Skrevet av Emne: Seig kylling, hjelp!!!!  (Lest 12245 ganger)

Utlogget b0rt

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 417
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 417

Seig kylling, hjelp!!!!
« : 24. juni 2004, 21:31 »
Var i sverige for 2 uker siden og kjøpe  masse kylling. Første fileén var fin , neste ble seig ,nesten tyggegummi og slik har resta av kyllingen vært og. Har jeg kjøpt dårlig kylling eller gjør jeg no feil når jeg steker den ??

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #1 : 24. juni 2004, 21:54 »
hva slags kylling er det?
hvordan tilbereder du den?

Sats på gullfågelen(svensk) hvis du kjøper kyllingbryst. Den danske er litt billigere men den har de sprøytet inn  vann i for å øke vekten og er ikke god. Under steking slipper den ut igjen vannet og kyllingen blir mer kokt enn stekt, dette kan gjøre den litt seig.



Utlogget b0rt

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 417
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 417

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #2 : 24. juni 2004, 22:09 »
Jeg kjøpte gullfågel ja, tar den opp, tiner den sånn halveis og steker den i panna.

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #3 : 24. juni 2004, 23:06 »
jeg tiner halvveis opp, skjærer opp kyllingen og steker den. steker du brystet helt kan det være derfor.Skjær det opp først så blir det bra det her.... 2thumbsup

Utlogget EnUngPumper

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 402
  • Honnør: 53
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 402

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #4 : 25. juni 2004, 01:47 »
haha.. jeg gjorde samme feil og Grin Svensk kylling er noe dritt. Unaturlig konsistens, litt sånn gummi aktig. Kjøpte 30 kg, sliter med å komme igjennom alt.
Det er ikke noe galt med kyllingen din, den er bare blitt marinert - noe som skaper denne rare konsistensen.

Neste gang blir det mega kjøp av norsk kylling på tilbud.
"To be or not to be, - that is the question"

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #5 : 25. juni 2004, 10:29 »
Synes svensk kylling er utmerket jeg. Men å kjøpe 30 kg marinert kylling er vel litt i overkant da Wink Kjøp vanlig kyllingbryst så kan du tilsette smak som du vil....

Utlogget b0rt

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 417
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 417

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #6 : 25. juni 2004, 10:37 »
Nå har ikke jeg kjøpt 30 kg da, heldigvs  Smiley. Men de 4 kg jeg har tar tid å få ned om de ikke bli kastet, neste gang blr det en tur til prior.

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #7 : 25. juni 2004, 10:39 »
Skulle ønske jeg hadde samme problemet. Her i huset forsvinner kyllingen for fort  Grin

Har nettopp spist 1,5 kyllingbryst til frokost sammen med swole og prottispulver YAMMY

Utlogget SuperMosjonist

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 206
  • Honnør: 60
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 206

  • Back in business!
SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #8 : 25. juni 2004, 12:05 »
Mariner kyllingen først... da blir den mør og fin. Når jeg blir lei av plain kylling, så legger jeg den i marinade i 24 timer før bruk.

En god dæsj med Olivenolje
En litt mindre dæsj med Balsamico
Litt knust Sort pepper
Litt knust Sitronpepper
Litt Paprikapulver (Eller parika biter)
Litt Grillkrydder
Litt hakket Løk
Og en god del hakket Hvitløk

Putt marinaden og kyllingfileten i en dobbel brødpose og bland godt... og la det så ligge å godgjøre seg i kjøleskapet i 24 timer.

Ta fileten ut av posen og la den steke under svak varme... Skikkelig snadder, og en avveksling fra det kjedelige innimellom. Balsamico`n gjør kyllingen (også annet kjøtt) så mør at det smelter på tunga...

Utlogget Stoned

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 177
  • Honnør: 134
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 4 177

  • Just another star
SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #9 : 25. juni 2004, 13:10 »
Litt off-topic, men jeg gidder ikke lage et nytt innlegg.
Jeg ser folk som spiser kylling-filet hver dag i flere måltid, hvordan har dere råd til dette og i tillegg ha proteinpulver ++?
Koster ikke kylling filet flere hundre kroner?
Jeg spiser kylling en gang i uken, på fredag Tongue
20år
høyde: 182cm
vekt : 94 kg

150x6 Benkpress og 170kg x 1(mer inne) Smiley
155 kg i Smalbenk
100 kg i Militærpress(vending fra bakken)
170x7 i Markløft
170 kg i knebøy(ca)

Utlogget b0rt

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 417
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 417

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #10 : 25. juni 2004, 13:20 »
I sverige får du 2 kg kylling filet til 120 kr, nettopp lagt 3 fileter i den blaningen din SM, håper det blir bra i hvertfall, men nå er det rett ned å trene Wink

Utlogget SuperMosjonist

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 206
  • Honnør: 60
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 206

  • Back in business!
SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #11 : 25. juni 2004, 13:33 »
I sverige får du 2 kg kylling filet til 120 kr, nettopp lagt 3 fileter i den blaningen din SP, håper det blir bra i hvertfall, men nå er det rett ned å trene Wink
Kjøper du filetene på båten koster det kun 80,- for 2 kg.

b0rt... jeg har selv 600g. med marinert filet i kjøleskapet... Smiley Håper det smaker like godt for deg som for meg...

Utlogget b0rt

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 417
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 417

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #12 : 25. juni 2004, 16:53 »
Et annet spm når det kommer til steking av kylling. Tar opp 150 g filet, ca 35 g protein tenker jeg. Så veide jeg den etter den var stekt, oj 87 g veide den da, er det da vekta før eller etter steking jeg skal regne med ?

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #13 : 25. juni 2004, 17:48 »
etter steking

Utlogget Baahh

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 5 030
  • Honnør: 329
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5 030

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #14 : 25. juni 2004, 18:22 »

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!