Skrevet av Emne: Kefir, Kulturmelk, Biola, Cultura. Hva er sunnest?  (Lest 11645 ganger)

Utlogget Rayman

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 80
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 80

  • Strongmannerd
Jeg har begynt å bytte ut den vanlige melka i PWO shaken med syrnede melkeprodukter. Hvorfor ikke få med seg litt prebiotiske bakterier når man likevel skal innta melkeprodukt sant? "Cycler" litt mellom kulturmelk, biola og Kefir, da jeg sliter litt med å få kunnskap/innsikt nok til å lande på en av dem.
Noen som har en klar oppfatning av hvilke syrnede melkeprodukter som vil være mest gunstig for mage og tarmsystemet til den gjengse nordmann? Ser at Kefir inneholder en lang listehttps://draxe.com/wp-content/uploads/2014/04/Kefir-Probiotic-Facts.jpg med gunstige bakterier, mens Biola skilter A, B og LGG bakterier. Kulturmelk fra Tine inneholder A og B bakteriene men ikke LGG. Noen som har gode innspill og veiledning å komme med i denne jungelen av melkeprodukter? Smiley
Ernæringsmessig er vel alle disse produktene ganske like bortsett fra Biola med smak som inneholder mye sukker.
First they ignore you; then they mock you; then they punish you; then you win." Mahatma Ghandi Indian independence leader

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!