Skrevet av Emne: XTERRA Triathlon off road i Abruzzo (Italia)  (Lest 5102 ganger)

Utlogget Abruzzo Tourism

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

XTERRA Triathlon off road i Abruzzo (Italia)
« : 13. juli 2013, 16:36 »
Hei alle sammen!!
Jeg vil gjerne informere alle triathlonentustiaster om at XTERRA kommer til Abruzzo!
Triathlon off-road forelegger sine utfordringer på Scanno (L'Aquila) i perioden 19.-21. juli

XTERRA startet året 1996 på Maui stranden (Hawaii) og idag er initiativet forbindet med over ett hundre arrangementer over hele verden og kan skryte av å trekke mer enn 4,5 millioner publikummere og 45 000 deltakere fra 65 land. I år skal den internasjonale off-road triathlonfestivalen foregå for første gang i «Europas grønneste region» på den sjarmerende landsbyen Scanno (L'Aquila).

Arrangementet er avtalt for helgen 19.--21. juli og skal være delt i tre faser: en svømmeprøve på 1,5 km, en terrengsykling konkurranse på 31,5 km og til slutt et 10,4 km lang terrengløp. Alle strekninger er blitt planlagt av Nicolas «Nic» Lebrun, fransk verdensmester i disiplinen. XTERRA er et univers hvor topputøvere og amatører møtes i en stor community og konkurrerer med hensikt til å fremme en sunn og aktiv livsstil uten aldersgrenser. Fellesmålet er å reise, utforske og bli kjent med andre, samt å holde seg i form i følge mottoet «Live more».

Abruzzo skal hjertelig velkomme utøverne med sitt vennlige folk og det storslagne og ubesmittede landskapet fullt av strålende nasjonalparker. Geografisk sett har Abruzzo en gunstig beliggenhet kun en og halv time reise fra Roma, og andre relevante steder er på samme måte ikke for langt unna: en ytterligere bonus til denne regionen!

Scanno-etappen skal bli preget av en fascinerende stemning som skyldes det grønne fjellvannet på samme navn, som regnes for å være blant de høyeste i Italia. Sett ovenfra får vannet en typisk hjerteform: Og det er et stort hjerte som gir liv til XTERRA-verdenen, en verden som klarer å tiltrekke enhver som elsker utendørs sportsaktiviteter, ikke minst takket være stemningsfulle omgivelser.

Det italienske arrangementet som foregår 19.-21. juli skal kvalifisere utøverne i forhold til det europeiske mesterskapet og til slutten av konkurransene skal femten deltakere tre inn i VM-finalen. Som vanlig skal finalen finne sted i Hawaii og i år faller begivenheten den 27. oktober.

For mer informasjon besøk den offisielle websiden http://www.xterra-abruzzo.com/en/news.html

Det er bare ei uke igjen før det starter, men det er fortsatt mulig å arrangere en last minute tur om man ikke vil gå glipp av konkurransen!

Hilsen fra Abruzzo Tourism

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!