Skrevet av Emne: Legge på fett og muskler samtidig?  (Lest 962 ganger)

Utlogget elefant

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 2
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2

Legge på fett og muskler samtidig?
« : 15. februar 2012, 22:58 »
Hei, poster i dette forumet for "viderekommende" selv om jeg er nybegynner, da jeg ønsker å spørre dere som har peiling om råd. Det er bare å flytte tråden hvis det er uaktuelt for denne posten å ligge her.

Jeg er en utrolig spinkel dame som ønsker å legge på meg på en sunn måte. Sikkert mange som himler med øyne over problemstillingen, ettersom det finnes 1000 artikler om emnet, men jeg har lest meg opp om det og ikke funnet noen tilfredsstillende svar.
Det jeg ønsker er å bygge muskler og fett samtidig, da jeg helst vil legge på meg på en sunn måte, og samtidig få litt feminine trekk. Jeg ønsker altså ikke å kun bli feitere, men heller ikke å kun få flere muskler, da jeg frykter for å se enda mandigere ut. Problemet er at folk sier det er umulig å legge på fett og muskler samtidig, da man mister fett over hele kroppen (ikke bare noen steder) av utholdenhetstrening, og at man ikke kan legge på fett når man trener styrke.
Hvis dette virkelig er sant, hvordan har det seg så at jeg ser utrolig veltrente kvinner med 6pack og ryggmuskler, men samtidig har store pupper, som kun består av fett? Det kan ikke kun være gener, isåfall har jeg jævlig dårlig gener, men håper jeg fortsatt kan gjøre noe med det. Håper det er noen der ute med kunnskap om emnet som kan komme med tips.

Dette er hva jeg har tenkt:

Kort forklart først
Kroppstype: Høy, spinkel, lav BMI, har bokstavelig talt helt flate bryster (A-cup er for stort). Flat rompe, men har likevel cellulitter. Ønsker å legge på ca. 10 kilo totalt (muskler og fett).

Mål
Ønsker en større rompe, uten å få cellulitter: Rompa må altså være kun muskler?
Ønsker å legge på brystvev (til en B-cup, altså ikke store, men at jeg ihvertfall har NOE): Altså kun fett.
Flat mage uten å miste brystfett
Sterkere rygg

Treningsplan
Squats med vekter for å bygge opp rompa
Ligge "planken" for å styrke rygg og mage

Mat
3000 kalorier per dag fordelt over 5 måltider:
Frokost, sunn snacks, lunsj, middag, sunn snacks.

Vil denne type trening være nok til å bygge muskler, eller vil jeg kun legge på fett? Kan jeg bygge en stor rompe kun ved hjelp av squats, eller vil rompa bli ennå mindre? Jeg tenkte også å kombinere med boksetrening (utholdenhet), men er redd for at det vil brenne for mange kalorier og at jeg ikke vil legge på noe brystfett. Ønsker ikke å legge på magefett i forsøk om å få større pupper. Er denne planen min grei? Har noen innvendinger/tips? Eller er jeg helt fortapt til å leve som en spinkel dame med kroppen til en 12åring resten av livet? Er det virkelig helt umulig å legge på fett ett sted, og muskler et annet?

Er det mulig for meg med den kroppstypen jeg har å oppnå de målene jeg ønsker? For å gi en idè av hvordan kropp jeg vil ha, kan de som ønsker google "Brianna Frost". Advarer mot lettkledde bilder. (Ble bannet fra et tidligere forum og anklaget for å være useriøs da jeg la ut bilde av henne). Jeg ønsker altså ikke å se ut som en pornostjerne, og vil være så naturlig som mulig, så tips om silikon etc vil jeg ha meg frabedt. Vil bare ha litt ghetto rompe, og en håndfull pupp, uten å være feit. Når andre jenter klarer det, ønsker jeg å tro at det er mulig for meg og.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!