Skrevet av Emne: Polyphenol degregation in cocoa  (Lest 5628 ganger)

Utlogget PhilLynott

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 039
  • Honnør: 173
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 039

Polyphenol degregation in cocoa
« : 28. november 2011, 21:36 »
http://www2.hcmuaf.edu.vn/data/lhquang/file/Cocoa/The%20kinetics%20of%20polyphenol%20degradation.pdf

Legger ut denne her mest for min egen del, så jeg vet hvor jeg har den. Konklusjonen er at jo høyere temperatur kakaoen tørkes ved, desto mindre polyfenoler er igjen.
Thin Lizzy!
BP: 128
KB: 150
ML: 180

Gå til:  

Dette er 500 kcal!

Sunn proteinrik julebakst

Kosthold05.12.2019247

Er du i gang med bakingen til jul? Prøv dette.
Se studien.
Her ser du 45 forskjellige idretter med trente kropper.

Hvor sunn er egentlig bananen?

Kosthold30.11.2019111

Treningsmat eller sukkerbombe? Det er mange meninger om denne gule frukten.