Skrevet av Emne: Sjusjøen Opplevelser  (Lest 4008 ganger)

Utlogget HELLI

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Sjusjøen Opplevelser
« : 20. februar 2017, 17:14 »
Hei alle sammen på Treningsforumet!

På bakgrunn av vårt engasjement rundt Sjusjøen, turer og opplevelser generelt, har vi i HELLI laget en nettside eller nettapplikasjon som skal samle alle flotte opplevelsene rundt denne destinasjonen. 

For å gjøre applikasjonen så komplett som mulig har HELLI valgt å samarbeide med Skisporet som har mange års erfaring i å vise løypestatus i sanntid i Norge. Tjenesten gjøres mer relevant ved at kartutsnittet er begrenset til området rundt Ringsaker og Øyer-fjellet, men det er alle muligheter for å utvide kartet til også å gjelde andre destinasjoner. Det er også webkamera for flere steder på Sjusjøen i denne løsningen.

Vi har tilrettelagt for opplysninger om hytteutleie, butikker, spisesteder, kirketider, overnatting og selvsagt oversikt over alternative aktivitetsturer. Applikasjonen er altså for hele året og gir mange forslag til turer, kort eller lang, med eller uten barn. Du får turer med GPS og kart, i tillegg til informasjon om hvor lang tid du bør påregne, samt vanskelighetsgrad.
 
Vi ønsker nå å oppfordre alle som vil dele sine favoritturer og har laget funksjoner for at brukere av tjenesten kan sende inn sin favorittur til Sjusjøen Opplevelser. Systemet gir også mulighet til å loggføre egne aktiviteter.
 
Hva synes dere om denne? Vi tenker denne kan la seg skalere til andre deler av landet og tar gjerne imot innspill til hvor vi burde ta neste steget. 

Se løsningen her: https://sjusjoenopplevelser.no/

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!