Skrevet av Emne: Steroider for å bli "best"  (Lest 1663 ganger)

Utlogget Lex Luger

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 205
  • Honnør: 15
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 205

  • Rome wrecker
Steroider for å bli "best"
« : 29. november 2013, 20:41 »
Steroider er ikke noe nytt, og jeg kaster mest sannsynlig bensin på bålet ved å starte en tråd som denne. jeg håper at mine synspunkter kan hjelpe/overbevise folk om at bruk av steroider er galt. Jeg tenker samtidig at folk må få ta selvstendige valg og stå for de valgene resten av livet.

De fleste som er imot steroider bruker som regel argumenter som:" det er livsfarlig og du kan dø av det osv". Denne tråden er ikke ment som noen skremsel propaganda,og de fleste vet risikoen før de starter med steroider. Det jeg vil sette fingern på ved bruk av steroider er det etiske. Dette blir selvfølgelig subjektivt, men jeg synes personlig at det å jukse seg til resultater er galt. Det er for min del for svakt å si at for å hevde seg i denne sporten må man dope seg! Det er helt riktig det, men er det da steroidene, treninga, kostholdet og livsstilen som avgjør, eller er det rett og slett det etiske? Det er DU som bestemmer hva du putter i deg, ingen andre!

Du har vel kanskje jobbet knallhardt mot en eksamen, hvor du har dedikert masser av tid og offret trening/fritid.? Jeg sier ikke at man skal være sjalu på andre, men dersom du vet at vedkommende er på fylla, spiser godis og glemmer helt å lese, fordi vedkommende jusker seg til et godt resulatat på eksamen.
Nederst i linken legger jeg ved et klipp som illustrerer dette nærmere...

Den iveren etter å bli best har tatt helt av, Motivasjons videoer, tips," kunnskap" og myter spres via youtube og blader. Hvem er det vi hører på og tror på? JO de største gutta på gymmet, som 9 av 10 ganger ikke vet hva dem prater om. jeg viser nok en gang til klippene jeg legger ved. Fokus er ikke lenger på å ha det gøy, og bruke tiden til hjelp. Det å bli størst mulig er det eneste som teller, og det skal skje helst i går!

Vi vet ikke bivirkningene av steroider i det lengre løp, og er det virkelig verdt å ta en slik risiko? Det er alt for mange som bruker og misbruker steroider, ikke noe nytt.Argumenter som " Jeg må bruke steroider for å bli best, for å bli stor, for å føle meg verdt, for å selvbildet osv". Vitner om at samfunnet har utviklet seg mot kanten av stupet. Slik jeg ser det er det et kappløp om hvem som dytter i seg mest, som tar det til et nytt nivå, som risikerer egen helse, og til og med i værstefall etterlater seg nære og kjære... Nok en gang hvor er moralen, er dette okei, eller er det galt?

legger ved noe alle bør se! De andre partene finner dere selv, legger ved 2ern.... se fra 0,27 sekunder..

https://www.youtube.com/watch?v=I61ya9twO4o


Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!