt ut, kjøttet ser likt ut, osten ser lik ut.
Og man lurer på hvorfor folk har kreft i verden...
Enig med McDonalds da