Skrevet av Emne: STICKY : Terminliste/Foreløpig oversikt over kommende konkurranser  (Lest 45093 ganger)

Innlogget Bjorheim93

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 811
  • Honnør: 60
  • Innlogget Innlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 811

15.09.93

1RM Knebøy:          220kg (29.10.14)
1RM Benkpress:      145kg (06.11.14)
1RM Markløft:         300kg (21.04.13)
                        = 665kg

If you want it enough, then it's possible

Gymmen Strongman Team

Treningslogg:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=101355.0

Youtube konto:
http://www.youtube.com/user/bjorheim1993/videos

Utlogget Dritslem

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 16
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 16

Ble det slutt på å oppdatere denne lista eller..? Er fortsatt folk som er interessert i å vite hvor og når events er Wink
Bokser. Inaktiv i 3 år.

Opptrening av styrke siden 18.09.16

Tyngste løft:
Mark: 150kg   |   Benk: 90kg   |   Bøy: 110kg

Innlogget Bjorheim93

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 811
  • Honnør: 60
  • Innlogget Innlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 811

15.09.93

1RM Knebøy:          220kg (29.10.14)
1RM Benkpress:      145kg (06.11.14)
1RM Markløft:         300kg (21.04.13)
                        = 665kg

If you want it enough, then it's possible

Gymmen Strongman Team

Treningslogg:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=101355.0

Youtube konto:
http://www.youtube.com/user/bjorheim1993/videos

Utlogget Ejiofor

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 3
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3

Cet article est génial et intéressant, je suis très satisfait du contenu fourni.
 animeyt

Gå til:  

Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.