Skrevet av Emne: Artikel - Hvordan ha en sunn og aktiv livsstil livet ut  (Lest 8715 ganger)

Utlogget Max Raptor

 • Nykomling
 • *
 • Innlegg: 6
 • Honnør: 0
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 6

 • #RaptorGains
Hei!  Cheesy
Starter nytt medlemskap på forumet med en liten artikkel jeg har skrevet.
God lesing!

Hordan å holde seg til kosthold og treningsrutinene

Prøver du å gå ned i vekt, men får aldri langsiktige resultater?  Trenger du litt push for å holde deg på sporet? Da bør du endre din livsstil og gjøre trening til en vane. Slutt å tenk på slanking og begynn å spise sunt for livet. umiddelbar endring kan forårsake frustrasjon. Derfor er det viktig å gradvis endre matvaner og lære å nyte maten. Det samme gjelder for trening. Nyt hver trening og få mest mulig ut av tiden du legger ned i stedet for å se det som et ork.
 
Her er noen tips om hvordan du kan holde deg til din diett og treningsrutine

Finn din motivasjon

Motivasjon er nøkkelen til en sunn livsstil. Enten du ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler, eller bare forbedre helsen din, er det viktig å holde motivasjonen oppe. Prøv å finne ut hvorfor du ønsker å gjøre dette i første omgang. Finn dine indre driv og fastsatte mål. Fortell deg selv at det kommer til å bli annerledes denne gangen.

Kanskje du ønsker å passe inn i en gammel kjole som er blitt hengende opp i skapet i mange år. Eller kanskje du har diabetes eller høyt kolesterol, noe som krever et sunt kosthold. Finn en sterk grunn til å endre matvaner og trene mer. Stopp forvent å selv være perfekt, og ta ett skritt av gangen.

La en sunn livsstil bli til en livslang vane

Hver dag innser mennesker at TV dietter/lavkarbo etc...  ikke fører noe sted. De kan ødelegge din helse og bremse stoffskiftet, noe som vil gjøre vekttap enda vanskeligere. Ikke minst KAN du gå klipp av viktige næringsstoffer. Hvis du ønsker å holde deg i form og bli sterk,  gjør sunn mat til en livslang vane. Fyll kjøleskapet med frukt og grønnsaker, og gi opp sukker. Gjør en ting om gangen. Hvis du prøver å endre alt på en gang, vil du ende opp med å føle deg overveldet og mislykkes igjen.

Lag deg et mål

Hvis du ønsker å starte en ny treningrutine eller endre matvaner, få deg et mål. Dette høres kanskje innlysende ut, men folk flest tror ikke så mye på det. Men ett mål er den indre drivkraften bak våre handlinger. Hvis du ikke er begeistret for din diett eller trening, vil du til slutt gi opp.

Sett realistiske mål

Målsetting er et viktig skritt på reisen. Bestem hva du forventer av deg selv og tilpass livet ditt rundt målet. Kanskje det er et mål for å miste 15 kg på 4 måneder eller passe inn i dine favoritt jeans. Ditt mål bør være målbart, realistisk og oppnåelig. Vær takknemlig for hver suksess og fortsett å kjempe for drømmekroppen.

Belønn deg selv

Belønn deg selv for hver bragd. For eksempel: kjøp deg et nytt par leggings hver gang du mister 3 kg. Hvis du klarer å trene fem ganger i uken, planlegg en natt ute på byen. En spesiell godbit vil holde deg gående. Det trenger ikke engang å være noe stort eller dyrt; det er nok til å skjemme bort deg selv og gjøre ting du liker som en belønning for å holde din diett og ditt treningsprogram.

Ha ett ukentlig jukse måltid (Cheat Meal)

Jukse måltider kan virke mot sin hensikt, men de kan faktisk få fart på stoffskiftet og holde deg motivert. Tross alt, verdens største kroppsbyggere og idrettsutøvere har ukentlige jukse måltider eller jukse dager. Men denne tilnærmingen fungerer bare hvis du holder deg til din diett. Ellers vil du ende opp med å gå opp i vekt. For eksempel kan du ha et jukse måltid en gang hver femte dag, eller planlegg en månedlig jukse dag. Ikke bare vil dette holde deg mentalt tilregnelig, men også gjøre vekttap enklere.

Leie en personlig trener

Hvis det er vanskelig for deg å trene regelmessig, lei en personlig trener. Han/hun vil hjelpe deg å sette realistiske mål, overvåke utviklingen, og holde deg motivert. En profesjonell vet hva som er best for hans/huns klienter og har ferdigheter og kunnskap som trengs for å hjelpe dem med å nå sine mål. De vil gi deg verdifulle råd om hvordan å miste vekt og holde den av, hva øvelser å gjøre, og hva du skal spise for muskelvekst eller fett tap.

Gjøre trening til en vane

Gjør trening en del av din daglige rutine. Sikt til minst fire treningsøkter i uken. Planlegg treningsøktene dine på samme måte som du planlegger alt annet, for eksempel shopping økter, dine daglige måltider, eller arbeidsdagen. Regelmessig trening bør spille en rolle i tidsplanen. Kosten alene er ikke nok for å miste vekt eller bygge muskler.

Skriv ned hva du spiser

En annen fin måte å holde motivasjonen oppe er å holde en loggbok. Skriv ned alt du trenger og beregn dine kalorier. Folk som holder styr på sine måltider er mer sannsynlig å nå ønsket vekt. Planlegg måltidene på forhånd for å unngå fristelser. Sjekk din loggbok i slutten av uken for å se hva som kan forbedres og hva du gjør galt.

Skrevet av Torbjørn S.Nakken for - Norges nye nettbutikk http://MaxRaptor.no
- Torbjørn S. Nakken
Daglig leder - Max Raptor
MaxRaptor.no

Utlogget annashetty

 • Nykomling
 • *
 • Innlegg: 24
 • Honnør: 0
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 24

Takk for denne fantastiske artikkelen og fortsett å dele flere emner som dette.
fireboy and watergirl

Utlogget alanabui

 • Nykomling
 • *
 • Innlegg: 11
 • Honnør: 0
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 11

Takk for informasjonen, kan være nyttig for alle selvfølgelig som leser denne artikkelen return man 3

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!