Skrevet av Emne: Brokkolistuing  (Lest 6856 ganger)

Utlogget regzine

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 9
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 9

Brokkolistuing
« : 19. april 2012, 09:17 »
Brokkolistuing

3-4 porsjoner

1 Brokkolibukett

ca 100 g Pastinakk

ca 100 g Sellerirot

ca 100 g Persillerot

0,5 dl Matfløte

Pepper og hvitløkspepper

Del opp brokkolien, og skjær rotgrønnsakene i terninger. Kok dem opp så de blir mør og god. Når koketiden er over, siler du av vannet, og moser dem i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Ha så i matfløte, og smak til med pepper og hvitløkspepper.

Vegetabilsk matfløte, som jeg brukte, inneholder mindre fett enn vanlig.

Stuingen passer ypperlig til hvit fisk, svin eller biff. Dersom du ønsker å redusere karbohydratinnholdet ytterligere, kan du erstatte rotgrønnsakene med et brokkolihode.

På min blogg finnes det flere sunne og gode oppskrifter, med delikate bilder.
http://suntoggodtregine.blogg.no/
www.suntoggodtregine.blogg.no - sunnhet er enkelt

Whatever your mind can conceive and believe, the mind can achieve.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!