Skrevet av Emne: Polyphenol degregation in cocoa  (Lest 6421 ganger)

Utlogget PhilLynott

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 039
  • Honnør: 173
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 039

Polyphenol degregation in cocoa
« : 28. november 2011, 21:36 »
http://www2.hcmuaf.edu.vn/data/lhquang/file/Cocoa/The%20kinetics%20of%20polyphenol%20degradation.pdf

Legger ut denne her mest for min egen del, så jeg vet hvor jeg har den. Konklusjonen er at jo høyere temperatur kakaoen tørkes ved, desto mindre polyfenoler er igjen.
Thin Lizzy!
BP: 128
KB: 150
ML: 180

Gå til:  

Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

Effektiv beintrening

Trening30.07.202069

Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?