Skrevet av Emne: Pesto  (Lest 4317 ganger)

Utlogget EnUngPumper

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 402
  • Honnør: 53
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 402

Pesto
« : 29. juni 2004, 17:51 »

Jeg er blitt avhengig av pesto! Om 20 min blir det 11'te måltid med kylling & pesto i løpet av 3 dager. Og jeg har ikke tenkt å slutte heller  Smile

Selv om det er mange kcal fra pesto, så er det allikevel sunt fordi det kommer stort sett fra olivenolje? - stemmer ikke det? Så det kan vel spises med god samvittighet? Det er så godt!! Kan anbefales! Grill stekt kylling file, pasta & pesto - alt blandet sammen.. MMMMmmmMMmm...
"To be or not to be, - that is the question"

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Pesto
« #1 : 29. juni 2004, 19:27 »
Pesto er absolutt ikke det verste man kan spise nei. Men håper du lager din egen ?? Det er da den er aller aller best!!
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget jkjsafjgk

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 126
  • Honnør: 10
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 126

SV: Pesto
« #2 : 29. juni 2004, 20:03 »
Tøde fett i pesto. Er avhengig sjæl, alt går med pesto Cheesy

Utlogget Lasse Christoffersen

  • V.I.P
  • *******
  • Innlegg: 6 991
  • Honnør: 337
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 6 991

SV: Pesto
« #3 : 01. juli 2004, 22:07 »
Hva er pesto?
Nettbutikken for deg som trener! www.x-life.no

Besøk oss på Facebook:
https://www.facebook.com/XLIFE.no

Besøk oss på Google+:
https://plus.google.com/117792074539729929721

(Bedriftsprofil for X-life.no.)

Utlogget Hemulen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 271
  • Honnør: 8
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 271

SV: Pesto
« #4 : 01. juli 2004, 23:44 »
Pesto er en halvveis flytende, men fortsatt fast blanding av frisk basilikum, extra virgine olivenolje, pinjekjerner, parmasan og hvitløk. Kan nesten brukes til alt, men brukes ofte i pasta, til grillet kjøtt eller grønnsaker.

Utlogget TheFonz

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 939
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 939

SV: Pesto
« #5 : 02. juli 2004, 02:35 »
Hm dette må testes , no spesielt merke dere bruker ?

 Food

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Pesto
« #6 : 02. juli 2004, 06:09 »
Hm dette må testes , no spesielt merke dere bruker ?

 Food

Finn deg en oppskrift, og lag selv. MYE MYE bedre!!!
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget kim--

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 084
  • Honnør: 28
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 084

SV: Pesto
« #7 : 02. juli 2004, 12:57 »
post en bra oppskrift a Grin
begynner å gå lei av dolmio pastasausen nå
Eat Lift Sleep

Utlogget prz

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 71
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 71

SV: Pesto
« #8 : 02. juli 2004, 13:08 »
pesto på kylling? jøss.. har bare brukt på pasta'n hittil..
prz

Utlogget Eskimo

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 906
  • Honnør: 138
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 906

SV: Pesto
« #9 : 02. juli 2004, 14:32 »
pesto er genialt! ingen kylling uten pesto  Grin

Utlogget Hemulen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 271
  • Honnør: 8
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 271

SV: Pesto
« #10 : 02. juli 2004, 21:25 »
post en bra oppskrift a Grin
begynner å gå lei av dolmio pastasausen nå

Får vel nesten fyre av en oppskrift jeg da Wink

1/4 hvitløkbåt
3 store never frisk basilikum, uten stilker
1 neve pinjekjerner, lett ristet
1 stor neve revet parmasan
extra virgine olivenolje
salt og nymalt pepper
evt. litt sitronsaft

Du kan lage pestoen i enten en morter eller foodprocessor.
Ha hvitløken i morteren eller foodprocessoren. Støt eller kjør hvitløken sammen med de friske basilikumsbladene. Ha i de avkjølte, ristede pinjekjernene og støt dem eller kjør dem i maskinen. Ha alt sammen over i en bolle og tilsett halvparten av parmesanen. Rør forsiktig og ha i olivenolje - så vidt nok til å binde sausen. Riktig konsistens er halvveis flytende, men likevel fast.
Smak på sausen, og ha i salt og pepper og resten av osten. Ha i mer olje også, og smak igjen. Fortsett å tilføre de forskjellige ingrediensene til du synes smaken er riktig. Når du smaker for siste gang, kan det hende at du vil ha i en liten sprut sitronsaft.

For håpe du lykkes med pesto lagingen og at den smaker storartet (noe jeg også tror).

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Pesto
« #11 : 02. juli 2004, 21:27 »
Veldig enig i den der, bortsett fra en ting. hadde erstattet den 1/4 hvitløksbåten med MINST en hel båt !!! Gjerne to tre stykker!!
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget Hemulen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 271
  • Honnør: 8
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 271

SV: Pesto
« #12 : 02. juli 2004, 21:40 »
Jo, det kan absolutt være en fin endring hvis du ønsker en noe sterkere hvitløkssmak. Det finnes vel egentlig ingen spesielle regler for å lage pesto, bare du har friske råvarer og gode ingredienser så kommer det helt sikkert til å bli knallgodt.

Driver forresten og prøver å plante egen basilikum nå. Det er noe slapp enda, men hvis det blir bra så kommer jeg nok til å lage en stor dose pesto.

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Pesto
« #13 : 02. juli 2004, 22:10 »
Veldig enig med deg ja. Selv liker jeg helt klart å ha en del ekstra hvitløk i, men alt til sin tid. Og ekstra parmesan!! Men det finnes jo utallige varianter av pesto strengt tatt ja.
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget Eskimo

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 906
  • Honnør: 138
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 906

SV: Pesto
« #14 : 03. juli 2004, 00:31 »
deffer du fortsatt EUP? blir det noen bilder..?

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!