Skrevet av Emne: Polyphenol degregation in cocoa  (Lest 9081 ganger)

Utlogget PhilLynott

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 039
  • Honnør: 173
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 039

Polyphenol degregation in cocoa
« : 28. november 2011, 21:36 »
http://www2.hcmuaf.edu.vn/data/lhquang/file/Cocoa/The%20kinetics%20of%20polyphenol%20degradation.pdf

Legger ut denne her mest for min egen del, så jeg vet hvor jeg har den. Konklusjonen er at jo høyere temperatur kakaoen tørkes ved, desto mindre polyfenoler er igjen.
Thin Lizzy!
BP: 128
KB: 150
ML: 180

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!