Skrevet av Emne: Seig kylling, hjelp!!!!  (Lest 12253 ganger)

Utlogget b-nilsen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 298
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 298

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #15 : 26. juni 2004, 15:12 »
Det er vatn, og ikkje protein som kjem vekk under steiking. Elles vil det jo vera meir protein i heilsteikt kylling enn i kylling steikt i bitar.
To spring fortare enn ein!

Utlogget b0rt

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 417
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 417

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #16 : 26. juni 2004, 15:36 »
Uansett, tipset ditt fungerte bra SM, kyllingen ble helt fin og smakte fortreffelig.

Honnør  Grin

Utlogget SuperMosjonist

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 206
  • Honnør: 60
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 206

  • Back in business!
SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #17 : 26. juni 2004, 16:22 »
Uansett, tipset ditt fungerte bra SP, kyllingen ble helt fin og smakte fortreffelig.

Honnør  Grin

Takker... fint at du likte det... når det gjelder marinaden så er det bare å eksperimentere med ting du liker... snart får du kjøpt fersk vårløk, gressløk osv... så det er bare å prøve seg frem med dine favoritter innen krydder og urter... kan også bruke en liten dæsj rødvin osv... Wink

De jeg la i marinade i går er klare nå, så de blir nok fordøyd om kun få timer  Cheesy

Utlogget HIT

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 93
  • Honnør: 9
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 93

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #18 : 27. juni 2004, 15:52 »
Kjøp heller disse neste gang du er i Sverige. Kyllingfileter fra Guldfågelen. De er ferdigstekte og veldig gode!

Hver filet er på ca 150-160g og inneholder: 36g protein, 1.5g karbohydrat og 5g fett.

800g for 89svkr så det er litt dyrere enn vanlig.

Utlogget Epic

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 339
  • Honnør: 8
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 339

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #19 : 05. juli 2004, 22:17 »
Hvis man ikke lar kyllingen tine helt  før den stekes kan det gjøre at den blir seig. Den bør tines i kjøleskap. Man bør også steke den så lite som mulig, bare til kjøttet akkurat har blitt hvitt, steker man den lenger "tørker" man ut kyllingen og det blir tyggegummi   Kokk

Utlogget HIT

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 93
  • Honnør: 9
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 93

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #20 : 06. juli 2004, 08:40 »


ferdigstekte???  dry
er det no godt a??

Den er veldig god faktisk. Må til Sverige å handle mer i løpet av et par dager.. Jeg likte ikke "espana" kryddringa så godt som de andre..

Utlogget citabria

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 3
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3

SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #21 : 29. juli 2004, 14:28 »
Billig svensk kylling tiner jeg i mikrobølgeovn til den akkurat går å skjære opp. Deretter steker jeg den i terninger istedenfor hele fileter. Da synes jeg den blir best.

Utlogget Stoned

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 177
  • Honnør: 134
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 4 177

  • Just another star
SV: Seig kylling, hjelp!!!!
« #22 : 05. august 2004, 14:16 »
Fant en billig norsk kylling, 28 kr for 750 g HEL kylling, er med bein da :/ men er ikke det billig til å være norsk da? Blir jo to måltid
20år
høyde: 182cm
vekt : 94 kg

150x6 Benkpress og 170kg x 1(mer inne) Smiley
155 kg i Smalbenk
100 kg i Militærpress(vending fra bakken)
170x7 i Markløft
170 kg i knebøy(ca)

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!