Skrevet av Emne: Tilberede kyllingfile  (Lest 31540 ganger)

Utlogget Boz

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 89
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 89

  • Light Weights!
Sv: Tilberede kyllingfile
« #30 : 01. juni 2013, 17:56 »
50 min på 200 grader! Da blir filtene knusktørre! Prøv 160 grader i 40 min.

Prøv heller 175 grader i 23 min.
Light Weights!

Utlogget sofaslave

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 8
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 8

Sv: Tilberede kyllingfile
« #31 : 06. august 2013, 21:07 »
Varm mat olje 2 ss og 2 ss smør i stekepanna, ha i 2-3 fedd hvitløk, ha i kyllingen etter ca 2 min, stek filen til den er gjennom stekt, snu den ca vært 5 min. krydre men salt og pepper

Utlogget karateangel

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 136
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 136

  • Enten så går det bra, eller så går det over :)
Sv: Tilberede kyllingfile
« #32 : 07. januar 2014, 09:44 »
Middag i går, lunsj i dag og i morgen.. Kyllingfilet i strimler, masse krydder (brukte hvitløk, pepper og chili) og en pose wok grønnsaker inni en stekepose, 200g i 15 min på varmluft...
Knasker kyllingfilet at the moment! Og den ble saftig og god.... Litt sterk ettersom det var 3åringen som fikk krydre  Wink


Til dere som bruker den smørbrødgrillen til fisk... Legger dere den rett på eller bruker dere folie rundt?
Den er ihvertfall SUPER til kjøtt og kylling!!! og pølser.. mener jentungen blir best i den Tongue
When youre half way up you are always half way down.

Hilsen Feresteh

Gå til:  

Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.