Skrevet av Emne: Polyphenol degregation in cocoa  (Lest 6361 ganger)

Utlogget PhilLynott

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 039
  • Honnør: 173
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 039

Polyphenol degregation in cocoa
« : 28. november 2011, 21:36 »
http://www2.hcmuaf.edu.vn/data/lhquang/file/Cocoa/The%20kinetics%20of%20polyphenol%20degradation.pdf

Legger ut denne her mest for min egen del, så jeg vet hvor jeg har den. Konklusjonen er at jo høyere temperatur kakaoen tørkes ved, desto mindre polyfenoler er igjen.
Thin Lizzy!
BP: 128
KB: 150
ML: 180

Gå til:  

Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.