Skrevet av Emne: Å bake med Splenda, Sukrin og Stevia  (Lest 5778 ganger)

Utlogget SøtSug

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Å bake med Splenda, Sukrin og Stevia
« : 20. februar 2014, 15:59 »
Hei.

Jeg elsker å bake, å nå når jeg skal holde meg unna sukker må jeg ty til andre søtningmidler når jeg baker (blir jo mindre baking nå fremmover).
Er det noen her inne som har erfaring med å bake med disse? Jeg har lest at når enn bruker sukrin så får det en "kald" smak. Jeg har jo aldri prøvd noen av delene, så jeg bare lurer på hva dere anbefaler.


Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!