Skrevet av Emne: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132  (Lest 490447 ganger)

Utlogget Sigg1

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 319
  • Honnør: 159
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 319

  • Go hard or go home
Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2310 : 22. august 2012, 12:29 »
Endelig er intervjuet fra iform.no ute Smiley!

http://www.iform.no/pub/art.php?id=2647
Coach - Fast Form //
Sigvar@FastForm.no



188 cm
Alt fra 83-100 kg Wink

Dips: 39  44
Pull-ups: 18  23
Roing på 1. min: 334m 363m 374m

2012:
Oslo Grand Prix 4. plass (Beste nordmann Grin)
Sandefjord Open 4. plass
Fredrikstad Open 5. plass
 -Team Toppform

Osteopatistudent

Loggen: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=110041.0

Redstrek

  • Gjest
Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2311 : 22. august 2012, 21:22 »
Bra video. Virker som dere har et bra miljø der borte! Selvfølgelig nevnte Blåbjørn Coco popsa sine  Grin

Utlogget Instant

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 42
  • Honnør: 4
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 42

Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2312 : 23. august 2012, 00:16 »
Det bildet var bare rått!  Shocked

Utlogget steele

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 522
  • Honnør: 154
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 522

  • Morrapose
Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2313 : 23. august 2012, 19:26 »
EPIC form Sigg! Cheesy

elmundox

  • Gjest
Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2314 : 24. august 2012, 03:30 »
Brutal form! Du viser utrolig mye lidenskap for det du driver med. Kundene dine er heldige Smiley

elmundox

  • Gjest
Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2315 : 12. september 2012, 08:20 »
Hva skjer her om dagen?

Utlogget Styrketrenern

  • Global Moderator
  • *****
  • Innlegg: 530
  • Honnør: 138
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 530

Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2316 : 13. september 2012, 12:36 »
Formbilde snart?
"my buddy benched 395 in high school, half the kids said genetics the other half said steroids,? no one said hard work and dedication..."


Utlogget Sigg1

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 319
  • Honnør: 159
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 319

  • Go hard or go home
Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2317 : 17. mai 2013, 00:54 »
Coach - Fast Form //
Sigvar@FastForm.no



188 cm
Alt fra 83-100 kg Wink

Dips: 39  44
Pull-ups: 18  23
Roing på 1. min: 334m 363m 374m

2012:
Oslo Grand Prix 4. plass (Beste nordmann Grin)
Sandefjord Open 4. plass
Fredrikstad Open 5. plass
 -Team Toppform

Osteopatistudent

Loggen: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=110041.0

Utlogget steele

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 522
  • Honnør: 154
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 522

  • Morrapose
Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2318 : 20. mai 2013, 19:33 »
Good shajt! Cheesy

CBB snart eller? Wink

Utlogget Jan S

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 247
  • Honnør: 110
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 247

Sv: Sigg1 - referat fra Oslo Grand Prix s. 132
« #2319 : 08. august 2013, 21:12 »
Nå ser du bra ut mr! Smiley Scenen snart?
Meritter i AF
Stavanger open  2pl ( debutant ) 2009
Trondheim open 1pl 2009
Nm 2011 2 pl

Sponsorer:  www.mhkosthold.no
                 www.shadowtans.no

Profil: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=87272.msg1267675;topicseen#new

Gå til:  

Hva slags oljer bør du velge? Vi avslører de beste kildene.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20193

En rekke nye matvarer er på vei ut i butikkene i disse dager.

Superrask potetskrelling

Kosthold12.10.2019213

Genialt og enkelt trips. Se video her!

5 matvarer du bør ha i kjøleskapet

Kosthold11.10.2019238

Disse ingrediensene inneholder masse viktige næringsstoffer og kan brukes til det meste.

12 enkle steg for å komme i form

Kosthold10.10.20191891

Få et optimalt kosthold. Følg disse 12 trinnene.