Skrevet av Emne: Å bake med Splenda, Sukrin og Stevia  (Lest 4749 ganger)

Utlogget SøtSug

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Å bake med Splenda, Sukrin og Stevia
« : 20. februar 2014, 15:59 »
Hei.

Jeg elsker å bake, å nå når jeg skal holde meg unna sukker må jeg ty til andre søtningmidler når jeg baker (blir jo mindre baking nå fremmover).
Er det noen her inne som har erfaring med å bake med disse? Jeg har lest at når enn bruker sukrin så får det en "kald" smak. Jeg har jo aldri prøvd noen av delene, så jeg bare lurer på hva dere anbefaler.


Gå til:  

Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.